mirela99 08.03.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Pytałam na wymianie doświadczeń - ale cisza Macie dodatkowe dzwi zewnętrzne do pomieszczenia gospodarczego z tyłu budynku ? Szukam namiaru na drzwi do takiego pomieszczenia (nieocieplone ale mocne, najlepiej antywłamianiowe np stalowe no i oczywiście tanie, nie muszą być ładne ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 08.03.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam! Mam zamiar kopać studnię głębinową i potrzebuję namiarów na "różdzkarza", żeby nie kopać na ślepo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 08.03.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Pytałam na wymianie doświadczeń - ale cisza Macie dodatkowe dzwi zewnętrzne do pomieszczenia gospodarczego z tyłu budynku ? Szukam namiaru na drzwi do takiego pomieszczenia (nieocieplone ale mocne, najlepiej antywłamianiowe np stalowe no i oczywiście tanie, nie muszą być ładne ). Jakie wymiary, do jakiej kwoty? Będzie łatwiej coś zaproponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.03.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Z projektu wychodzi 90/190 ale musiałabym dokładniej zmierzyć. Chodzi mi raczej o namiar na producenta. Cena ... jak najtaniej, jak pisałam nie muszą być ładne (najlepsze by były koloru metalowego, nie drewniane) ale koniecznie antywłamaniowe (antywyważeniowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.03.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam, szukam adresow dealerow bram garazowych Wisniowski i Hormann w Zabrzu , Gliwicach lub okolicy. i jeszcze jakby ktos z laski swojej mogl podac namiary na projektanta instalacji gazowej. - moze byc na priv. z gory dziekuje i pozdrawiam Piotr Ja mam z Hormana bramę,zamawiałam w Rudzie Śląskiej w ELIT SALON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 09.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kupie stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.03.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witajcie!Tym razem poszukuję pilnie ekipy do ogrodzenia, dokładnie chodzi o ogrodzenie z siatki + podmórówka z gotowych prefabrykatów (tył działki ok. 100m) i jeszcze jakieś 60m płotu z taką samą podmórówką (strona frontowa). Materiału własnego nie mamy.Polecicie kogoś?Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 10.03.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam.Mam do sprzedania stemple budowlane: 182 szt. - długość 2,64m43 szt. - długość 2,64m (sztukowane)34 szt. - długość 4,10 - 4,20 (pod balkony) Chętnych zapraszam, odbiór osobisty w Imielinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 10.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, szukam niewielkij ilości desek szalunkowych zbywających komuś po budowie około 1 m3.Proszę o namiaryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.03.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Sprzedam około 200 sztuk stempli - pszczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 10.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 coba16 z tego co wiem pilnie poszukuje stempli może spróbuj na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjordyn 10.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, Właśnie zaczynam swoją budowę . Jestem na etapie oczekiwania na WZ. Czy możecie polecić jakiegoś sprawdzonwgo i niedrogiego architekta chodzi o konsultacje podczas wyboru projektu a następnie wykonanie adaptacji projektu typowego? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 10.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, po co Panu projektant wystarczy przecież dobry kierownik budowy i on zrobi wszystkie zmiany, adaptację i poprowadzi potem budowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjordyn 10.03.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam, po co Panu projektant wystarczy przecież dobry kierownik budowy i on zrobi wszystkie zmiany, adaptację i poprowadzi potem budowę. Zakładając że kupuję gotowy projekt, to czy zmiany typu dodatkowe drzwi z garażu na ogród czy wydzielenie spiżarki z kuchni nie musi znaleźć się w projekcie? Czy to co jest na papierze nie musi być zgodne z tym co będzie wybudowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 11.03.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam, tak właśnie jest a może nie do końca.Kupuje się projekt, który nam odpowiada, kierownik budowy musi mieć oczywiście odpowiednie uprawnienia ( w innym przypadku nie może być kierownikiem budowy !!!!!!!!! ). Omawiamy z nim zmiany ( właśnie drzwi okna schody co tam chcemy) on nanosi to na projekt i wówczas składamy o pozwolenie na budowę. Tak to jest. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 11.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam,Pozbedę się za niewielką cenę pozostałości po budowie:- po ociepleniu, wełnę Rockwool...Toprock, Superrock, Fasrock L- po murowaniu: paleta Porothermu, paleta pustaków Teriva.- klej Kreisel- deski szalunkowe.Odbiór ..okolice Gliwic.Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 11.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam,Pozbedę się za niewielką cenę pozostałości po budowie:- po ociepleniu, wełnę Rockwool...Toprock, Superrock, Fasrock L- po murowaniu: paleta Porothermu, paleta pustaków Teriva.- klej Kreisel- deski szalunkowe.Odbiór ..okolice Gliwic.Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 12.03.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam a gdzie są te okolice Gliwic bo deski może bym zakupił Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 13.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ludzie, czy nikt nie korzystał z żadnej firmy przy robieniu ogrodzenia? Poszukuję pilnie ekipy do ogrodzenia, dokładnie chodzi o ogrodzenie z siatki + podmórówka z gotowych prefabrykatów (tył działki ok. 100m) i jeszcze jakieś 60m płotu z taką samą podmurówką (strona frontowa). Proszę o pomoc aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts