efilo 07.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Czy ktoś ma zewnętrzne parapety aluminiowe, np. takie albo te ??? Czy "widać" różnicę w porównaniu do stalowych? Warto? ja mam z helopala, ale anodowane więc nie ma szans żeby nie było widać różnicy warte były każdego centa. w dodatku boczki mają też z aluminium a nie z plastiku. są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 07.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witajcie.Polecicie kogos z okolic Tychów do zabudowy poddasza nieuzytkowego.-wełna plus płyta osb?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Czy ktoś ma zewnętrzne parapety aluminiowe, np. takie albo te ??? Czy "widać" różnicę w porównaniu do stalowych? Warto?ja mam z helopala, ale anodowane więc nie ma szans żeby nie było widać różnicy warte były każdego centa. w dodatku boczki mają też z aluminium a nie z plastiku. są super No to migiem odwiedziłem dwóch katowickich dystrybutorów (za stroną w w w) Żaden tego nie ma Tacy dystrybutorzy.... pełną gębą. Szukam dalej.... Masz może jakieś foto zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja oglądałam i zamawiałam w urzędowskim w katowicach (tylko oni się z tej krzywej przeprowadzili). moje są zafoliowane więc niewiele ci to da ale zaraz coś poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zdjęcie z dziennika Irmy http://images40.fotosik.pl/6/13a0ba2a69a2fd70.jpg mam nadzieję że sie nie pogniewa że przeklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.09.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ładne. Dzięki za zdjęcie. Dla pewności: Helopal jest producentem, parapety z aluminium ? edit: już wszystko wiem, byłem w Urzędowskim, przenieśli się na Opolską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Proszę o namiary na ekipę do ocieplenia elewacji. Cos już mam, ale chętnie porównam ceny. Czy ktoś z Was korzytał z firmy Konwert (p. Jakub) z Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 08.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jeśli komuś pozostały pręty fi 16 albo 18 mm /okolice Mikołów, Ruda,itp./, to odkupię po atrakcyjnej cenie. Chętnie nawet kilkadziesiąt sztuk. Agnieszka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 08.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Mi zostały ale niestety mniejsze średnice 6, 8, 10 mm które zresztą chętnie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 08.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dzięki bardzo. Niestety, taka średnica nie przejdzie.... quote="lucpo"]Mi zostały ale niestety mniejsze średnice 6, 8, 10 mm które zresztą chętnie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 08.09.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jeśli komuś pozostały pręty fi 16 albo 18 mm /okolice Mikołów, Ruda,itp./, to odkupię po atrakcyjnej cenie. Chętnie nawet kilkadziesiąt sztuk. Agnieszka [email protected] Coś mi chyba zostało, ale już trochę pokryte rdzą. Leżą sobie w Mikołowie. Sprawdzę, policzę, dam znać jutro lub w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 08.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 poszukuję desek szalunkowych 32mm na terenie śląska, znalazłem po 550zł za kubik, macie coś taniej proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tawdy 08.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, mam do sprzedania garaż blaszak, został zakupiony nowy w kwietniu, wymiary 3,5x2 więcej info pod nr 602 421 762 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 08.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Kilka tygodni temu brałam kilka kubików po 450 zł/m3. Myślę, że nie powinno być drożej. Tartak przy Roździeńskiego w Katowicach -"Duda". Tel. 032 203 81 98 poszukuję desek szalunkowych 32mm na terenie śląska, znalazłem po 550zł za kubik, macie coś taniej proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1119 09.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 witam czy może ktoś ma namiary na ekipe do dachu z okolic Gliwic , do zrobienia jest więżba i pokrycie dachówką. z góry dzieki za jakiekolwiek namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.09.2009 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 witam czy może ktoś ma namiary na ekipe do dachu z okolic Gliwic , do zrobienia jest więżba i pokrycie dachówką. z góry dzieki za jakiekolwiek namiary. Posłałam na priv namiar na moich górali,zrobili mi całość w 8 dni,normalnie expres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 10.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam Poszukuje dobrej ekipy do ocieplenia domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ile na Śląsku (najlepiej okolice Pszczyny) kosztuje więźba ? Zaznaczam, ze nie chcę drewna z gór. Facet zastrzelił mnie wczoraj ceną .... 820 z impregnacją. Przecież jak patrzę na listę płac wykonawców to wychodzi cena z przedziału 500-650 pln. Orientuje się ktoś ? Jeszcze jedno - szukam dachówki NELSKAMP w okolicy - ma ktoś namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateti 10.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam, Jako że elektryke mam już prawie skończoną poszukuję sprawdzonej ekipy do instalacji CO/WOD/KAN wraz z kotłownią na ekogroszek, a następnie ekipy do tynków i wylewek............PROSZĘ O NAMIARY Pozdrawiam, Rafał ([email protected]) --- IMIELINtel. 509711779 PS. dodatkowo sprzedam około 200 stępli budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.09.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam, Jako że elektryke mam już prawie skończoną poszukuję sprawdzonej ekipy do instalacji CO/WOD/KAN wraz z kotłownią na ekogroszek, a następnie ekipy do tynków i wylewek............PROSZĘ O NAMIARY Pozdrawiam, Rafał ([email protected]) --- IMIELIN tel. 509711779 PS. dodatkowo sprzedam około 200 stępli budowlanych Teraz jak widzę takie ogłoszenie to mam dylemat. Hydraulika, którego "dostałem" od Oli&Tomka (pozdrawiam) polecałem na prawo i lewo. I teraz czekam na niego miesiąc z kolejnym etapem prac bo Pan Marek nie ma czasu..... Jest jakieś wyjście - polecaj jak już skończy u Ciebie wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts