Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Chciałbym się dowiedzieć ile zapłaciliście za 1m2 postawienia ścianki działowej?

Ja płacę 27zł i nie wiem czy to nie za drogo.

Pozdrawiam

Tlobo

A ile masz tych metrów ścianki? I z czego ?

Jak dogadywałem cenę to wykonawca nie pytał z czego buduję, czyli cena nie zależy od materiału.

Ja buduję ścianki działowe z Porothermu 11,5

Pozdrawiam

Tlobo

Proszę o kontakt do solidnego kierownika budowy.

Początek budowy - wrzesień br.

Może ktoś ma na zbyciu:

-garaż blaszany

-min. 100m kabla naziemnego, 4x16 lub 5x4

-zbiornik na wodę 1000l

-przyczepa kempingowa 6m

-betoniarka ok. 200l

Okolice Gliwic.

Z góry dziękuję.

Mam kontener mieszkalny 6,2x2,4

Zdjęcia mogę wysłać na maila

Odkupiłem go 3m-ce temu, teraz moja ekipa kończy i będę go sprzedawał.

Garaż też mam ale dopiero 19.08 mają mi wstawić okna i bramę. Wtedy mogę go opróżnić.

Pozdrawiam

Pozdrawiam

witam,

za 3 tygodnie miałem rozpoczynać budowę.szanowna ekipa umawiana od roku poinformowała mnie,że nie ma czasu w tym roku.

jeżeli znalibyście jakąś solidną ekipę,ktora ma wolne terminy w tym roku to poproszę o kontakt.budowa Pyskowice k/Gliwic. sso od końca sierpnia,chce zadaszyć przed zimą.

[email protected]

605091369

Witam

Parę postów wyżej ktoś poleca swoich górali

witam,

za 3 tygodnie miałem rozpoczynać budowę.szanowna ekipa umawiana od roku poinformowała mnie,że nie ma czasu w tym roku.

jeżeli znalibyście jakąś solidną ekipę,ktora ma wolne terminy w tym roku to poproszę o kontakt.budowa Pyskowice k/Gliwic. sso od końca sierpnia,chce zadaszyć przed zimą.

[email protected]

605091369

Witam

Parę postów wyżej ktoś poleca swoich górali

witam,za 3 tygodnie miałem rozpoczynać budowę.szanowna ekipa umawiana od roku poinformowała mnie,że nie ma czasu w tym roku
Wyrazy współczucia. U mnie omsknęło się pół roku, z tym że 3 dni przed podpisaniem umowy boss stwierdził że jednak nie zacznie na wiosnę (za pół roku) tylko niemal za rok. Znam ten ból, ale nie szukaj pochopnie, może warto poczekać na dobrą drużynę - co to pół roku jak chcesz tam wieki mieszkać. Jeśli terminy (kredyt, sprzedaż mieszkania, zaliczki na materiał, itp, itd) nie gonią - zastanów się 2 razy. I PODPISZ UMOWĘ.