Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prosze o namiar na murarza (samodzielnego) okolice Pyskowic, Gliwic. Mam do zaoferowania 2 pomocników(ojca i wujka) i szukam taniego rozwiązania dla wybudowania mojego domku. projekt domku

http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/99-poludniowa.html

Może ktoś budował ten domek (lub podobny) :p i zdradzi mi ile mu firma wzieła za wybudowanie stanu surowego otwartego. :lol:

Witam! Moje pytanie brzmi: czy 25tys.zl za "stan 0" to cena ok.? Pytalam na innym forum ale odpowiadali ludzie nie ze Slaska -to mi nic nie daje. Moja dzialka znajduje sie nie daleko Tychow :)

25tyś za robociznę samą?czy z materiałem?To zależy też jakiej wielkości dom.

Nas stan zero wyniósł 50tyś materiał+robocizna pod szkody górnicze.Sama robocizna 18,900zł.

Prosze o namiar na murarza (samodzielnego) okolice Pyskowic, Gliwic. Mam do zaoferowania 2 pomocników(ojca i wujka) i szukam taniego rozwiązania dla wybudowania mojego domku. projekt domku

http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/99-poludniowa.html

Może ktoś budował ten domek (lub podobny) i zdradzi mi ile mu firma wzieła za wybudowanie stanu surowego otwartego.

witajcie

Mam prośbę do osób które przerabiały temat drzwi zew. o podanie adresów z fajnymi salonami w których można obejrzeć coś ciekawego na ekspozycji. Będę niebawem w Katowicach i chciałbym się rozejrzeć ale nie mam zbyt wiele czasu aby odwiedzić wszystkie.

z góry dzięki

witajcie

Mam prośbę do osób które przerabiały temat drzwi zew. o podanie adresów z fajnymi salonami w których można obejrzeć coś ciekawego na ekspozycji. Będę niebawem w Katowicach i chciałbym się rozejrzeć ale nie mam zbyt wiele czasu aby odwiedzić wszystkie.

z góry dzięki

dużo drzwi mają wyeksponowanych w BUDUSIE - obok AGATY

Z tego co pamiętam to napewno mają PORTĘ, INVADO, POL-SKONE