KamiYaca 18.09.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Szukam fachowca od wod-kan oraz elektryka, budowa w Kobiórze. aktualnie zamawiam więźbę - tartak w Istebnej (600zł/m3) może ktoś się dołączy do zamówienia to ponegocjujemy cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 18.09.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam, Mam do sprzedania pustaki Mega Max Kozłowice pozostałość po budowie.Mega-Max 250/238 P+W w ilości 60 szt (1 paleta). Cena 5.9zł za sztukę. http://www.cerpol.com.pl/pustak-mega-max-250-238p+w.php Mega-Max 300/238 P+W w ilości 240 szt (3 palety)Cena 5.9zł za sztukę. http://www.cerpol.com.pl/pustak-mega-max-300-238p+w.php Lokalizacja Nieborowice ok 8 km od Gliwic, odbiór własny.Kontakt pod nr 669988134. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 19.09.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja mam pytanie do ludzi z Katowic. Orientuje się ktoś jak to wygląda z planem zagospodarowania terenu w tym regionie?Chodzi mi o to, że jak je brałam je parę miesięcy temu to było wyraźnie napisane że dachy mogą być tylko czerwone lub brązowe i jak pytałam ludzi na forum co budują w mojej okolicy to urzędnicy ponoć w tej kwestii są nieustępliwi. Ale jak ostatnio tam byłam to widziałam że jak grzyby po deszczu wyrastają domy o dachach w moim wymarzonym czarnym lub grafitowym kolorze - i nie tylko szeregowce (w których od biedy można by wymyślić teorie spiskową o tym że w łapę dali) ale i zwykłe domki jednorodzinne.Czy ktoś się orientuje jak to z tym jest? Bo jak byliśmy to przy tych domkach akurat nikogo nie było kogo można by spytać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 19.09.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 witam gdzie mozna dostac tanio stal na fundament?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 19.09.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 witam gdzie mozna dostac tanio stal na fundament?? widzę,że przygotowania do budowy pełną parą Dostałeś mojego priv-a??bo coś mi poczta szwankuje i co piaty priv dochodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 19.09.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 No, prąd już w domku mam więc chętnie odsprzedam budowlaną skrzynkę elektryczną. W dobrym stanie, zakupioną rok temu. Wklejam zdjątka : http://images46.fotosik.pl/201/ac9b8409996ac28bmed.jpg http://images41.fotosik.pl/197/99f6c76c4e5f8c3amed.jpg W razie czego pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.09.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witammam do zbycia za grosze kafle z rozbiórki starego pieca do grzania w pokojach w dawnych czasach wymiar 20x22, kolor miodowy ; można je wykorzystać do budowy pieca kuchennego w starym stylu, lub do obudowy kominkafotki na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skoti 19.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Gdzie kupujecie materiały budowlane interesuje mnie zakup porothermu 25, blcozków fundamentowych, stropu teriva ( belki plus pustaki), stali zbrojeniowej ( zakup na cały dom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 19.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Gdzie kupujecie materiały budowlane interesuje mnie zakup porothermu 25, blcozków fundamentowych, stropu teriva ( belki plus pustaki), stali zbrojeniowej ( zakup na cały dom) My kupowaliśmy większość materiałów w Ken-Polu w Świętochłowicach.Bardzo fajne ceny wynegocjowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 19.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Gdzie kupujecie materiały budowlane interesuje mnie zakup porothermu 25, blcozków fundamentowych, stropu teriva ( belki plus pustaki), stali zbrojeniowej ( zakup na cały dom) bloczki - Lubar Rybnik, stal - całość w Barwie (Barwa) w Tychach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 19.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 witam gdzie mozna dostac tanio stal na fundament?? widzę,że przygotowania do budowy pełną parą Dostałeś mojego priv-a??bo coś mi poczta szwankuje i co piaty priv dochodzi . nic mi nie dozlo ;/ dzis byly wykopki we wtorek wpada ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.09.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 HALLO POMOCY potrzebuję dobry osuszacz powietrza - trzy miechy od wylewek, a wilgotność podłogi masakra! Podłogę mają mi robić za 2 t-nie Co poradzicie??? jeśli nadal aktualne podaję namiar na firmę, która zajmuje się osuszaniem 0604 312 725, 0516 545 747 noi sprawdzą czy to aby nie kapilarnie podciągana woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 21.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Gdzie kupujecie materiały budowlane interesuje mnie zakup porothermu 25, blcozków fundamentowych, stropu teriva ( belki plus pustaki), stali zbrojeniowej ( zakup na cały dom) Całość (stal, beton, bloczki, pustaki porotherm, 30, 25, 11) braliśmy w Budozbycie w Rybniku. Przy całości można wynegocjować duże rabaty. Aha, dachówkę też tam braliśmy. Stemple i garaż blaszany dalej aktualne (do odsprzedania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamiYaca 21.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Gdzie kupujecie materiały budowlane interesuje mnie zakup porothermu 25, blcozków fundamentowych, stropu teriva ( belki plus pustaki), stali zbrojeniowej ( zakup na cały dom) porotherm 25 P+W - wyszukaj użytkownika mbnowa1 na allegro (5,60zł/szt. z transportem HDS), gdzieś powinienem mieć dokładniejsze namiary stal - Lubar w Rybniku (dostałem od nich ok.10% niższą cenę niż od Barwy w Tychach) bloczki - Małro w Sośnicowicach (http://www.malro.com.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skoti 21.09.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 porotherm 25 P+W - wyszukaj użytkownika mbnowa1 na allegro (5,65zł/szt. z transportem HDS), gdzieś powinienem mieć dokładniejsze namiary stal - Lubar w Rybniku (dostałem od nich ok.10% niższą cenę niż od Barwy w Tychach) bloczki - Małro w Sośnicowicach (http://www.malro.com.pl) A jak z transportem ( porotherm) trzeba wziąść tylko cały samochód, wyjdzie mi wiecej niż jeden. Jak jest z zakupem bloczków po doliczeniu vatu i transportu ? z góry wielkie dzięki wszystkim za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CykuCyku 22.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witejcie !!!!! Przyłączam się do GRUPY mogiem? Start za jakiś czas teraz zabawa w papierkowa robote. Miejsce Rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 witaj cyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucpo 22.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam! Powiedzcie czy dlugo czekaliscie na odbior wod-kan? Czekam juz drugi miesiac zeby sie zlitowali i wreszcie ktos przyszedl i odebral ta wode!!! A moze tak dlugo sie czeka na to, juz sama nie wiem (wod-kan TYCHY!) Trochę czekałem. Jest jeden Pan (zresztą niezbyt uprzejmy), który robi odbiory. Radzę zadzwonić do RPWIK i eskalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 22.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam, Szukam zaufanego instalatora, który ma autoryzację na piece kondensacyjne Junkersa. Do zrobienia: wod-kan i CO (kaloryfery, podłogówka). PzdrKrzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek36 22.09.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 WitamOdkupię deski szalunkowe z okolic Mysłowic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts