Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

KOCHANE ŚLĄZOKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PILNIE POSZUKUJEMY EKIPY DO POŁOŻNIA OCIEPLENIA I TYNKU NA DOMEK SZKIELETOWY W PSZCZYNIE (30km od Katowic, jadąc w stronę Bielska)

Nasz wykonawca ma związane ręce bo jego pracownik (szef ekipy tynkarskiej) miał wypadek i jest w szpitalu. Niestety nie możemy czekać do wiosny przy naszej technologii.

PROSZĘ POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z góry dziękuję

Nell

Witam wszystkich serdecznie,

Poszukuję ekipy do wykonania przyłącza wody na terenie Tychów.

Wszystkie formalności mam załatwione (projekt, uzgodnienia i zgłoszenie).

Długośc przyłącza około 16 metrów z przewiertem pod drogą (około 6 metrów)

Pozdrawiam

Sebastian

U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo :roll: a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW

Nie ceni sobie dużo? Może przed robotą jego cena jest do przyjęcia, ale potem, no cóż - zaniża celowo ceny żeby pozyskać zlecenie.

Umawiał się z nami na 4000,00 a dzisiaj po robocie zażądał 5200 zł :evil:

Tomek dał mu tę kasę bo nie wiedział jak się zachować w tej fartowej sytuacji a teraz sobie plujemy w twarz, dzwoniliśmy, poinforrmowaliśmy, że czujemy się oszukani ale on to ma gdzieś.

OSTRZEGAM PRZED TYM PANEM!!!

U nas przylacze wod - kan wykonywal pan z Ornontowic , nie ceni sobie duzo :roll: a z tego co wiem robi tez projekty . Jak ktos chce to podam namiary na PW

Nie ceni sobie dużo? Może przed robotą jego cena jest do przyjęcia, ale potem, no cóż - zaniża celowo ceny żeby pozyskać zlecenie.

Tomek dał mu tę kasę bo nie wiedział jak się zachować w tej fartowej sytuacji a teraz sobie plujemy w twarz, dzwoniliśmy, poinforrmowaliśmy, że czujemy się oszukani ale on to ma gdzieś.

za co ta kasa ? ile metrów tego przyłącza Wam wyszło ? jakieś dodatkowe prace ?

za co ta kasa ? ile metrów tego przyłącza Wam wyszło ? jakieś dodatkowe prace ?

olivia nie przejmuj się, przecież to nie Twoja wina :)

My chyba poprostu za bardzo ufamy ludziom bo nic z nim nie spisywaliśmy.

Za to mamy nauczkę, no i puściej w kieszeni :(

Boli bardzo, tymbardziej, że inny gościu nam to chciał zrobić za 4 500 zł ale my skusiliśmy się propozycją niniejszego Pana o 500 zł tańszą no i zrobilismy "interes roku".

Naprawde jestem zaskoczona tym co ola&tomek piszecie , u nas nie bylo problemow , tyle ile powiedzial tyle wziol , tylko przed robota kazalam mu podpisac taka niby umowe odnosnie ceny . bardzo wszystkich przepraszam ze polecilam tego pana :oops:

coen - mamy 24 m przyłącza

Ludzie potrzebuję pomocy!

Wymyśliłam sobie łazienkę z płytek z TAU Ceramica seria Corten.

Projektant ostrzegał mnie że to twarde płytki ale się uparłam.

Mam baaardzo odjechany projekt tej łazienki - skosy, wygięcia itp. itd

Pierwszy kafelkarz po obejrzeniu projektu przestał odbierać telefony :evil:

Drugi właśnie zaczął przebąkiwać że chyba nie zrobi, bo chyba wyjeżdża za granicę. :evil:

Czy znacie kafelkarzy którzy nie boją się wyzwań?! czy są jeszcze tacy?!

Ola& Tomek polecali chyba kogoś.

Pomóżcie!!!

Co do najtańszej hurtowni w okolicach Mikołowa to zdecydowanie polecam firmę Giebel z Ornontowic.

Witam Wszystkich

Co do firmy Giebel to odradzam, ceny no nie wiem czy takie dobre, z dostawami co innego obiecują co innego w praktyce. Klienta mają gdzieś, mimo że mam bardzo blisko nie mam zamiaru już więcej tam kupować !

Co do firmy Giebel to odradzam, ceny no nie wiem czy takie dobre, z dostawami co innego obiecują co innego w praktyce. Klienta mają gdzieś, mimo że mam bardzo blisko nie mam zamiaru już więcej tam kupować !

Z dostawami to mają problem -potwierdzam, ale zeby porównać oferty firm na terenie Sląska moze należy podawać ceny jakie wynegocjowaliście - ja może zacznę -ceny przed 2 -3 miesięcy:

porotherm 30 5.09 brutto,

bloczki betonowe 12 - 3,40 brutto,

cement 32,5 - 450 brutto,

Ceny z dowozem i rozładunkiem HDS -ale do mnie mają blisko.

pozdr.