f.5 19.10.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witajcie.Gdzie w okolicach Tychów mozna kupic ziemię do obsypania fundamentów po wykonaniu drenażu. Potrzebowałbym z 5 wywrotek na wtorek czyli sprawa dosc pilna.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 20.10.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witajcie. Gdzie w okolicach Tychów mozna kupic ziemię do obsypania fundamentów po wykonaniu drenażu. Potrzebowałbym z 5 wywrotek na wtorek czyli sprawa dosc pilna. pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knowik 20.10.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witajcie,szukam dobrej (i najlepiej niedrogiej) ekipy do zabudowy poddasza/stryszku - GK, ocieplenie dachu itp. Czy możecie mi kogoś polecić? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knowik 20.10.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witajcie,szukam dobrej (i najlepiej niedrogiej) ekipy do zabudowy poddasza/stryszku - GK, ocieplenie dachu itp. Czy możecie mi kogoś polecić? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 20.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 witam , ma ktoś może namiary (tel) na tartak w Bąkowie?? z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 20.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ja też poproszę Witajcie. Gdzie w okolicach Tychów mozna kupic ziemię do obsypania fundamentów po wykonaniu drenażu. Potrzebowałbym z 5 wywrotek na wtorek czyli sprawa dosc pilna. pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 21.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 poszukuję namiarów na kogoś sprawdzonego do przeprowadzenia badania gruntu w Orzeszu możecie polecić jakąś firmę ?? na razie mam ofertę od PWG Tychy ale wydaje mi się że są drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 21.10.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ja też poproszę Witajcie. Gdzie w okolicach Tychów mozna kupic ziemię do obsypania fundamentów po wykonaniu drenażu. Potrzebowałbym z 5 wywrotek na wtorek czyli sprawa dosc pilna. pozdrawiam poszło na priv no to raz jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 21.10.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witajcie,Poszukuję namiarów na sprawdzoną ekipę do ocieplenie dachu i położenia GK. Poszukuję jakiegoś murarza do wymurowania schodów wyjściowych robota na jeden dzień... PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 22.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Czy komuś może pozostały deski szalunkowe w bardzo dobrym stanie.Będę potrzebować około 2 - 3 kubików. Z góry dziękuję za odzew! Aga 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 23.10.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam w śląskiej grupie! I my na śląsku się budujemy aktualnie mamy stan surowy zamknięty i zabieramy się za instalacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 23.10.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego niedrogiego speca od alarmów?Pilne!!!namiary na maila baaaaaardzo proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 23.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 mam pytanie , czy w czasach obecnego kryzysu(paniki) ceny materiałów bedą spadać czy pójdą w górę , np. dzwonie tydzień temu do hurtowni budowlanej i mówią mi cene przykładowo bloczka fundamentowego 3,12 zł z dowozem a dziś dzwonie do tej samej hurtowni i słysze cene 3,60 z dowozem, często się słyszy że teraz ceny bedą spadały, paliwo tanieje a transport chyba drożeje????!!!!!!!!!!??????!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djwaca 25.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Szukam firm, które mogłby wykonać dla mnie przyłącze wodociągowe w Gliwicach, będzie tego około 60 mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 26.10.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Mam pytanie ile teraz trzeba zapłacić za przyłacze elektryczne jak to wyglądało u was z całkowitym kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_budujemy_Tymka 26.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 To zależy ile chcesz docelowo mocy przyłączeniowej.Vatenfall bierze(ryczałt)około 130 zł od 1 kW przy linii kablowej w ziemi,linią napowietrzną jest chyba trochę taniej.Vatenfall doprowadza do granicy posesji,potem sobie musisz jeszcze zrobić jakąś skrzynkę (rozdzielnicę) z wyłącznikiem różnicowo-prądowym , bezpiecznikami i gniazdkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_budujemy_Tymka 26.10.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jeszcze jedna istotna sprawa,przy zasilaniu tymczasowym (placu budowy)płacimy więcej tzn większy abonament bo za energię jest podobna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MisiekB 26.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witajcie, Poszukuję namiarów na sprawdzoną ekipę do ocieplenie dachu i położenia GK. Poszukuję jakiegoś murarza do wymurowania schodów wyjściowych robota na jeden dzień... Pozdr Łukasz spróbuj do Wojnickiego z Gliwic 516 429 783 u mnie robił i wyszło całkiem nieźle choć trochę chyba drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MisiekB 26.10.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 niedawno kupowałem w betoniarni w Sośnicowicach k/Gliwic poniżej 3 zł mam pytanie , czy w czasach obecnego kryzysu(paniki) ceny materiałów bedą spadać czy pójdą w górę , np. dzwonie tydzień temu do hurtowni budowlanej i mówią mi cene przykładowo bloczka fundamentowego 3,12 zł z dowozem a dziś dzwonie do tej samej hurtowni i słysze cene 3,60 z dowozem, często się słyszy że teraz ceny bedą spadały, paliwo tanieje a transport chyba drożeje????!!!!!!!!!!??????!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 26.10.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jeśli nikt z naszego rejonu nie robił alarmu To może kominek:) Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego niedrogiego speca od kominka z prostym DGP! namiary na maila baaaaaardzo proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts