Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy komuś nie pozostały może po budowie pręty fi 16 ?

Dziękuję,

Aga71

[email protected]

Szkoda aga71, że nie potrzebujesz fi 18, bo nam zostały takowe- tzn. w ogóle nie były wykorzystane i leżą sobie.

Dzięki bardzo.

Myślę, że grubsze mogą być.

Skonsultuję to z kier. budowy.

Zostaw mi tylko, proszę, mail i podaj ile ich macie i jak wyglądałaby cena.

Bardzo dziękuję,

Agnieszka

[email protected]

Witam

Czy macie może solidną i godną polecenia firmę od tynków cementowo-wapiennych? Ogromnie byłabym wdzięczna za namiary.

Robił może ktoś z Was tynki kwarcowe (z piaskiem kwarcowym) - nie chcę na tynki kłaść gładzi a słyszałam że z piaskiem kwarcowym ściana jest "gładsza"

Polecam p. Darka tel 518566962, zrobił u mnie garaż a za tydzień zacznie robić dom. Zawsze można zobaczyć tynki które wykonał

Witam

Czy macie może solidną i godną polecenia firmę od tynków cementowo-wapiennych? Ogromnie byłabym wdzięczna za namiary.

Robił może ktoś z Was tynki kwarcowe (z piaskiem kwarcowym) - nie chcę na tynki kłaść gładzi a słyszałam że z piaskiem kwarcowym ściana jest "gładsza"

Polecam p. Darka tel 518566962, zrobił u mnie garaż a za tydzień zacznie robić dom. Zawsze można zobaczyć tynki które wykonał

A Ty robisz cementowo-wapienne? i z jakich firm on robi? oglądałeś jego prace? widzę, że budujesz się w okolicy - super, można się wymieniać godnymi polecenia fachowcami

Cementowo-wapienne robię na zewnątrz, natomiast wewnątrz robię gipsowe.

Widziałem jego wykonanie i mam już u siebie garaż otynkowany wewnątrz i zewnątrz.

Tynki gipsowe robiłem superoxem, ponieważ wszyscy z którymi rozmawiałem zachwalali ten produkt. Cementowo-wapienny o ile dobrze pamiętam to knauf.

Pozdrawiam