iness5 10.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Mnie też to intersuje Dajcie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 10.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 witajcie, czy ktoś może polecić dobrego i taniego stolarza z okolic Rybnik-Gliwice, który solidnie wykona meble kuchenne. Czekam na Wasze opinie. Pozdrawiam Magola Inż. Andrzej Kutek - Czerwionka 602 776 445 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 10.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam; Szukam kogoś do położenia cienkiej warstwy gładzi gipsowej. Mamy tynki gipsowe maszynowe ale nie nadają się one do bezpośredniego malowania bo nieco się pouszkadzały przy robocie i wogóle są takie sobie.W kuchni sami sobie to zrobiliśmy i wyszło całkiem ładnie ale czasowo jest to bardzooo zajmujące i chyba nie zdążylibyśmy przed wielkanocą.Zatem bardzo prosimy o namiary na sprawdzonych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 11.11.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 szukam murarza (budowlańca, max. dwóch )okolice GLIWIC do pomocy przy budowie domu na wiosnę 2009 proszę dajcie jakieś namiary, nie stać mnie na ekipę budowlaną bo dużo sobie życzą za robotę chyba że bedzie to ekipa z którą idzie się dogadać w czasach kryzysu który obecnie nastał , Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC. [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwarti 11.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 szukam desek szalunkowychpozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 11.11.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 beton w Rybniku w Lubarze, mają też dobre ceny cementu i pap pustaki max kozłowice w Pyskowicach, Jabex, strop Rector - bezpośrednio z Rectora, folie budowlane, wapno, styrodur, kominy - Tamir Pszczyna, tam też chyba bedzie najtańszy dach i okna dachowe, ale jeszcze nie kupowałem stal - zdecydowanie hurtownia Barwa w Tychach, ceny aktualizowane niemal co tydzień Kupuję, w sobotę wylali ławy fundamentowe. Zauważyłem też, że lepiej mieć 2-3 składy na stand-by`u w których porównujesz ceny. przy domawianiu kolejnych artykułów, jakieś drobiazgi - folie, papy mogą się okazać dużo droższe i w efekcie oferta nie jest już taka super. Dlatego kupiłem w kilku miejscach różne rzeczy. Oczywiście ktoś może powiedzieć, że szkoda czasu, że gra nie warta świeczki, ale uważam, że jak tylko da się załatwić coś na telefon, jeśli fakturę z towarem przywiozą na budowę, jeśli można zapłacić przelewem - to warto. pozdrawiam, Wirecki -bardzo dziękuje za dalsze informacje - kupujesz już materiał czy tylko robisz rozeznanie rynku ? Pozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 12.11.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witam,Poszukuję instalatora do C.O i C.W.U. z okolic Bytomia. Ma ktoś jakiegoś sprawdzonego fachowca, na którego namiarem mógłby się podzielić??Drugi temat - poszukuję również ekipy do wykonania tynków wewnętrznych cementowo-wapiennych zacieranych piaskiem perlistym - potocznie nazywanym kwarcowym.PozdrawiamLech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 12.11.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 poszło na priv ..... o kuchniach Ja też poroszę, jeśli można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 poszło na priv ..... o kuchniach Ja też poroszę, jeśli można... zaraz pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesio001 12.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jeżeli szukacie wykonawcę do budowy domu i wykończeń wnętrz oraz dociepleń domu to polecamy nr.tel.698884260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 12.11.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 szukam robena średzkiej falistej plus na dachu na śląsku. na pewno ktoś ma.... Roben średzka falista plus czarno-brązowa lub grafitowa. Czy ktoś na Śląsku ma lub wie gdzie na dachu można zobaczyć taką dachówkę. Z góry dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricman78 16.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam Wszystkich,jestem tutaj nowy. Jestem na etapie PnB. Walczę z biurokracją. Staruję na wiosnę 2009. Będę budował systemem gosp. http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=140&unset=2 Aktualnie szukam blaszaka/garażu. Jeśli ma ktoś do sprzedania - proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarniz 16.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Mam do sprzedania garaż blaszak 5 m dł na 295 szer na 2,1 wys. Blaszak w całości rozkręcany a więc łatwo przetransportować. Blaszak znajduje się w Wyrach k/ Mikołowa.Aha, jest z 2007 roku a więc w świetnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricman78 16.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Mam do sprzedania garaż blaszak 5 m dł na 295 szer na 2,1 wys. Blaszak w całości rozkręcany a więc łatwo przetransportować. Blaszak znajduje się w Wyrach k/ Mikołowa. Aha, jest z 2007 roku a więc w świetnym stanie. poszła wiadomość na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adic 17.11.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam ! Mam do sprzedania stemple budowlane. Wysokość około 3 metry, solidne, a przede wszystkim proste i tylko raz użyte. Do sprzedania jest około 150 sztuk w cenie 4,5 zł za sztukę. Do odebrania w Wyrach koło Mikołowa. Dodatkowo mam do sprzedania 16,5 metra kabla ziemnego do podłączenia szafki licznikowej z rozdzielką budowlaną lub rozdzielką domową. Parametry: 16,5 metra długość, 4 x 10 mm, Sprzedam za przysłowiowe grosze paletę pustaków stropowych. kontakt: [email protected] Adic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 17.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam. Bardzo proszę o jakiś namiar na solidną firmę, wykonującą montaż oczyszczalni ścieków. Chodzi mi o kogoś, kto nam doradzi w tej sprawie, a później podejmie się wykonawstwa. Mamy dość problematyczną glebę na działce Ps: bardzo proszę również o namiar na kuchnie Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 17.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witajcie, jestem na etapie dachu (wlasnie go robia). W grudniu montaz okien (oby nie bylo sniegu u mnie na budowie). No i potrzebuje kogos kto postawi mi scianki dzialowe. Macie kogos sprawdzonego co zrobi rowne scianki?A! Jeszcze jedno. Chce zalozyc na pare okien kraty. Macie jakies namiary na jakas firme? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 17.11.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam. Bardzo proszę o jakiś namiar na solidną firmę, wykonującą montaż oczyszczalni ścieków. Chodzi mi o kogoś, kto nam doradzi w tej sprawie, a później podejmie się wykonawstwa. Mamy dość problematyczną glebę na działce Pozdrawiam Iza Witam sprawdź tą firmę : http://szczegoly.pkt.pl/skoczykloda_rotomolding_03807050f6e6229d3a91ac2279a992a5.html , kuzynowi odradzili oczyszczalnię ze względu na nachylenie terenu i na warunki glebowe, mnie powiedzieli że się da, więc sądzę że mają pojęcie o tym i nie wciskają każdemu , sprawdź za wizytę się nie płaci, chyba że będą odwierty i badania, a i w tym ponoć nie zdzierają Pozdrawiam P.S. Mają też siedzibę gdzieś w okolicach Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.11.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam. Bardzo proszę o jakiś namiar na solidną firmę, wykonującą montaż oczyszczalni ścieków. Chodzi mi o kogoś, kto nam doradzi w tej sprawie, a później podejmie się wykonawstwa. Mamy dość problematyczną glebę na działce Pozdrawiam Iza Witam sprawdź tą firmę : http://szczegoly.pkt.pl/skoczykloda_rotomolding_03807050f6e6229d3a91ac2279a992a5.html , kuzynowi odradzili oczyszczalnię ze względu na nachylenie terenu i na warunki glebowe, mnie powiedzieli że się da, więc sądzę że mają pojęcie o tym i nie wciskają każdemu , sprawdź za wizytę się nie płaci, chyba że będą odwierty i badania, a i w tym ponoć nie zdzierają Pozdrawiam P.S. Mają też siedzibę gdzieś w okolicach Gliwic http://www.firmy.net/ochrona-srodowiska/firma-skoczykloda,YSY9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts