Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam na Sląskim forum budujących.

Poszukuję kierownika budowy z Tychów lub okolic który miał by czas zając się doradztwem i pomocą, jestem zdeterminowany. Poprzedni kierownik znalazł duzą fuchę i mnie olał. Temat z którym mam sie w tej chwili zmierzyc to zakup okien i porada czy ocieplać fundament z zewnątrz czy nie. Fundamenty były wykonane jakis czas temu niestety nieocieplone.

pozdrawiam forumowiczów

Czy ktos moze kupowal juz podbitke , jesli tak to prosze o jakies namiary , potrzebuje na juz , pan z tartaku gdzie zamawialismy dwa tygodnie temu zadzwonil przed chwila i powiedzial ze nie zrobi bo nie ma suchej deski :roll:

My kupowaliśmy w tartaku w Istebnej u Burego.

Polecam, my jesteśmy zadowoleni.

OLIVIA2 napisał:

Czy ktos moze kupowal juz podbitke , jesli tak to prosze o jakies namiary , potrzebuje na juz , pan z tartaku gdzie zamawialismy dwa tygodnie temu zadzwonil przed chwila i powiedzial ze nie zrobi bo nie ma suchej deski

My kupowaliśmy w tartaku w Istebnej u Burego. [/quote

Dzieki , zadzwonie napewno :wink:

Mam jeszcze jedno pytanie , czy ktos kupowal studzienki do deszczowki i za ile ? Znajomy mi mowil ze placil 700 zl za szt chyba troche duzo :o

hej hej

szukam kamienia na oblozenie mojej skarpy okolice gliwic a dokladnie sosnicowice. Kto wie skad i za ile?

pozdrooo

d

może porfir :roll:

http://www.kruszywa.com/oferta.html

w różnych ogrodniczych, np w Ochojcu, Wielopolu to w drodze na Rybnik,

tylko ceny mało atrakcyjne :-?

w Żorach jadąc na Pszczynę

Witam, chcę się dowiedzieć, jaką papę dawać na fundamenty i jaki lepik???? Chodzi mi o firmę. Tyle tego na rynku, że nie wiadomo, co wybrać Co WY dawaliście? Proszę o odpowiedź. Plis

witam :)

o co ci chodzi izolacje pionową czy poziomą?

a tak na marginesie papy to już sie prawie że nie stosuje:)

ja dałem na izolacje poziomą taką specjalną folie zbrojoną, najlepiej zawsze wszystkiego dawać podwójnie. sprzedają ją w rolkach o różnych szerokościach(30,40 50, cm)

a na izolacje pionową proponował bym jakiś dysperbit lub dysperbent. ale są też lepsze masy bitumiczne najlepiej popytać w hurtowni jakiegoś zorientowanego gościa lub przedstawiciela handlowego dużej hurtowni może w Lubarze w radlinie