Wirecki 30.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Spróbuj Tamir Pszczyna, jeśli Ci sie nie śpieszy to połączą transport i przywiozą Witam. Gdzie w okolicy Gliwic dostanę w dobrej cenie XPS'a ? Pozdrawiam. Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 02.11.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 To może kominek:) Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego niedrogiego speca od kominka z prostym DGP! namiary na maila baaaaaardzo proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remis 02.11.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 witam, może ktos podpowie jakiego producenta dachówek wybrac? potrzebuje 300 m2 brązowej lub czekoladowej esówki ceramicznej plus duuuzo gąsiorów bo dach koperta, POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.11.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 To może kominek:) Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego niedrogiego speca od kominka z prostym DGP! namiary na maila baaaaaardzo proszę [email protected] Jeśli ktoś zna takiego speca to ja też poproszę namiary. Kominek do zrobienia na wiosnę przyszłego roku. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remis 03.11.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 witam, może ktos podpowie jakiego producenta dachówek wybrac? potrzebuje 300 m2 brązowej lub czekoladowej esówki ceramicznej plus duuuzo gąsiorów bo dach koperta, POZDRAWIAM znalazłem taką: ROBEN MONZAplus - dachówka średzka falista plus - czarno-brązowa ładna i tania - budował ktoś z kolegów z tego? proszę o info. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 03.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 To może kominek:) Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego niedrogiego speca od kominka z prostym DGP! namiary na maila baaaaaardzo proszę [email protected] Jeśli ktoś zna takiego speca to ja też poproszę namiary. Kominek do zrobienia na wiosnę przyszłego roku. aka Ja też się zgłaszam po namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 od kominków na forum jest .... Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 03.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 witam,- kupię używany garaż blaszany z okolic Kobióra k/Tychów,oferty proszę przesyłać na prv, - potrzebuje żwir do drenażu, jakie są ceny za tonę, ile będę potrzebował ton na ok. 70 metrów drenażu, znacie może jakieś namiary gdzie mogę go kupić - szukam namiarów na firmy/tartaki zajmujące się produkcją płotów sztachetowych z góry dziękuje za odpowiedzipozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 04.11.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 witam, może ktos podpowie jakiego producenta dachówek wybrac? potrzebuje 300 m2 brązowej lub czekoladowej esówki ceramicznej plus duuuzo gąsiorów bo dach koperta, POZDRAWIAM znalazłem taką: ROBEN MONZAplus - dachówka średzka falista plus - czarno-brązowa ładna i tania - budował ktoś z kolegów z tego? proszę o info. pozdrawiam My mamy Roben falistą w dzienniku budowy są fotki jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 04.11.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam! Poszukuje kogoś do zaprojektowania i wykonania instalacji CO i CWU. Miejsce: Dąbrowa Górnicza-Marianki Założenia: solary, kominek z płaszczem wodnym, kocioł gazowy, częściowo podłogówka, częściowo grzejniki.... Zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 04.11.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 szukam pilnie ekipy do ocieplenia domku poratujcie jakimiś namiarami PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 04.11.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Szukam tani żwir do drenażu i piasek do zasypania fundamentów. Transport do Przyszowic k. Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 04.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Roben średzka falista plus czarno-brązowa lub grafitowa.Czy ktoś na Śląsku ma lub wie gdzie na dachu można zobaczyć taką dachówkę. Z góry dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Roben średzka falista plus czarno-brązowa lub grafitowa. Czy ktoś na Śląsku ma lub wie gdzie na dachu można zobaczyć taką dachówkę. Z góry dziękuję za info Nie do końca się znam, ale chyba taką dachówkę w kolorze antracyt ma nowy domek na Kłodnicy zaraz za kościołem (ul. Kaczmarka). aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 od kominków na forum jest .... Forest-Natura Dzięki, faktycznie przecież to NASZ MISTRZ. Muszę tylko sprawdzić, czy robi też proste rzeczy, bo gdzieś w wątku kominkowym widziałam arcydzieła w Jego wykonaniu, a mój raczej prosty i skromny i jeszcze dość istotna cena... Spróbuję się skontaktować z Mistrzem . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsz 05.11.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam Poszukuję ekipy do zrobienia instalacji elektrycznej, instalacji wod-kan-co., tynki gipsowe, wylewki, ścianki działowe piętro, ocieplenie poddasza.Domek 110 m2. Typowy projekt. Miejsce budowy Imielin.Gdyby ktoś miał namiary to będę wdzięczny.Pozdrawiam Mój numer tel 507117912, gg: 1348122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 05.11.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Roben średzka falista plus czarno-brązowa lub grafitowa. Czy ktoś na Śląsku ma lub wie gdzie na dachu można zobaczyć taką dachówkę. Z góry dziękuję za info my mamy Roben średzką falistą brązową jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 05.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Image Orzesze. Baza transportowa w Knurowie, powinno się spasować Żwir ok, brałem frakcję 16-32 Szukam tani żwir do drenażu i piasek do zasypania fundamentów. Transport do Przyszowic k. Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Szukam tani żwir do drenażu i piasek do zasypania fundamentów. Transport do Przyszowic k. Gliwic żwir to z Kotlarni piasek może być z Pilchowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 05.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Szukam ofert najlepiej w Tychach (ale oczywiście cały Śląsk jak najbardziej wchodzi w grę): 1. na zakup okien2. na kominek3. na obicie drewnem schodów Co Wy na to? Roobsoonx http://images42.fotosik.pl/25/377ab85facc9f51am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts