MisiekB 26.10.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 w kominkach jeden z lepszych to Bieniek z Zabrza - robi pieknie w kamieniu, trochę trzeba czekać ale jak zacznie to robi 32/2714567 a do alarmów Pieczko 601486885 u mnie robił z powiadamianiem przez sms wszystko działa, miałem już instalację więc załozenie trwało 1 dzień w drugim zrobił tylko regulację Jeśli nikt z naszego rejonu nie robił alarmu To może kominek:) Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego niedrogiego speca od kominka z prostym DGP! namiary na maila baaaaaardzo proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MisiekB 26.10.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 A ja potrzebuję speca od podłóg - panele i deski. Jeśli mozecie kogoś polecić to by było miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Szukam ślusarza do wykonania ramy stalowej z profilu HEA 160. Mikołów, Tychy, okoliceZ góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Tamir Pszyczna, Lubar Rybnik, Bulider Tychy. To na początek, tj do fundamentów Wirecki - bardzo dziekuję A tak nawiązując do tematu jak wypadł Twój casting na najtańszą hurtownie -okolice Mikołowa to niedaleko więc mogłabym skorzystać z Twoich podpowiedzi Takie informacje zawsze sie przydają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 27.10.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Wirecki -bardzo dziękuje za dalsze informacje - kupujesz już materiał czy tylko robisz rozeznanie rynku ? Pozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 27.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Macie jakieś namiary na dobrą i niedrogą ekipę od dachu??? Koszt dachu zaczyna mnie przerażać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djwaca 27.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Macie jakieś namiary na dobrą i niedrogą ekipę od dachu??? Koszt dachu zaczyna mnie przerażać! Ile chcą teraz za robociznę dachu ? Przymierzam sie narazie do budowy ale chcę mniej więcej wiedzieć co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 27.10.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kupuję, w sobotę wylali ławy fundamentowe. Zauważyłem też, że lepiej mieć 2-3 składy na stand-by`u w których porównujesz ceny. przy domawianiu kolejnych artykułów, jakieś drobiazgi - folie, papy mogą się okazać dużo droższe i w efekcie oferta nie jest już taka super. Dlatego kupiłem w kilku miejscach różne rzeczy. Oczywiście ktoś może powiedzieć, że szkoda czasu, że gra nie warta świeczki, ale uważam, że jak tylko da się załatwić coś na telefon, jeśli fakturę z towarem przywiozą na budowę, jeśli można zapłacić przelewem - to warto. pozdrawiam, Wirecki -bardzo dziękuje za dalsze informacje - kupujesz już materiał czy tylko robisz rozeznanie rynku ? Pozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MisiekB 27.10.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 za dach licz 80zł /m2 w tym obróbki kominowe i folia Macie jakieś namiary na dobrą i niedrogą ekipę od dachu??? Koszt dachu zaczyna mnie przerażać! Ile chcą teraz za robociznę dachu ? Przymierzam sie narazie do budowy ale chcę mniej więcej wiedzieć co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafirt 27.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam forumowiczów z grupy Śląsk Górny i okolice ! Szukam namiarów na beton w korzystniej cenie z okolic Tarnowskich Gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 28.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Szukam ślusarza do wykonania ramy stalowej z profilu HEA 160. Mikołów, Tychy, okolice Z góry dziękuję. Polecam: http://www.kowadex.com.pl/kontakt.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 28.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 pomocyszukam fachowca do połozenia podbitki na dachu - dom okolice mikołowa prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radman 28.10.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Przyjmę dwie wywrotki ziemi (nie koniecznie humusu).Łaziska Górne koło Mikołowa.Zapraszam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adic 28.10.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam ! Mam jeszcze do sprzedania stemple budowlane, około 3 metrowe, solidne , w dobrym stanie, PROSTE a nie skrzywione jak "s".Stempli jest około 150.Cena do uzgodnienia. Adic 501 096 977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djwaca 28.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam ! Mam jeszcze do sprzedania stemple budowlane, około 3 metrowe, solidne , w dobrym stanie, PROSTE a nie skrzywione jak "s". Stempli jest około 150. Cena do uzgodnienia. Adic 501 096 977 Gdzie masz te stemple ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.10.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam ! Mam jeszcze do sprzedania stemple budowlane, około 3 metrowe, solidne , w dobrym stanie, PROSTE a nie skrzywione jak "s". Stempli jest około 150. Cena do uzgodnienia. Adic 501 096 977 Gdzie masz te stemple ? chyba we Wyrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adic 29.10.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Zgadza się. Są do odbioru w Wyrach. pzdr Adic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rick207 29.10.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam.Gdzie w okolicy Gliwic dostanę w dobrej cenie XPS'a ?Pozdrawiam.Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 29.10.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam. Gdzie w okolicy Gliwic dostanę w dobrej cenie XPS'a ? Pozdrawiam. Rysiek W wakacje dość tanio udało mi się kupić w WODAN-ie w Rudzie Śląskiej. Ale jak teraz u nich cena wygląda - nie wiem. Popytaj. Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 30.10.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 mamy do sprzedania deski i stemple po budowie okolice Tychów tel. 601180535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts