Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam;

Szukam kogoś do położenia cienkiej warstwy gładzi gipsowej. Mamy tynki gipsowe maszynowe ale nie nadają się one do bezpośredniego malowania bo nieco się pouszkadzały przy robocie i wogóle są takie sobie.

W kuchni sami sobie to zrobiliśmy i wyszło całkiem ładnie ale czasowo jest to bardzooo zajmujące i chyba nie zdążylibyśmy przed wielkanocą.

Zatem bardzo prosimy o namiary na sprawdzonych fachowców.

szukam murarza (budowlańca, max. dwóch )okolice GLIWIC do pomocy przy budowie domu na wiosnę 2009 proszę dajcie jakieś namiary, nie stać mnie na ekipę budowlaną bo dużo sobie życzą za robotę chyba że bedzie to ekipa z którą idzie się dogadać w czasach kryzysu który obecnie nastał , Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC. [/u]

beton w Rybniku w Lubarze, mają też dobre ceny cementu i pap

pustaki max kozłowice w Pyskowicach, Jabex,

strop Rector - bezpośrednio z Rectora,

folie budowlane, wapno, styrodur, kominy - Tamir Pszczyna, tam też chyba bedzie najtańszy dach i okna dachowe, ale jeszcze nie kupowałem

stal - zdecydowanie hurtownia Barwa w Tychach, ceny aktualizowane niemal co tydzień

Kupuję, w sobotę wylali ławy fundamentowe. Zauważyłem też, że lepiej mieć 2-3 składy na stand-by`u w których porównujesz ceny. przy domawianiu kolejnych artykułów, jakieś drobiazgi - folie, papy mogą się okazać dużo droższe i w efekcie oferta nie jest już taka super. Dlatego kupiłem w kilku miejscach różne rzeczy. Oczywiście ktoś może powiedzieć, że szkoda czasu, że gra nie warta świeczki, ale uważam, że jak tylko da się załatwić coś na telefon, jeśli fakturę z towarem przywiozą na budowę, jeśli można zapłacić przelewem - to warto.

pozdrawiam,

Wirecki -bardzo dziękuje za dalsze informacje - kupujesz już materiał czy tylko robisz rozeznanie rynku ?

Pozdrawiam [/b]

Witam,

Poszukuję instalatora do C.O i C.W.U. z okolic Bytomia. Ma ktoś jakiegoś sprawdzonego fachowca, na którego namiarem mógłby się podzielić??

Drugi temat - poszukuję również ekipy do wykonania tynków wewnętrznych cementowo-wapiennych zacieranych piaskiem perlistym - potocznie nazywanym kwarcowym.

Pozdrawiam

Lech

Witam !

Mam do sprzedania stemple budowlane. Wysokość około 3 metry, solidne, a przede wszystkim proste i tylko raz użyte.

Do sprzedania jest około 150 sztuk w cenie 4,5 zł za sztukę.

Do odebrania w Wyrach koło Mikołowa.

Dodatkowo mam do sprzedania 16,5 metra kabla ziemnego do podłączenia szafki licznikowej z rozdzielką budowlaną lub rozdzielką domową.

Parametry: 16,5 metra długość, 4 x 10 mm,

Sprzedam za przysłowiowe grosze paletę pustaków stropowych.

kontakt: [email protected]

Adic

Witam.

Bardzo proszę o jakiś namiar na solidną firmę, wykonującą montaż oczyszczalni ścieków. Chodzi mi o kogoś, kto nam doradzi w tej sprawie, a później podejmie się wykonawstwa. Mamy dość problematyczną glebę na działce :(

Ps: bardzo proszę również o namiar na kuchnie :D

Pozdrawiam Iza

Witajcie,

jestem na etapie dachu (wlasnie go robia). W grudniu montaz okien (oby nie bylo sniegu u mnie na budowie). No i potrzebuje kogos kto postawi mi scianki dzialowe. Macie kogos sprawdzonego co zrobi rowne scianki?

A! Jeszcze jedno. Chce zalozyc na pare okien kraty. Macie jakies namiary na jakas firme?

Pozdrawiam

Witam.

Bardzo proszę o jakiś namiar na solidną firmę, wykonującą montaż oczyszczalni ścieków. Chodzi mi o kogoś, kto nam doradzi w tej sprawie, a później podejmie się wykonawstwa. Mamy dość problematyczną glebę na działce :(

Pozdrawiam Iza

Witam sprawdź tą firmę : http://szczegoly.pkt.pl/skoczykloda_rotomolding_03807050f6e6229d3a91ac2279a992a5.html , kuzynowi odradzili oczyszczalnię ze względu na nachylenie terenu i na warunki glebowe, mnie powiedzieli że się da, więc sądzę że mają pojęcie o tym i nie wciskają każdemu :wink: , sprawdź za wizytę się nie płaci, chyba że będą odwierty i badania, a i w tym ponoć nie zdzierają

Pozdrawiam

P.S.

Mają też siedzibę gdzieś w okolicach Gliwic

Witam.

Pozdrawiam Iza

Witam sprawdź tą firmę : http://szczegoly.pkt.pl/skoczykloda_rotomolding_03807050f6e6229d3a91ac2279a992a5.html , kuzynowi odradzili oczyszczalnię ze względu na nachylenie terenu i na warunki glebowe, mnie powiedzieli że się da, więc sądzę że mają pojęcie o tym i nie wciskają każdemu :wink: , sprawdź za wizytę się nie płaci, chyba że będą odwierty i badania, a i w tym ponoć nie zdzierają

Pozdrawiam

P.S.

Mają też siedzibę gdzieś w okolicach Gliwic

http://www.firmy.net/ochrona-srodowiska/firma-skoczykloda,YSY9.html