Tlobo 02.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 gdzie mozana kupic najtaniej betoniki fundamentowe?? Ja kupowałem z Gliwic Pan Arek tel 696 325 520 Cena OK Mają 2 rodzaje, ja wziąłem te bardziej wytrzymałe B20-B25 Mój wykonawca bardzo sobie je chwalił. Pozdrawiam Tlobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 02.08.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam Chciałbym się dowiedzieć ile zapłaciliście za 1m2 postawienia ścianki działowej? Ja płacę 27zł i nie wiem czy to nie za drogo. Pozdrawiam Tlobo A ile masz tych metrów ścianki? I z czego ? Jak dogadywałem cenę to wykonawca nie pytał z czego buduję, czyli cena nie zależy od materiału. Ja buduję ścianki działowe z Porothermu 11,5 Pozdrawiam Tlobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 02.08.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Najtansze betoniki z Gliwic-Sosnica:) Kontakt na Allegro. Z transportem 2,89PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 02.08.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Proszę o kontakt do solidnego kierownika budowy. Początek budowy - wrzesień br. Może ktoś ma na zbyciu: -garaż blaszany -min. 100m kabla naziemnego, 4x16 lub 5x4 -zbiornik na wodę 1000l -przyczepa kempingowa 6m -betoniarka ok. 200l Okolice Gliwic. Z góry dziękuję. Mam kontener mieszkalny 6,2x2,4 Zdjęcia mogę wysłać na maila Odkupiłem go 3m-ce temu, teraz moja ekipa kończy i będę go sprzedawał. Garaż też mam ale dopiero 19.08 mają mi wstawić okna i bramę. Wtedy mogę go opróżnić. Pozdrawiam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felek2004 02.08.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam, poproszę o dokładniejsze informacje (cena i fotki) na e-mail [email protected].w jaki sposób można taki kontener lub/i garaż przetransportować? Dzięki za info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 02.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Jak dogadywałem cenę to wykonawca nie pytał z czego buduję, czyli cena nie zależy od materiału. Ja buduję ścianki działowe z Porothermu 11,5 Pozdrawiam TloboZapewniam Cię, że zależy. A taka z płyt GK w tej samej cenie co murowana z cegły dziurawki albo ytonga 10cm? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milka_Pichu 03.08.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Cześć wszystkim! Chciałam się przywitać i przy okazji zapytać gdzie można tanio kupić deski szalunkowe z okolic Mysłowic...dokłanie zaczynam budowę we wrześniu w Kosztowach...potrzebuje ok 3 kubików....podobno tak przynajmniej mówi mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scultpure1965 03.08.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Szukam firmy, która wykona kompleksowe ogrodzenie z klinkieru + przęsła metalowe, furtka 1m i brama 3.5m. Do tego automatyka bramy i domofon.Okolice Katowic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 03.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Hej, Szukam najtańszej oferty na dachówkę Domino Creatona (kolor - łupek).Czy ktoś zna hurtownie gdzie dostanę ją z rabatem lepszym niż 20% ? PzdrKrzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 03.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 proponuje negocjowac ceny w najblizszej hurtowni, ja tak zrobilem, mialem wycene konkurencji i negocjowalem w hurtowni oddalonej o 1000m ode mnie mieli mniejsze koszta transportu i sie fajnie zgadalismy (Dekorgips Dabrowa Gornicza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 04.08.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 witam,za 3 tygodnie mam rozpoczynać budowę.jeżeli znalibyście jakąś solidną ekipę,ktora ma wolne terminy w tym roku to poproszę o kontakt.budowa Pyskowice k/Gliwic. sso od końca sierpnia,chce zadaszyć przed zimą.[email protected]605091369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 04.08.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 witam, za 3 tygodnie miałem rozpoczynać budowę.szanowna ekipa umawiana od roku poinformowała mnie,że nie ma czasu w tym roku. jeżeli znalibyście jakąś solidną ekipę,ktora ma wolne terminy w tym roku to poproszę o kontakt.budowa Pyskowice k/Gliwic. sso od końca sierpnia,chce zadaszyć przed zimą. [email protected] 605091369 Witam Parę postów wyżej ktoś poleca swoich górali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 04.08.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 witam, za 3 tygodnie miałem rozpoczynać budowę.szanowna ekipa umawiana od roku poinformowała mnie,że nie ma czasu w tym roku. jeżeli znalibyście jakąś solidną ekipę,ktora ma wolne terminy w tym roku to poproszę o kontakt.budowa Pyskowice k/Gliwic. sso od końca sierpnia,chce zadaszyć przed zimą. [email protected] 605091369 Witam Parę postów wyżej ktoś poleca swoich górali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 04.08.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja polecam, ale maja w tym roku jeszcze 2 budowy wiec na pewno nie dadza rady, dopiero na przyszly rok maja wolne terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 04.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 witam,za 3 tygodnie miałem rozpoczynać budowę.szanowna ekipa umawiana od roku poinformowała mnie,że nie ma czasu w tym roku Wyrazy współczucia. U mnie omsknęło się pół roku, z tym że 3 dni przed podpisaniem umowy boss stwierdził że jednak nie zacznie na wiosnę (za pół roku) tylko niemal za rok. Znam ten ból, ale nie szukaj pochopnie, może warto poczekać na dobrą drużynę - co to pół roku jak chcesz tam wieki mieszkać. Jeśli terminy (kredyt, sprzedaż mieszkania, zaliczki na materiał, itp, itd) nie gonią - zastanów się 2 razy. I PODPISZ UMOWĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 05.08.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 WitamMa moze ktos namiary na dealera okien MS na śląsku, coby dostac dobre rabaty? PozdrawiamPrzemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a ja poprosze namiar na tanie dobre okna pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Głód 05.08.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam Ma moze ktos namiary na dealera okien MS na śląsku, coby dostac dobre rabaty? Pozdrawiam Przemo wiem ze sa w Pszczynie, bo wlasnie tam kupilismy te okna niestety szczegolow nie znam bo wszystko zalatwial maz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 05.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 WitamSprzedam kontener 6m x 2,4m w którym mieszkają moi Górale.Odbiór MikołówW tym tygodniu kończymy budowę stanu surowego .Więcej informacji na priv'ahttp://www.tlobo.republika.pl/images/kontener%201.jpghttp://www.tlobo.republika.pl/images/kontener%203.jpgPozdrawiamTlobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Sprzedam kontener 6m x 2,4m w którym mieszkają moi Górale. Słyszałam że budynki sprzedaje się wraz z lokatorami ale że to dotyczy kontenerów to się nie spodziewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts