Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

w kominkach jeden z lepszych to Bieniek z Zabrza - robi pieknie w kamieniu, trochę trzeba czekać ale jak zacznie to robi 32/2714567

a do alarmów Pieczko 601486885 u mnie robił z powiadamianiem przez sms wszystko działa, miałem już instalację więc załozenie trwało 1 dzień w drugim zrobił tylko regulację

Jeśli nikt z naszego rejonu nie robił alarmu :(

To może kominek:)

Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego niedrogiego speca od kominka z prostym DGP!

namiary na maila baaaaaardzo proszę [email protected]

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tamir Pszyczna, Lubar Rybnik, Bulider Tychy.

To na początek, tj do fundamentów

Wirecki - bardzo dziekuję

A tak nawiązując do tematu jak wypadł Twój casting na najtańszą hurtownie -okolice Mikołowa to niedaleko więc mogłabym skorzystać z Twoich podpowiedzi :D Takie informacje zawsze sie przydają.

Pozdrawiam

Kupuję, w sobotę wylali ławy fundamentowe. Zauważyłem też, że lepiej mieć 2-3 składy na stand-by`u w których porównujesz ceny. przy domawianiu kolejnych artykułów, jakieś drobiazgi - folie, papy mogą się okazać dużo droższe i w efekcie oferta nie jest już taka super. Dlatego kupiłem w kilku miejscach różne rzeczy. Oczywiście ktoś może powiedzieć, że szkoda czasu, że gra nie warta świeczki, ale uważam, że jak tylko da się załatwić coś na telefon, jeśli fakturę z towarem przywiozą na budowę, jeśli można zapłacić przelewem - to warto.

pozdrawiam,

Wirecki -bardzo dziękuje za dalsze informacje - kupujesz już materiał czy tylko robisz rozeznanie rynku ?

Pozdrawiam [/b]

za dach licz 80zł /m2 w tym obróbki kominowe i folia

Macie jakieś namiary na dobrą i niedrogą ekipę od dachu??? Koszt dachu zaczyna mnie przerażać!

Ile chcą teraz za robociznę dachu ? Przymierzam sie narazie do budowy ale chcę mniej więcej wiedzieć co mnie czeka ;-)