marnika 31.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam, szukam fachowców od zewnętrznych dociepleń domów. Proszę o jakieś namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 01.09.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam, szukam fachowców od zewnętrznych dociepleń domów. Proszę o jakieś namiary... Marnika spróbuj zadzwonić do moich, oni są z Zabrza. Tel, jeśli jeszcze nie masz to wysyłam na priva. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 01.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 No to ja się teraz wyżyję twórczo . Załatwiamy pomału przyłącza i m.in. czekamy na odpowiedź z Wodociągów. Niezależnie od tego jaka ta odpowiedź będzie - chcemy studnię. I w związku z tym mam pytanie; kopał/wiercił ktoś z Was takową? Przynam szczerze, że mam mały (taki malutki) zgryz. Budowę studni trzeba podobno zglosić w Starostwie z wyprzedzeniem 7 dni (tak jak budowę przyłącza). Pani w Starostwie powiedziała nam (ale na odczepnego z miną "przyjdźcie pytać o takie rzeczy jak będzie ktoś inny niż ja"), że do takiego zgłoszenia trzeba dołączyć mapkę z orientacyjną lokalizacją studni. No i pięknie, ale na chłopski rozum - przed wywierceniem nie wiadomo przecież gdzie dokładnie ta studnia będzie. Mogę co prawda chyba zamówić sobie wcześniej różdżkarza... Ciekawa jestem jak to wyglądało u Was? Zgłaszaliście budowę tej studni? PS: Sorry, jeśli pytam o rzeczy oczywiste lub banalne, ale jestem na samym początku drogi pt:"własny dom". Wybaczycie nowicjuszce, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 przeczytaj dyskusje tutaj: http://forum.muratordom.pl/post1824824.htm?highlight=studnia#1824824 ja co prawda nie mam studni wiec ci nie odpowiem ale ci powyzej ewidentnie grzebali w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 02.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 efilo, dzięki wielkie! Grzebałam w studnianych tematach, ale tego nie znalazlam. PS: Ale już coraz lepiej posługuję się wyszukiwarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 02.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam mam pytanie o firme PEGAZ Świerklaniec czy dla kogos wykonywali jakieś usługi .np przyłacze wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 02.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Doradźcie proszę gdzie można kupić po dobrych upustach kostkę z AWBUDU.A kupował może ktoś kostkę granitową? Jak ona się wogóle kształtuje cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ola jak będziesz porównywać pamiętaj że do ceny kostki granitowej musisz dodać jakieś 55 zł więcej za robociznę i podbudowa też jest droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 03.09.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Poszukuję dobrego wykonawcy do położenia papy na podłogę w piwnicy.Macie może namiary na kogoś dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 03.09.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ola jak będziesz porównywać pamiętaj że do ceny kostki granitowej musisz dodać jakieś 55 zł więcej za robociznę i podbudowa też jest droższa Dzięki ale robocizna będzie za free, Tomek sam zrobi - narazie kładziemy tylko pas 2 m od drogi, żeby "zadowolić" służbistów z UM i żeby nam odebrali dom. Reszta w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Doradźcie proszę gdzie można kupić po dobrych upustach kostkę z AWBUDU. A kupował może ktoś kostkę granitową? Jak ona się wogóle kształtuje cenowo? Mój kierbud jest z Awbudu. Spróbuję ustalić i dam znać na priva. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.09.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Gdzie mogę wypożyczyć przyrząd do pomiaru wilgotności posadzki, np. Hydromat CM lub coś innego. Katowice, Mikołów, okolice. A może jakaś miejscowa firma może to "zbadać"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Poszukuję dobrego wykonawcy do położenia papy na podłogę w piwnicy. Macie może namiary na kogoś dobrego? A sam nie chcesz tego zrobić. Wypożyczenie butli plus palnik nie powinno być zbyt drogie...dobry wykonawca swoje weźmie, a robota wbrew pozorom nie jest trudna. Kładliśmy sami, tj. we dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 03.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Poszukuję dobrego wykonawcy do położenia papy na podłogę w piwnicy. Macie może namiary na kogoś dobrego? A sam nie chcesz tego zrobić. Wypożyczenie butli plus palnik nie powinno być zbyt drogie...dobry wykonawca swoje weźmie, a robota wbrew pozorom nie jest trudna. Kładliśmy sami, tj. we dwóch. Kurcze jakoś ostatnio nabrałem alergii na pracę na budowie. Może to tylko tymczasowe. Z drugiej strony chciałbym wiedzieć ile takie coś może kosztować, tj. czy warto się z tym bawić. BTW: skąd mieliście sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.09.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Popytałem po znajomych i ktoś miał butlę a ktoś palnik. Palnik jest teraz np. w selgrosie (z wężem i kluczami) za 65 zł. był też na allegro jak szukałem.Kleilismy tylko zakład i poszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 03.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Potrzebuję namiary na sprawdzonych tynkarzy i ludzi od wylewek.Może jakaś firma robi to razem:?Proszę o namiary i ewentualnie od razu ich ceny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 03.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Czy ktoś może ma zainstalowaną pompę ciepła??Na forum o pompach jakoś nie ma ludzi ze śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjab 03.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam Szanownych Forumowiczów z Górnego Śląska Jesteśmy na etapie projektu i szukamy ogrodzenia tymczasowego - jeśli ktoś chce się pozbyć takiego to chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 04.09.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Sprzedam ok. 100 stempli. Zainteresowanych proszę o wiadomośc na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts