mirek_me 20.11.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 kupie blaszak okolice Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 20.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 WitamCzy ktoś może wie gdzie w okolicach Będzina lub Siemianowic jest jakaś hurtownia z kamieniem - mam na myśli marmury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 20.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Marmury,granity najtaniej u kamieniarzy robiących nagrobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.11.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ja widziałam w sosnowcu przy drodze na mysłowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perelka 21.11.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 my bralismy kamienie z bierunia,maja wszystko,ceny ok! info na priv:)Pomozcie mi znalesc kogos do obicia blacha komina i zrobienia reszty blacharki przy dachu. zalezy mi na czasie... bede wdzieczna za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 21.11.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 my bralismy kamienie z bierunia,maja wszystko,ceny ok! info na priv:) Pomozcie mi znalesc kogos do obicia blacha komina i zrobienia reszty blacharki przy dachu. zalezy mi na czasie... bede wdzieczna za pomoc:) witam ja ostatnio robiłem okucie balkonu pod płytki jako okap w takiej firmie w orzeszu z tego co widziałem robia wszystko i sprawnie im to idzie maja materiał i odpowiednie maszyny. namiary posyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobsoonx2 21.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ludkowie Jaki kolor rynny sugerujecie do Creaton kera-pfanne antracyt angabowany? Ciemny brąz czy grafit (chodzi o rynny Marley)???? Trudno się zdecydować... Okna też będą brązowe, brama garażowa również - nie wiem czym się do końca kierować, bo dachówka w słońcu jest ciemnobrązowa, a w deszczu ciemnografitowa, prawie czarna... Roobsoonx http://images24.fotosik.pl/298/157b6b22cadaf0d0m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 21.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ludkowie Jaki kolor rynny sugerujecie do Creaton kera-pfanne antracyt angabowany? Ciemny brąz czy grafit (chodzi o rynny Marley)???? Trudno się zdecydować... Okna też będą brązowe, brama garażowa również - nie wiem czym się do końca kierować, bo dachówka w słońcu jest ciemnobrązowa, a w deszczu ciemnografitowa, prawie czarna... Roobsoonx my mamy grafitowe i myśle że pasuja na tym małym zdjeciu chyba nie bardzo widać ale nam sie wydawało że innej opcji nawet nie ma co rozpatrywać w końcu rynna się zlewa z dachówką a okana są troche dalej i to już inna bajka chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 25.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A czy ktoś może był klientem firmy Kominki Vector mieszczącej się w Bytomiu - Górnikach? Jestem ciekawy czy robią solidnie i czy są godni polecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 25.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Może ma ktoś na zbyciu kozę lub jakiś podobny piecyk do palenia byle czym. Chętnie odkupię. Najlepiej z okolic Bytomia.PozdrawiamLech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MisiekB 25.11.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Może ma ktoś na zbyciu kozę lub jakiś podobny piecyk do palenia byle czym. Chętnie odkupię. Najlepiej z okolic Bytomia. Pozdrawiam Lech Mam bardzo dobry piecyk (kozę) z szamotem. Grzałem nim dom całą zimę resztkami z budowy i trochę węglem. Szamot jest przemurowany zaprawą do szamotu - zrobiłem to jak piecyk był nowy. W komplecie są 2 kolana i trzy rury. Tym piecykiem spokojnie dało sie utrzymać temp 8 do 12 st w najwieksze mrozy (dom 150 m2. Jeśli jestes zainteresowany za piecyk dałem 700 - sprzedam dużo taniej. tel 505188022 Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR4KY 26.11.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam. Mam do odsprzedania prowizorkę elektryczną tj. skrzynkę zamykaną na klucz do powieszenia na słupie wyposażoną w 2 gniazdka 230V i jedno na siłę oraz bezpieczniki i podstawę pod licznik. Jest też około 5m kabla do podłączenia bezpośrednio do słupa elektrycznego. Kupiłem nówkę i wisi na słupie niecały rok a mam już przyłącze kablowe Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trotek77 26.11.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Czy ktos może mi polecić kreatywnego i pomysłowego architekta z okolic Katowic ?? i możliwie nie drogiego !!! Będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot1 27.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam,Właśnie przymierzam się do wykonania instalacji CO oraz wod.-kan-gaz. Ogrzewanie będzie gazowe + kominek z płaszczem wodnym. Czy zna ktoś może firmę godną polecenia z okolic Mikołowa i Tychów. PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Czy ktos może mi polecić kreatywnego i pomysłowego architekta z okolic Katowic ?? i możliwie nie drogiego !!! Będę bardzo wdzięczny czego architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 27.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Mam bardzo dobry piecyk (kozę) z szamotem. Grzałem nim dom całą zimę resztkami z budowy i trochę węglem. Szamot jest przemurowany zaprawą do szamotu - zrobiłem to jak piecyk był nowy. W komplecie są 2 kolana i trzy rury. Tym piecykiem spokojnie dało sie utrzymać temp 8 do 12 st w najwieksze mrozy (dom 150 m2. Jeśli jestes zainteresowany za piecyk dałem 700 - sprzedam dużo taniej. tel 505188022 Gliwice No i zwierzę zmieniło właściciela. Dziś test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 27.11.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 czy ktoś z Was łaczył ceramikę (ściany zewnętrzne, nośne) z ytongiem - ścianki działowe? W projekcie mam 10cm ytonga - czy ktoś ma tak zrobione? Chodzi mi o akustyczność, montaż instalacji elektrycznej, montaż drzwi itp itd w ściance YTONG o grubości 10 cm.pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 27.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 czy ktoś z Was łaczył ceramikę (ściany zewnętrzne, nośne) z ytongiem - ścianki działowe? W projekcie mam 10cm ytonga - czy ktoś ma tak zrobione? Chodzi mi o akustyczność, montaż instalacji elektrycznej, montaż drzwi itp itd w ściance YTONG o grubości 10 cm. pozdrawiam, Kilka numerów muratora do tyłu było porównanie materiałów na działówki. Poczytaj, będziesz miał pogląd. Ja również miałem w projekcie ytonga (na piętrze), ostatecznie zmieniłem na pustak keramzyto-betonowy gr. 12cm. Niezbyt ciężki, dobrze się muruje - z zamkiem, tylko spoiny poziome i cenowo też akceptowalny. Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 27.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Macie jakieś doświadczenia, budujący Pan Kazik Bichler z Chwałęcic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 30.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A może ktoś budował z ekipą górali - kierownik Tadek Krzyżak ?Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts