mikela 16.12.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 aneta.s - czy blaszak jest jeszcze aktualny bo byłabym zainteresowana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 16.12.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 kupie deski szalunkowe lub płyty osb - okolice Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 16.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Szukam taniego piasku - gdyż będą potrzebne ilości ok. 200 ton, do Mikołowa Czy możecie mnie poratować jakimiś pomysłami?Dziękuję,Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 17.12.2008 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witajcie, Mam tanio do oddania rozdzielkę budowlaną (dzielnie służyła 1,5 roku) oraz piecyk/kozę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mekej 17.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witajcie, Mam tanio do oddania rozdzielkę budowlaną (dzielnie służyła 1,5 roku) oraz piecyk/kozę. pozdrawiam Jeżeli znajdzie się więcej chętnych - ja również mogę sprzedać rozdzielkę - okolice Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 17.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Szukam taniego piasku - gdyż będą potrzebne ilości ok. 200 ton, do Mikołowa Czy możecie mnie poratować jakimiś pomysłami? Dziękuję, Agnieszka Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapril 17.12.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Szukam taniego żwiru do drenażu oraz piasku do zasypania fundamentów. Transport do Tychów. Będę potrzebował może nawet ponad 10 wanien (piachu). Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.12.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Szukam taniego żwiru do drenażu oraz piasku do zasypania fundamentów. Transport do Tychów. Będę potrzebował może nawet ponad 10 wanien (piachu). Dziękuję i pozdrawiam Gardawice, Szczakowa, Kotlarnia, Pilchowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.12.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt wspaniałych, podarunków, dużych, małych, a ja życzę, moi mili,:* byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń. Może cicho bez hałasu Nie zważając na bieg czasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada, sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Wam dziś właśnie życzę... Uller i Ullerowa http://www.model-hobby.pl/upload/Zyczenia_swiateczne.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djwaca 23.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Może ktoś polecić niedrogiego architekta do adaptacji gotowego projektu domku jednorodzinnego. Gliwice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djwaca 28.12.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Używany blaszak kupie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 28.12.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z pompą ciepłą. Właśnie się zastanawiam czy takiej sobie nie sprawić, ale mam mieszane uczucia. Pozdrawiam Życzę Wszystkim budowniczym Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarniz 28.12.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Tlobo Witam Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z pompą ciepłą. Właśnie się zastanawiam czy takiej sobie nie sprawić, ale mam mieszane uczucia. Pozdrawiam Życzę Wszystkim budowniczym Szczęśliwego Nowego Roku. Dużo o tym czytałem. Pompa ciepła narzuca pewne rozwiązania instalacyjne: ponieważ jest to niskotemperaturowe ogrzewanie a wiec nadaje się do tego tylko ogrzewanie podłogowe a więc raczej nie parkiety na podłogach. Druga sprawa to gwarancja dolnego źródła: w skrócie - zmienią się warunki wodne na twojej działce i sprawność instalacji spadnie. Ciekawostka: czy jest jakaś firma która zagwarantuje że efektywność pompy ciepła nie spadnie w jakimś założonym czasie? Sporo tego bło na forum. Ja z tego sie wycofałem, trochę to za świeży temat z Polsce, mało ekip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabol 29.12.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witajcie, Mam tanio do oddania rozdzielkę budowlaną (dzielnie służyła 1,5 roku) oraz piecyk/kozę. pozdrawiam Jeżeli znajdzie się więcej chętnych - ja również mogę sprzedać rozdzielkę - okolice Gliwic. No to może przy okazji i ja sprzedam swoją - model z górnej półki, z uchwytami do powieszenia na słupie, wyposażona w 2 gniazda jednofazowe zabezpieczone bezpiecznikiem B16, 2 gniazda trójfazowe (cztero- i pięciostykowe) zabezpieczone bezpiecznikiem C20 i do tego zgodnie z przepisami wyłacznik różnicowoprądowy, co by jakiś fachowiec sobie krzywdy nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Los Pedroz 31.12.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Witam!Planuję dobudować taras do istniejącego budynku z lat 50-tych który nie ma planów i zwracam się z prośbą czy nie znacie taniego architekta który za niewielkie pieniądze zrobi mi uprzejmość i poratuje prostym projektem.Pozdrawiam budujących i remontujących.Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.12.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wszyskim hanysom i "slonzokom" życza ... DO SIEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szczęsliwego Nowego Roku http://wrzesnia.w.interia.pl/przyslowia/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 01.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Czy ktoś robił ostatnio i może polecić (Mikołów, Tychy, Katowice) wykonawcę instalacja elektryczna - cena za punkt, z materiałem/bezalarm tynki - cena za metrwylewki- cena za metr, z układaniem/bez styro, dodatki - włókna polipropylenowe, plastyfikatory. jak się sprawy (ceny) aktualnie mają? PS.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 02.01.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Czy ktoś robił ostatnio i może polecić (Mikołów, Tychy, Katowice) wykonawcę instalacja elektryczna - cena za punkt, z materiałem/bez alarm tynki - cena za metr wylewki- cena za metr, z układaniem/bez styro, dodatki - włókna polipropylenowe, plastyfikatory. jak się sprawy (ceny) aktualnie mają? PS. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!! Cześć Jeśli chodzi o elektryje i alarm - namiary moim dzienniku, polecam Wylewki po 12zł m2 bez styro + dodatki - skasowałem juz numer Łukasz P.S. j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 09.01.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 szukam ekipy do budowy scian i dachu, dom parterowy w Sosnowcu, jesli macie jakies sprawdzone firmy prosze o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts