kapelek 22.09.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 witam,mam do sprzedania pręty zbrojeniowe fi 18 pozostałość po budowie oraz dwie sztuki przewodu kominowego Marywil - Prostka przewodu kominowego - podaję adres do stronki www http://www.marywil.wirtuale.pl/test2,,Normal,2d2532048d4f7c52d67fd10dec3cab7e.html Miejsce odbioru- Pyskowice.Kontakt na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 22.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witajcie . Szukam fachowca od wod-kan z okolic Tychow. Niebardzo wiem co sie dzieje, dałem zapytanie do 4 firm i narazie echo. Nikt nie robi rur do klopa czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CykuCyku 23.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witaj cyku ale fajnie dziękuje za oficjalne powitanie... U nas narazie zastój. Przeglądam dzienniki budowy i mnie skręca ... pokopać poykładać pomieszać ale była by frajda....Wiem babskie rozmyślania Czy u was Ci którzy mieszkają w okolicy Rybnika tak długo wszystko trwało trwa? Ale nie omieszkam zaciagnąć języka u was jak nadejdzie odpowiednia pora o fachmenów.. Właśnie może jakieś namairy na firme która by zajeła się budową naszego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja swojego na pewno nie polecę. ale wiem że były na forum ekipy z których ludzie byli zadowoleni - szybkie konkretne i poprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klajo 23.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witaj cyku ale fajnie dziękuje za oficjalne powitanie... U nas narazie zastój. Przeglądam dzienniki budowy i mnie skręca ... pokopać poykładać pomieszać ale była by frajda....Wiem babskie rozmyślania Czy u was Ci którzy mieszkają w okolicy Rybnika tak długo wszystko trwało trwa? Ale nie omieszkam zaciagnąć języka u was jak nadejdzie odpowiednia pora o fachmenów.. Właśnie może jakieś namairy na firme która by zajeła się budową naszego domu? a w jakiej dzielnicy Rybnika budujesz?, u nas papierologia od zakupu działki do uzyskania pozwolenia na budowę trwala 5 m-c. w tym projekt indywidulany domu . Pani architekt załatwiła za nas wszystkie niezbędne dokumenty (szkody górnicze, projekt wjazdu) wodociągi i prąd załatwialam sama, ale tylko dlatego że chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiag 23.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam. Czy ktoś z Państwa wie, gdzie w okolicach Rudy Śląskiej można w miarę tanio kupić ytong 10 cm, taki na ścianki dzialowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 23.09.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam. Czy ktoś z Państwa wie, gdzie w okolicach Rudy Śląskiej można w miarę tanio kupić ytong 10 cm, taki na ścianki dzialowe ??\ Sprawdź w Ken-Polu tam dość fajnie można negocjować ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.09.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bardzo Was proszę, oświećcie mnie!Jakiego rodzaju macie kominy i czy muszą to być kominy systemowe. A może jest jakiś inny, prostszy wynalazek.Dziękuję z góry,Aga71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.09.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Prostsza od komina systemowego jest chyba tylko goła rura ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.09.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Prostsza od komina systemowego jest chyba tylko goła rura ?! Wiem, że to może śmieszne. Mnie chyba śmieszy trochę mniej... Kiedyś nie było takich wymysłów i jakoś wszystko funkcjonowało, a dziś nie wiadomo, czym się różni jeden system od drugiego i czym się kierować przy wyborze. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.09.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jeżeli jesteś dopiero na etapie koncepcji - rura - komin tradycyjny - komin systemowy - poszukaj już jakiejś istniejącej dyskusji lub załóż nowy temat (za to Ci się oberwie , chyba, ale nie przejmuj się) na "wymianie doświadczeń" . p.s. aha ja sie nie nabijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja mam dwa kominy i ani jeden nie jest systemowy. do kominka mam rure stalową podwójną izolowaną a do kotłowni najzwyklejszy w świecie komin z cegieł. z obu jestem bardzo zadowolona. P.S. jest jeszcze pytanko jaką masz wentylacje bo jak grawitacyjną to chyba jednak lepszy system - zajmuje mało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 23.09.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam,Mam do sprzedania pozostałości po budowie:- 2 palety pustaków Teriva.- 1 paletę Porotonu (11,5+25)- wełnę Rockwool ( Superock, Toprock) 30 rolek.- deski na szalunek.Pzdr....kontakt mailowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 23.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam,Czy znacie kogoś/firmę która zajmuje się niedrogo wywozem gruzu budowlanego,.Z góry dzięki za info....Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jeżeli jesteś dopiero na etapie koncepcji - rura - komin tradycyjny - komin systemowy - poszukaj już jakiejś istniejącej dyskusji lub załóż nowy temat (za to Ci się oberwie , chyba, ale nie przejmuj się) na "wymianie doświadczeń" . p.s. aha ja sie nie nabijam Dzięki, że się nie nabijasz i dzięki za poradę, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jeżeli jesteś dopiero na etapie koncepcji - rura - komin tradycyjny - komin systemowy - poszukaj już jakiejś istniejącej dyskusji lub załóż nowy temat (za to Ci się oberwie , chyba, ale nie przejmuj się) na "wymianie doświadczeń" . p.s. aha ja sie nie nabijam Dzięki, że się nie nabijasz i dzięki za poradę, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jeżeli jesteś dopiero na etapie koncepcji - rura - komin tradycyjny - komin systemowy - poszukaj już jakiejś istniejącej dyskusji lub załóż nowy temat (za to Ci się oberwie , chyba, ale nie przejmuj się) na "wymianie doświadczeń" . p.s. aha ja sie nie nabijam Dzięki, że się nie nabijasz i dzięki za poradę, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jeżeli jesteś dopiero na etapie koncepcji - rura - komin tradycyjny - komin systemowy - poszukaj już jakiejś istniejącej dyskusji lub załóż nowy temat (za to Ci się oberwie , chyba, ale nie przejmuj się) na "wymianie doświadczeń" . p.s. aha ja sie nie nabijam Dzięki, że się nie nabijasz i dzięki za poradę, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 23.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam Ma ktos namiar na Chudy Beron w poblizu mikiołówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts