LAMP 05.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ma ktoś może na zbyciu drzwi używane, budowlane, tymczasowe. Byle w miarę solidne. Najlepiej okolice Bytomia.PozdrawiamLech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 05.11.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ma ktoś może na zbyciu drzwi używane, budowlane, tymczasowe. Byle w miarę solidne. Najlepiej okolice Bytomia. Pozdrawiam Lech My mamy na zbyciu do odbioru w Mikołowie. Chcemy jedynie odzyskać pieniądze za zamki - drzwi za free bo sami też je dostaliśmy od sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 05.11.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 czyżby nikt nie miał ocieplonego domu?????podzielcie się namiarami, proszę jestem już zdesperowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 05.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Szukam ofert najlepiej w Tychach (ale oczywiście cały Śląsk jak najbardziej wchodzi w grę): 1. na zakup okien 2. na kominek 3. na obicie drewnem schodów Jeśli chodzi o okna dachowe polecam firmę Budohurt z Katowic, http://www.budohurt.pl mają Veluxy, jeśli chodzi o reszte okien polecam firme drewnoplast http://www.drewnoplast.com.pl produkują z profili Veka pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 05.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki luczak84. Budohurt już mi przesłał wczoraj ofertę, niestety droższą niż mam... Ale systemy Veka są ciekawe, właśnie nie wiem do końca jakich okien szukać (producenta), a jakie omijać z daleka... Roobsoonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 05.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jeśli chodzi o okna PCV to polecam Oknoplast w Tychach,ul.Bielska.Z okien jestem bardzo zadowolona,a z montażu jeszcze bardziej. Kto z Was buduje na terenie szkód górniczych?Czy kopalnia wypłaciła kasę wg.przedstawionego kosztorysu?Od roku czekam na pieniądze,a teraz jeszcze chcą mi obciąć 1/3 kwoty z kosztorysu-makabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekZ1719503286 06.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Podajcie proszę namiary na dobrych wykonawców kuchni.Mamy jednego, ale trochę drogi... Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 06.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kto z Was buduje na terenie szkód górniczych?Czy kopalnia wypłaciła kasę wg.przedstawionego kosztorysu?Od roku czekam na pieniądze,a teraz jeszcze chcą mi obciąć 1/3 kwoty z kosztorysu-makabra Ja buduję na szkodach ale jeszcze nie zabrałem się za papierki do kopalni, możesz napisać jak się za to zabrać?? Jaka kopalnia się tak ociąga ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 07.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nie wiecie czy w Tychach można wywalczyć jakieś dofinansowania? Np. do instalacji na ekogroszek lub na coś innego? Roobsoonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nie wiem czy na wszystkich kopalniach tak jest Ja podlegam pod KWK Murcki Dokumentację właściwie robi albo wykonawca,albo kier-bud,lub jakiś projektant.Kosztorys,dziennik budowy i projekt,pismo o wypłatę i na kopalnię do działu szkód.Najlepiej jednak zadzwonić na konkretną kopalnię i tam powiedzą co i jak.Ale z tego co słyszałam wszędzie trzeba uzbroić się w większą lub mniejszą cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A jeżeli chodzi o dofinansowanie,to podobno jest na wymianę starego pieca .Na zupełnie nowy podobno nie ma.Jak coś się dowiesz daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 07.11.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Szukam ofert najlepiej w Tychach (ale oczywiście cały Śląsk jak najbardziej wchodzi w grę): 1. na zakup okien 2. na kominek 3. na obicie drewnem schodów Co Wy na to? Roobsoonx Własnie zamowilem okna w Pszczynie profil rehau brilant 6komorowy 80mm dodatkowo wybrałem szyby dwukomorowe polecam firmę Tomasza Szczotki ul broniewskiego 5 jako jedyni poswiecili mi uwagę i znakomicie doradzili ,co do jakosci rahau wypowiem sie niebawem jak zamontują. Miałem z 6 wycen : brałem pod uwagę veke , schuco, rehau i Wiktorczyka drewno, wybrałem rehau złoty dąb dwustronny, cenowo pomiedzy drogim schuco a tanimi oknami z Tychów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 08.11.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 szukam dalej ekipy do montażu podbitki - PILNE !!!! pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 08.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dzięki luczak84. Budohurt już mi przesłał wczoraj ofertę, niestety droższą niż mam... Ale systemy Veka są ciekawe, właśnie nie wiem do końca jakich okien szukać (producenta), a jakie omijać z daleka... Roobsoonx Co do okien - my mamy z oknoplastu, profil PLATINUM i są bardzo ładne, gdzieś w naszym dzienniku pokazywałam profil z bliska. Co do koloru - moim zdaniem w tym profilu najlepiej prezentuje się orzech - żałuję, że my go nie mamy, jak się na niego zdecydowaliśmy to było już za późno. Co do momentu zamawiania okien - zdecydowanie GRUDZIEŃ!!! - w zeszłym roku w grudniu producenci okien dawali nawet po 40% rabatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 08.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jeśli jeszcze aktualne to chętnie podjadę, tym bardziej że to rzut kamieniem Ma ktoś może na zbyciu drzwi używane, budowlane, tymczasowe. Byle w miarę solidne. Najlepiej okolice Bytomia. Pozdrawiam Lech My mamy na zbyciu do odbioru w Mikołowie. Chcemy jedynie odzyskać pieniądze za zamki - drzwi za free bo sami też je dostaliśmy od sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 08.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jeśli jeszcze aktualne to chętnie podjadę, tym bardziej że to rzut kamieniem napiszemy wieczorem czy drzwi są jeszcze aktualne bo LAMP będzie dzwonił do nas w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 08.11.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jeśli jeszcze aktualne to chętnie podjadę, tym bardziej że to rzut kamieniem napiszemy wieczorem czy drzwi są jeszcze aktualne bo LAMP będzie dzwonił do nas w tej sprawie Witam, Właśnie się temat zdezaktualizował. Tyle co wróciliśmy z objazdu i dokonaliśmy wyboru aby zakupić od razu drzwi docelowe, zwykłe, proste, ale docelowe - te i tak miały być wstawione jako tylne wejście do domu. Tak więc "rezerwacja" zwolniona. Dziękuję i pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magola 09.11.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 witajcie, czy ktoś może polecić dobrego i taniego stolarza z okolic Rybnik-Gliwice, który solidnie wykona meble kuchenne. Czekam na Wasze opinie. PozdrawiamMagola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekZ1719503286 09.11.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Podajcie proszę namiary na dobrych wykonawców kuchni. Mamy jednego, ale trochę drogi... Dziękuję Nikt w domu kuchni nie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 poszło na priv ..... o kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts