kulca 22.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 szukam studniarzy do wiercenia głębinówki, woda jest na 17m, macie jakieś namiary na niedrogą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 22.10.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam, wypożyczę stemple budowlane dł 2.7m w ilości 150sztuk. Cena 200zł + kaucja zwrotna 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniauki 22.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a tak z innej beczki :poszukuję taniego żwiru drenażowego-jakieś pomysły? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 22.10.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a tak z innej beczki :poszukuję taniego żwiru drenażowego-jakieś pomysły? dzięki Ja zamawiałam w Kruszywa Bytom,cena z dowozem do Rudy Śląskiej to 88zł/tonę.Mogę dać namiar tylko odszukam gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trotek77 22.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam Szukam architekta idealnego do adaptacji projektu i planu zagospodarowania działki, który zna się na rzeczy doradzi a jednocześnie okaże się terminowy i możliwie tani . Budowa w Mikołowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aeb 23.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Odstąpię 5 paczek (10m2) styropianu frezowanego 15cm do elewacji. Odbiór w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 23.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 tez posiadam wolną "kozę"do oblukania w czerwionce-leszczynach dz. Czuchówjak ktoś jest zainteresowany pozdrArek 696 325 520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam Szukam architekta idealnego do adaptacji projektu i planu zagospodarowania działki, który zna się na rzeczy doradzi a jednocześnie okaże się terminowy i możliwie tani . Budowa w Mikołowie to musisz do najbliższego salonu Ery podskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 23.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam Szukam architekta idealnego do adaptacji projektu i planu zagospodarowania działki, który zna się na rzeczy doradzi a jednocześnie okaże się terminowy i możliwie tani . Budowa w Mikołowie niewiem czy bedzie idealny ale wysłałem namiar na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 23.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Odstąpię 5 paczek (10m2) styropianu frezowanego 15cm do elewacji. Odbiór w Katowicach. A kto go wyprodukował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ja mam wstawione plastikowe korytko kablowe, wrzuciłem co mi było potrzebne + gniazdko elektryczne. Oczywiście pod tynkiem to tak samo jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 24.10.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 poproszę o namiary na stolarza do kuchni - wiadomo - dobry w dobrej cenie i koniecznie zeby robil szfki na systemach bluma mamy wizualizacje z rust/witt i oczywiście wycene, ale jak to z wycenami bywa trzeba porównać gdzie indziej i znalezc taniej kuchnia w moim innym poście http://forum.muratordom.pl/edyta-z-mgprojekt,t85702-540.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aeb 24.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Odstąpię 5 paczek (10m2) styropianu frezowanego 15cm do elewacji. Odbiór w Katowicach. A kto go wyprodukował? SWISSPOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 24.10.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 poproszę o namiary na stolarza do kuchni - wiadomo - dobry w dobrej cenie i koniecznie zeby robil szfki na systemach bluma mamy wizualizacje z rust/witt i oczywiście wycene, ale jak to z wycenami bywa trzeba porównać gdzie indziej i znalezc taniej kuchnia w moim innym poście http://forum.muratordom.pl/edyta-z-mgprojekt,t85702-540.htm polecam studio kuchenne http://www.vigomeble.pl/ właścicielka ma świetny gust w doborze materiałów, sami prawdopodobnie będziemy u nich zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 24.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 SWISSPOR Jak mi zabraknie to się zgłoszę. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ja mam wstawione plastikowe korytko kablowe, wrzuciłem co mi było potrzebne + gniazdko elektryczne. Oczywiście pod tynkiem to tak samo jak ja. U nas też tak robią Efilo,znalazłaś już tego kafelkarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 25.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam wszystkich.Budujemy domek w Jaworznie i jesteśmy na etapie prac wykończeniowych.Poszukję kogoś do wykonania schodów wewnątrz budynku oraz docieplenia wraz z elewacją.Może ktoś spotkał się z wykonawcami godnymi polecenia.Ewentualne namiary proszę na priv.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ja mam wstawione plastikowe korytko kablowe, wrzuciłem co mi było potrzebne + gniazdko elektryczne. Oczywiście pod tynkiem to tak samo jak ja. U nas też tak robią Efilo,znalazłaś już tego kafelkarza?? i tak i nie. znaleźliśmy jednego który nie ma czasu i jednego na którego nie wiem czy sie zdecydujemy bo jest cholernie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Poszukuję taniej hurtowni elektrycznej na terenie Rudy Śląskiej .Właśnie zaczynamy elektrykę i nie wiem gdzie się zaopatrzyć w materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 29.10.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Poszukuję taniej hurtowni elektrycznej na terenie Rudy Śląskiej :lol Z Rudy nie znam, ale... 1. Podobno tania jest na Kościuszki w Katowicach. 2. Na allegro wystawia się sporo - Katowice, Mikołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts