olatomek 05.09.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam, gdzie można kupić najtańszy piach do zasypywania fundamentów? Kopany albo pospóła. Okolice Gliwic w zeszłym roku kupowaliśmy w gardawicach. my też kupowaliśmy w Gardawicach, w Jarubie Cena o ile dobrze pamiętam była 11 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cia12luk 05.09.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam, poszukuję elektryka, który może wykonać przyłącze w Łaziskach Górnych, okolica Mikołowa.Jeśli ktoś ma zbędne deski szalunkowe - chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 05.09.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam, poszukuję elektryka, który może wykonać przyłącze w Łaziskach Górnych, okolica Mikołowa. Jeśli ktoś ma zbędne deski szalunkowe - chętnie odkupię. a skrzynki elektrycznej na przyłącze tymczasowe nie potrzebujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 05.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jestem właśnie na etapie poszukiwania rozdzielnicy budowlanej prószę o podanie szczegółów na priw z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.09.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam na Sląskim forum budujących.Poszukuję kierownika budowy z Tychów lub okolic który miał by czas zając się doradztwem i pomocą, jestem zdeterminowany. Poprzedni kierownik znalazł duzą fuchę i mnie olał. Temat z którym mam sie w tej chwili zmierzyc to zakup okien i porada czy ocieplać fundament z zewnątrz czy nie. Fundamenty były wykonane jakis czas temu niestety nieocieplone.pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 06.09.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Czy ktos moze kupowal juz podbitke , jesli tak to prosze o jakies namiary , potrzebuje na juz , pan z tartaku gdzie zamawialismy dwa tygodnie temu zadzwonil przed chwila i powiedzial ze nie zrobi bo nie ma suchej deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 06.09.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 hej hej szukam kamienia na oblozenie mojej skarpy okolice gliwic a dokladnie sosnicowice. Kto wie skad i za ile? pozdrooo d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 06.09.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Czy ktos moze kupowal juz podbitke , jesli tak to prosze o jakies namiary , potrzebuje na juz , pan z tartaku gdzie zamawialismy dwa tygodnie temu zadzwonil przed chwila i powiedzial ze nie zrobi bo nie ma suchej deski My kupowaliśmy w tartaku w Istebnej u Burego. Polecam, my jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 06.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 OLIVIA2 napisał: Czy ktos moze kupowal juz podbitke , jesli tak to prosze o jakies namiary , potrzebuje na juz , pan z tartaku gdzie zamawialismy dwa tygodnie temu zadzwonil przed chwila i powiedzial ze nie zrobi bo nie ma suchej deski My kupowaliśmy w tartaku w Istebnej u Burego. [/quote Dzieki , zadzwonie napewno Mam jeszcze jedno pytanie , czy ktos kupowal studzienki do deszczowki i za ile ? Znajomy mi mowil ze placil 700 zl za szt chyba troche duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 hej hej szukam kamienia na oblozenie mojej skarpy okolice gliwic a dokladnie sosnicowice. Kto wie skad i za ile? pozdrooo d może porfir http://www.kruszywa.com/oferta.html w różnych ogrodniczych, np w Ochojcu, Wielopolu to w drodze na Rybnik, tylko ceny mało atrakcyjne w Żorach jadąc na Pszczynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam_Ania 07.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witam po dłuższej przerwie Mam do odsprzedania ok. 240 stempli. Zainteresowanych proszę o kontakt.Buduję w Paniówkach. PozdrawiaAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam_Ania 07.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witam ponownie. Poszukuję taniego źrodła dachówek.Wstępnie przymierzam się do dachówek Brass.Jaka jest wasza opinia o nich ?Znacie jakieś tanie źródłó ? Z góry dziękuje za porady. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.09.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nie wiem czy tanie, ale sprawdzone. My kupowaliśmy brassa w Lubarze w Rybniku i jesteśmy z tej współpracy bardzo zadowoleni. Wszystkie dachówki , które pozostały z budowy oraz te uszkodzone zostały odebrane i mamy ładny zwrot . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 07.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witam, poszukuję elektryka, który może wykonać przyłącze w Łaziskach Górnych, okolica Mikołowa. Jeśli ktoś ma zbędne deski szalunkowe - chętnie odkupię. p. Kierzkowski - 501 423 558 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cia12luk 07.09.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 08.09.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam, chcę się dowiedzieć, jaką papę dawać na fundamenty i jaki lepik???? Chodzi mi o firmę. Tyle tego na rynku, że nie wiadomo, co wybrać Co WY dawaliście? Proszę o odpowiedź. Plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 09.09.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ktoś tu jakiś czas temu miał blaszany garaż do sprzedania. Aktualne? Szukam też noclegu dla mojej ekipy budowlanej. październik listopad w Mikołowie, 6-7 osób, skromnie. Jakiś domek lub 2 pokoje z możliwością korzystania z łazienki. MIKOŁÓW RETA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 09.09.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam, chcę się dowiedzieć, jaką papę dawać na fundamenty i jaki lepik???? Chodzi mi o firmę. Tyle tego na rynku, że nie wiadomo, co wybrać Co WY dawaliście? Proszę o odpowiedź. Plis witam o co ci chodzi izolacje pionową czy poziomą? a tak na marginesie papy to już sie prawie że nie stosuje:) ja dałem na izolacje poziomą taką specjalną folie zbrojoną, najlepiej zawsze wszystkiego dawać podwójnie. sprzedają ją w rolkach o różnych szerokościach(30,40 50, cm) a na izolacje pionową proponował bym jakiś dysperbit lub dysperbent. ale są też lepsze masy bitumiczne najlepiej popytać w hurtowni jakiegoś zorientowanego gościa lub przedstawiciela handlowego dużej hurtowni może w Lubarze w radlinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 09.09.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Szukam kierownika budowy na budowę w okolicach Gliwic. Chciałbym rozpocząć jeszcze w tym roku (stan zero)Jeśli ktoś ma jakieś namiary to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni28 09.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW Poproszę także o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts