Gizela 17.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A ja polecam moich elektryków. Narazie wszystko co było do zrobienia u mnie i u moich znajomych wykonali solidnie i w dośc dobrych cenach, więc ich polecam. Pan Tomek i Przemek 511300444 z Tarnowskich Gór. Wykonuja prace naprawdę wszędzie na śląsku i nie tylko. Zajmuja się tech automatyką i maja wszelki osprzęt, kable itp. w lepszych cenach jak w hurtowniach (wszystko sobie porównalam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 17.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A ja polecam moich elektryków. Narazie wszystko co było do zrobienia u mnie i u moich znajomych wykonali solidnie i w dośc dobrych cenach, więc ich polecam. Pan Tomek i Przemek 511300444 z Tarnowskich Gór. Wykonuja prace naprawdę wszędzie na śląsku i nie tylko. Zajmuja się tech automatyką i maja wszelki osprzęt, kable itp. w lepszych cenach jak w hurtowniach (wszystko sobie porównalam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 17.09.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 witam, może ma ktoś do polecenia wykonawcę do sufitów GK, gładzi, płytek? proszę o namiary. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 17.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 szukam ok 150 metrów ogrodzenia. ma ktoś może jakiś pomysł? chętnie odkupię też blaszak i prawdopodobnie trochę gleby będzie za 2-3 tygodnie potrzebne. Jesli ktos może mi pomóc - prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaimarcin 17.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 witam klubowiczów, budujących i mieszkających w TG i okolicachMieszkamy w Katowicach ale podjęliśmy decyzję o budowiena razie jesteśmy na etapie poszukiwania kawałka ziemi w Swierklańcu, Orzechu, Naklemoże ktoś z Was ma namiary na sprzedającego?może możecie polecić jakieś inne fajne miejsce w tej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 18.09.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 pilnie potrzebuję tani piach do zasypania fundamentów - proszę o namiar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwarti 18.09.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 piach to tani jest w pilchowicach - z tego co dzwoniłem 10 zł za II gatunek a 7 zł za pozagatunkowy. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwarti 18.09.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 telefon do piaskarni - 32 235 62 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 18.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 szukam ok 150 metrów ogrodzenia. ma ktoś może jakiś pomysł? chętnie odkupię też blaszak i prawdopodobnie trochę gleby będzie za 2-3 tygodnie potrzebne. Jesli ktos może mi pomóc - prosze o kontakt wystarczy przeczytać parę postów wyżej pisałem o tym samym i dostałem namiary na siatkę siatka ogrodzeniowa w dobrej cenie: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3961267 siatka leśna po 3 zł/m Sośnicowice, Kozielska 14, tel. 880494634, stojaki drewniane (ktoś sprzedawał na forum stemple) i masz ogrodzenie pozrawiam sąsiada, buduję w Paniówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geoewka 19.09.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pilnie poszukiwana czarna ziemia, w okolicach Rybnika/Raciborza....Generalnie do ogrodu w niejakiej Czernicy (gm. Gaszowice)Będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adic 19.09.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam ! Mam do sprzedania około 190 stempli. Raz użyte, solidne i proste.Cena 6 zł lub negocjacje.Do odbioru w Wyrach. W październiku będę miał do sprzedania garaż blaszany (800 zł).Zdjęcia przesyłam na maila. pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 19.09.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 jak wygląda ten garaż? mozliwie?prześlij proszę zdjęcia na maila - [email protected]budowę rozpoczynam w Paniówkach i ciągle rozglądam się za czymś z dachem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 21.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Czy ktoś z was kupował bramę garażową w firmie Relew 2 z Bytomia (Stroszek). Rozglądam się pomału za bramą i jestem ciekaw wszelkich opinii. Zostawili u mnie na budowie swoją reklamówkę, ale nie wiem czy to solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adic 21.09.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam ! Mam do sprzedania kabel ziemny przyłączeniowy z szafki do rozdzielnicy w domu.Wymiary to 4 x 10 mm YKY, długość 15,5 metra. Co do ceny to można się dogadać (kupiłem go w hurtowni po niskiej cenie).Kabel jest czyściutki i nie był zabudowany. Kontakt:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antki2 21.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Czy możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raydenstream 21.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam Ma ktos mzoe do odsprzedania stepmple?? wiecie moze gdzie w okolicy moge kupic wkłądy kamionkowe do komina?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsz 22.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Mam do sprzedania: stemple 4 zł sztuka do odbioru za ok 3 tygodnie - długości standart +- 3 mKontener budowlany z instalacją elektr. 1500 zł do odbioru za ok. miesiąc typowy budowlany, odświeżony, okratowany.Trochę bloczków, pustaków stropowych itp.Ceny do uzgodnienia. Transport we własnym zakresie. Odbiór: Imielin Poszukuję ekipy do rozprowadzenia instalacji elektryczne, wod-kan i CO oraz sprawdzonych namiarów na firmę handlującą blachodachówką.Będę wdzięczny za podanie namiarów. Dam pracę w charakterze pomocnika na budowie 10 zł / h tel. 507117912, gg: 1348122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 22.09.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Poszukuję ekipy murarskiej z okolicy Rybnika albo Gliwic - ma ktoś namiary? Proszę o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 22.09.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witam Poszukuję ekipy do ocieplenia domu do Mikołowa. Jak macie kogoś sprawdzonego i w rozsądnej cenie to proszę o namiary. Z góry dziękuję dalej aktualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 23.09.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 A ja potrzebuje ekipe od tynków wewn może ktos ma sprawdzoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts