malka 10.02.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 To czemu aż 20cm styropianu macie,jeśli można wiedzieć? .Jak ja mówiłam,że mam 10cm to wszyscy mówili po co tyle ,a widać,że to wcale nie dużo mój dom to ewenement mam dwie wylweki ze stro 10 w każdej. Mam pytanie? jak chcecie schować rurki wod kan w styro 5 ? No chba,że wszystkie instalacje idą w chudziaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 malka ja będę miała 10cm styro ale instalator(zresztą Tobie znany Endrju),powiedział,że woli dać dwie warstwy po 5cm,układa to na zakładki,czyli pierwsza warstwa 5cm a druga na to żeby zakryć szparki z pierwszej warstwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ale zawsze układa się dwie warstwy,nawet jesli 5 ktoś kładzie to 2 i 3 .U mnie w dzienniku są fotki pogladowe jak układałam styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 10.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A może się ktoś podzieli namiarami na firmy wykonujące kominki . Mam jedną wycenę z Gliwic z BUDMATIC-c ale wiadomo że muszę mieć inne wyceny dla porównania Mogę polecić pana z Bojszowa. Tel. 0-601-503-824 Przykład realizacji: http://chr.republika.pl/kominek.jpg Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ale zawsze układa się dwie warstwy,nawet jesli 5 ktoś kładzie to 2 i 3 . U mnie w dzienniku są fotki pogladowe jak układałam styro. No to dlatego piszę,że u mnie będzie 10 ale 2xpo 5cm . A w Twoim dzienniku widziałam,widziałam jak dzielnie pracowałaś .U mnie to będzie robił Endrju także nie muszę szkolić . Dzięki krzyk za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 10.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 malka ja będę miała 10cm styro ale instalator(zresztą Tobie znany Endrju),powiedział,że woli dać dwie warstwy po 5cm,układa to na zakładki,czyli pierwsza warstwa 5cm a druga na to żeby zakryć szparki z pierwszej warstwy Tak przy okazji. Szukam zaufanego instalatora (wod-kan, podłogówka, piec gazowy). Czy możesz polecić swojego? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jasne mogę go polecić.Robi u mnie wszystkie instalacje elektryczne,wod-kan.podłogówka,kominek.Parę osób już też z jego usług korzystało,m.in malka ,gosiaczek272. Ja też go mam z polecenia,nie żaden mój znajomy. WECO INSTAL Andrzej Duda tel.515-747-745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 5cm - 155zł/m3 brutto AXIOM Katowice Niechciałbym psuć nikomu interesu, ale byłem tam ze 3 razy i nigdy nie było tanio.... Nie wydałem tam nawet 100zł budując dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 10.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jasne mogę go polecić.Robi u mnie wszystkie instalacje elektryczne,wod-kan.podłogówka,kominek.Parę osób już też z jego usług korzystało,m.in malka ,gosiaczek272. Ja też go mam z polecenia,nie żaden mój znajomy. WECO INSTAL Andrzej Duda tel.515-747-745 Dzięki za namiary. A orientujesz się czy ma przedstawicielstwo na jakieś piece gazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 5cm - 155zł/m3 brutto AXIOM Katowice Niechciałbym psuć nikomu interesu, ale byłem tam ze 3 razy i nigdy nie było tanio.... Nie wydałem tam nawet 100zł budując dom... Wirecki a gdzie kupowałeś styro pod wylewki?bo chyba niedawno robiłeś nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nie wiem krzyk,musisz spytać.Wiem,że nic nie wciska na siłę,bo materiały jak kupował nam to mówił jaką cenę on ma i jak mamy taniej to mamy kupić my.Tak samo z kaloryferami,kominkiem i piecem pytałam jaki poleca,i sama sprawdzam też ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 10.02.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam serdecznie! Szukam namiarów na sprawdzoną ekipę do SSO. Za info z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 barto307cc- to juz chyba u mnie tradycja - w Tamirze. Brałem austrotherm, ale nie pamiętam ceny. O dziwo wtedy styro tanio mi chcieli sprzedać w Sewerze w Katowiach, ale to był taki krótki okres. Wziąłem 2 paczki bo zabrakło mi 5cm (10tka została). Generalnie Serwera nie należy do moich faworytów - raz przez telefon obiecali mi cenę, a na miejscu gość się wyparł. omijam szerokim łukiem A`propos kominków - próbowaliście u ForestNatura albo u Daniela Hrehoreckiego z Zielonej Góry. Co prawda u mnie były poprawki, ale bez szemrania i jest ok, moge polecić. greg36 - Hurtownia Barwa w Tychach. Jak kupowałem ceny zawsze były najniższe i co ciekawe zmieniały się co kilka dni o parę groszy - góra/dół - w ślad za zmianami cen stali. Dodatkowo od 1 tony cena szła w dół o 100zł na tonie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam serdecznie! Szukam namiarów na sprawdzoną ekipę do SSO. Za info z góry dziękuję Nam budowała firma ze Zbrosławic,mogę polecić http://www.latbud.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzięki Wirecki za info . Hmm Ty już masz kominek zamontowany???a gdzie zdjęcia w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ano trochę nieaktualny dziennik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 10.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A`propos kominków - próbowaliście u ForestNatura albo u Daniela Hrehoreckiego z Zielonej Góry. Co prawda u mnie były poprawki, ale bez szemrania i jest ok, moge polecić. Ano, u mnie robila kominek firma Pana Daniela - http://www.kominyikominki.pl. Drugi projek idealnie podszedl pod moje gusta, terminowo, sprawnie - 2 dni roboty i wszystko hula jak nalezy. Cena wydala mi sie ok (tzn w przedziale jaki chcialem przeznaczyc na ten cel) wiec nawet nie badalem konkurencji na miejscu. Kontak mailowy 1 klasa, nawet o północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Z Panem Danielem tez już się kontaktowałam,potwierdzam bardzo dobry kontakt.Umówiliśmy się na ''po tynkach'',czyli mam nadzieję,że niebawem . Maszyny do tynków już są gotowe do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 10.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam serdecznie! Szukam namiarów na sprawdzoną ekipę do SSO. Za info z góry dziękuję Nam budowała firma ze Zbrosławic,mogę polecić http://www.latbud.com.pl/ Wielkie dzięki ! Już puściłem im emila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 10.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jeśli szukacie ekipy do domu to polecam http://www.getup.pl/ dostałem w ciągu 6 dni z 40 ofert budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts