kwarti 13.10.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Potrzebuję stemple około 100 -150 sztuk oraz 2 do 3 m2 desek szalunkowychmoże ma ktoś do sprzedaniapozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudek12 13.10.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam. Poszukuję pilnie specjalisty od wod-kanu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 14.10.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Radzę spróbować u Flaka w Radzionkowie, tj. zakład OKNOFLAK. Podobno robi ładną stolarkę, można podpytać markoto, zamawiała tam okna. Dziś tam byłem. Nie wykluczam firmy, ale mimo wszystko szukam dalej. Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 KOCHANE ŚLĄZOKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PILNIE POSZUKUJEMY EKIPY DO POŁOŻNIA OCIEPLENIA I TYNKU NA DOMEK SZKIELETOWY W PSZCZYNIE (30km od Katowic, jadąc w stronę Bielska)Nasz wykonawca ma związane ręce bo jego pracownik (szef ekipy tynkarskiej) miał wypadek i jest w szpitalu. Niestety nie możemy czekać do wiosny przy naszej technologii. PROSZĘ POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z góry dziękujęNell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 14.10.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 U mnie w czwartek zaczyna ocieplenie ekipa z Pszczyny.Zapytam czy mają jakiś termin i wtedy podam namiar.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 U mnie w czwartek zaczyna ocieplenie ekipa z Pszczyny.Zapytam czy mają jakiś termin i wtedy podam namiar.Pozdrawiam Bardzo, bardzo dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jahho 15.10.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam wszystkich serdecznie, Poszukuję ekipy do wykonania przyłącza wody na terenie Tychów.Wszystkie formalności mam załatwione (projekt, uzgodnienia i zgłoszenie).Długośc przyłącza około 16 metrów z przewiertem pod drogą (około 6 metrów) Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 15.10.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 u mnie robił Maciej Grabka z Mikołowa, zagoniony, umowa na kolanie, ale możesz porównać ceny i terminy. nr na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 16.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW Nie ceni sobie dużo? Może przed robotą jego cena jest do przyjęcia, ale potem, no cóż - zaniża celowo ceny żeby pozyskać zlecenie. Umawiał się z nami na 4000,00 a dzisiaj po robocie zażądał 5200 zł Tomek dał mu tę kasę bo nie wiedział jak się zachować w tej fartowej sytuacji a teraz sobie plujemy w twarz, dzwoniliśmy, poinforrmowaliśmy, że czujemy się oszukani ale on to ma gdzieś. OSTRZEGAM PRZED TYM PANEM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 16.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Naprawde jestem zaskoczona tym co ola&tomek piszecie , u nas nie bylo problemow , tyle ile powiedzial tyle wziol , tylko przed robota kazalam mu podpisac taka niby umowe odnosnie ceny . bardzo wszystkich przepraszam ze polecilam tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perelka 17.10.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 witajcie! mam do sprzedania blaszak. kupiony w kwietniu zeszlego roku,sluzyl tylko jako skladzik na budowie. zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Garaz stoi w Tychach.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolibal 17.10.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Czy ktoś z Was robił mechaniczny wymiennik ciepła ? czy mógłby podzielić się uwagami i doświadczeniem w tej kwestii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 17.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW Nie ceni sobie dużo? Może przed robotą jego cena jest do przyjęcia, ale potem, no cóż - zaniża celowo ceny żeby pozyskać zlecenie. Umawiał się z nami na 4000,00 a dzisiaj po robocie zażądał 5200 zł Tomek dał mu tę kasę bo nie wiedział jak się zachować w tej fartowej sytuacji a teraz sobie plujemy w twarz, dzwoniliśmy, poinforrmowaliśmy, że czujemy się oszukani ale on to ma gdzieś. OSTRZEGAM PRZED TYM PANEM!!! za co ta kasa ? ile metrów tego przyłącza Wam wyszło ? jakieś dodatkowe prace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 18.10.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW Nie ceni sobie dużo? Może przed robotą jego cena jest do przyjęcia, ale potem, no cóż - zaniża celowo ceny żeby pozyskać zlecenie. Umawiał się z nami na 4000,00 a dzisiaj po robocie zażądał 5200 zł Tomek dał mu tę kasę bo nie wiedział jak się zachować w tej fartowej sytuacji a teraz sobie plujemy w twarz, dzwoniliśmy, poinforrmowaliśmy, że czujemy się oszukani ale on to ma gdzieś. OSTRZEGAM PRZED TYM PANEM!!! za co ta kasa ? ile metrów tego przyłącza Wam wyszło ? jakieś dodatkowe prace ? olivia nie przejmuj się, przecież to nie Twoja wina My chyba poprostu za bardzo ufamy ludziom bo nic z nim nie spisywaliśmy. Za to mamy nauczkę, no i puściej w kieszeni Boli bardzo, tymbardziej, że inny gościu nam to chciał zrobić za 4 500 zł ale my skusiliśmy się propozycją niniejszego Pana o 500 zł tańszą no i zrobilismy "interes roku". Naprawde jestem zaskoczona tym co ola&tomek piszecie , u nas nie bylo problemow , tyle ile powiedzial tyle wziol , tylko przed robota kazalam mu podpisac taka niby umowe odnosnie ceny . bardzo wszystkich przepraszam ze polecilam tego pana coen - mamy 24 m przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adema_de 18.10.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ludzie potrzebuję pomocy! Wymyśliłam sobie łazienkę z płytek z TAU Ceramica seria Corten. Projektant ostrzegał mnie że to twarde płytki ale się uparłam. Mam baaardzo odjechany projekt tej łazienki - skosy, wygięcia itp. itd Pierwszy kafelkarz po obejrzeniu projektu przestał odbierać telefony Drugi właśnie zaczął przebąkiwać że chyba nie zrobi, bo chyba wyjeżdża za granicę. Czy znacie kafelkarzy którzy nie boją się wyzwań?! czy są jeszcze tacy?! Ola& Tomek polecali chyba kogoś. Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 18.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 witam:) nasz kafelkarz jest chyba dobry i sie zna ale przez 1,5 miesiąca położył u nas 14m2 płytek na podłodze w kuchni. wpada na 2-4 godzin i to jeszcze tak 2 razy w tygodniu. także raczej nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 18.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Co do najtańszej hurtowni w okolicach Mikołowa to zdecydowanie polecam firmę Giebel z Ornontowic. Witam Wszystkich Co do firmy Giebel to odradzam, ceny no nie wiem czy takie dobre, z dostawami co innego obiecują co innego w praktyce. Klienta mają gdzieś, mimo że mam bardzo blisko nie mam zamiaru już więcej tam kupować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwarti 19.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Co do firmy Giebel to odradzam, ceny no nie wiem czy takie dobre, z dostawami co innego obiecują co innego w praktyce. Klienta mają gdzieś, mimo że mam bardzo blisko nie mam zamiaru już więcej tam kupować ! Z dostawami to mają problem -potwierdzam, ale zeby porównać oferty firm na terenie Sląska moze należy podawać ceny jakie wynegocjowaliście - ja może zacznę -ceny przed 2 -3 miesięcy: porotherm 30 5.09 brutto, bloczki betonowe 12 - 3,40 brutto, cement 32,5 - 450 brutto, Ceny z dowozem i rozładunkiem HDS -ale do mnie mają blisko. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adema_de 19.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dzięki ola&tomek za oddzew,ale rzeczywiście powolny ten kafelkarz... Sąsiad zza płota dał nam dziś namiary na kafelkarza. Zobaczymy co powie jak zobaczy projekt i kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 19.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Osobiscie tez wszystko kupuje w hurtowni Giebel , ceny bardzo atrakcyjne , a jesli chodzi o dowoz to problemy byly z poczatku , teraz wszystko omawiam z wlascicielem i jest ok , jak powiedza tak przywioza . Hurtownie polecam bo naprawde mozna fajne ceny wynegocjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts