Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja polecam moich elektryków. Narazie wszystko co było do zrobienia u mnie i u moich znajomych wykonali solidnie i w dośc dobrych cenach, więc ich polecam. Pan Tomek i Przemek 511300444 z Tarnowskich Gór. Wykonuja prace naprawdę wszędzie :) na śląsku i nie tylko. Zajmuja się tech automatyką i maja wszelki osprzęt, kable itp. w lepszych cenach jak w hurtowniach (wszystko sobie porównalam).

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja polecam moich elektryków. Narazie wszystko co było do zrobienia u mnie i u moich znajomych wykonali solidnie i w dośc dobrych cenach, więc ich polecam. Pan Tomek i Przemek 511300444 z Tarnowskich Gór. Wykonuja prace naprawdę wszędzie :) na śląsku i nie tylko. Zajmuja się tech automatyką i maja wszelki osprzęt, kable itp. w lepszych cenach jak w hurtowniach (wszystko sobie porównalam).

witam klubowiczów, budujących i mieszkających w TG i okolicach

Mieszkamy w Katowicach ale podjęliśmy decyzję o budowie

na razie jesteśmy na etapie poszukiwania kawałka ziemi w Swierklańcu, Orzechu, Nakle

może ktoś z Was ma namiary na sprzedającego?

może możecie polecić jakieś inne fajne miejsce w tej okolicy?

szukam ok 150 metrów ogrodzenia. ma ktoś może jakiś pomysł? chętnie odkupię też blaszak i prawdopodobnie trochę gleby będzie za 2-3 tygodnie potrzebne. Jesli ktos może mi pomóc - prosze o kontakt

wystarczy przeczytać parę postów wyżej pisałem o tym samym i dostałem namiary na siatkę

siatka leśna po 3 zł/m Sośnicowice, Kozielska 14, tel. 880494634, stojaki drewniane (ktoś sprzedawał na forum stemple) i masz ogrodzenie :wink:

pozrawiam sąsiada, buduję w Paniówkach :)

Mam do sprzedania:

stemple 4 zł sztuka do odbioru za ok 3 tygodnie - długości standart +- 3 m

Kontener budowlany z instalacją elektr. 1500 zł do odbioru za ok. miesiąc typowy budowlany, odświeżony, okratowany.

Trochę bloczków, pustaków stropowych itp.

Ceny do uzgodnienia. Transport we własnym zakresie.

Odbiór: Imielin

Poszukuję ekipy do rozprowadzenia instalacji elektryczne, wod-kan i CO oraz sprawdzonych namiarów na firmę handlującą blachodachówką.

Będę wdzięczny za podanie namiarów.

Dam pracę w charakterze pomocnika na budowie 10 zł / h

tel. 507117912, gg: 1348122