Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

poszukuje welny Rockwool Toprock 20cm - 100m2 czyli 40 paczek

Komus moze zostalo ? gdzie kupowaliscie ?

ja zamowilem w Lubarze 400m2 a na budowie pojawilo sie 200m2 - nikt nie wie dlaczego....podobno producent nie wyrabia sie z produkcja i nie wiadomo kiedy bedzie

w budohurcie nie ma - pofobno w przyszlym tygodniu bedzie...ale nic pewnego

Gdzie kupowaliscie welne rockwoola ?

Czesc budujacym!

Poszukuje solidnej firmy do wybudowania domu, 245m2, sciana jednowarstwowa. Dziekuje z gory za wszelkie namiary!

Tomek

Ja mogę z czystym sumieniem polecić swoich Górali (do SSO i nawet więcej). Nie są najtańsi, ale bardzo solidni.

W razie czego namiary na priv.

Pzdr

Krzych

dawno tu nie zaglądałam...

shooter jak to jeszcze aktualne zajrzyj do WKT Katowice (z tyłu castoramy) oni mają duże stany magazynowe rockwoola

Tlobo - ja podbitkę robiłam z płyt knaufa i tynkowałam :)

mirela - polecam firmę Mazur http://www.mazur.net.pl/?cpage=9&lang=pl zrobili nam cały system w jeden dzień a teraz na etapie wykończeniówki są na każde zawołanie i cierpliwie przyjeżdżają zakładać poszczególne gniazdka

wirecki - tiikkurile kupowałam w ttw. jak malowałam mieszkanie to miałam całkiem dobry rabat. teraz już nie maluje tymi farbami więc nie wiem jak jest aktualnie ale myślę że warto sprawdzić.

co do hurtowni - lubar jest ode mnie bardzo daleko a specjalnie od nich ściągałam dachówki bo nikt w okolicy nie zaproponował mi lepszej ceny

efilo - byłem tam, ale te rabaty to tak nie teges, w miarę ok mam z Tamiru (nie wiedziałem, że mają farby...)

Szukam firmy do pocięcia płytek gresowych 60x60 na paski po 8cm na cokół. Ma ktoś może namiary? Nie chodzi mi o kogoś kto ma maszynę, nawet wodną. Chce mieć to dobrze zrobione i sporo tego niestety.

barto

ja kupiłam styropian paneltechu (producent z chorzowa) bo jest cieplejszy niż reszta. ale nie opłaca się kupować bezpośrednio u nich - detalistów traktują tragicznie. ja kupowałam przez axiom i było dużo taniej niż na oni sprzedają na allegro. odebrać można samemu albo przywiozą autem zależnie od wielkości zamówienia.