Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czy ktoś ma zewnętrzne parapety aluminiowe, np. takie albo te ???

Czy "widać" różnicę w porównaniu do stalowych? Warto?

ja mam z helopala, ale anodowane więc nie ma szans żeby nie było widać różnicy :lol:

warte były każdego centa. w dodatku boczki mają też z aluminium a nie z plastiku. są super

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktoś ma zewnętrzne parapety aluminiowe, np. takie albo te ???

Czy "widać" różnicę w porównaniu do stalowych? Warto?

ja mam z helopala, ale anodowane więc nie ma szans żeby nie było widać różnicy :lol:

warte były każdego centa. w dodatku boczki mają też z aluminium a nie z plastiku. są super

No to migiem odwiedziłem dwóch katowickich dystrybutorów (za stroną w w w) Żaden tego nie ma :) Tacy dystrybutorzy.... pełną gębą. Szukam dalej.... Masz może jakieś foto zrobione?

Jeśli komuś pozostały pręty fi 16 albo 18 mm /okolice Mikołów, Ruda,itp./, to odkupię po atrakcyjnej cenie. Chętnie nawet kilkadziesiąt sztuk.

Agnieszka

[email protected]

Coś mi chyba zostało, ale już trochę pokryte rdzą. Leżą sobie w Mikołowie. Sprawdzę, policzę, dam znać jutro lub w czwartek.

Ile na Śląsku (najlepiej okolice Pszczyny) kosztuje więźba ? Zaznaczam, ze nie chcę drewna z gór. Facet zastrzelił mnie wczoraj ceną .... 820 z impregnacją. Przecież jak patrzę na listę płac wykonawców to wychodzi cena z przedziału 500-650 pln. Orientuje się ktoś ?

Jeszcze jedno - szukam dachówki NELSKAMP w okolicy - ma ktoś namiar ?

Witam,

Jako że elektryke mam już prawie skończoną poszukuję sprawdzonej ekipy do instalacji CO/WOD/KAN wraz z kotłownią na ekogroszek, a następnie ekipy do tynków i wylewek............PROSZĘ O NAMIARY

Pozdrawiam,

Rafał ([email protected]) --- IMIELIN

tel. 509711779

PS. dodatkowo sprzedam około 200 stępli budowlanych

Witam,

Jako że elektryke mam już prawie skończoną poszukuję sprawdzonej ekipy do instalacji CO/WOD/KAN wraz z kotłownią na ekogroszek, a następnie ekipy do tynków i wylewek............PROSZĘ O NAMIARY

Pozdrawiam,

Rafał ([email protected]) --- IMIELIN

tel. 509711779

PS. dodatkowo sprzedam około 200 stępli budowlanych

Teraz jak widzę takie ogłoszenie to mam dylemat. Hydraulika, którego "dostałem" od Oli&Tomka (pozdrawiam) polecałem na prawo i lewo. I teraz czekam na niego miesiąc z kolejnym etapem prac bo Pan Marek nie ma czasu..... Jest jakieś wyjście - polecaj jak już skończy u Ciebie wszystko....