Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie,

Proszę Was o podanie namiarów na dobrze zaopatrzoną i tanią hurtownie materiałów budowlanych potrzebnych do budowy SSO (porotherm, stal itp) w okolicach Gliwic (nie wiem czy np z Rybnika dowiozą?).

Oprócz tego potrzebuje namiarów na ekipę do wybudowania / remontu domku.

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Paweł

a może ktoś z szanownych forumowiczów byłby zainteresowany zakupem nagrzewnicy olejowej....

super sprawa do ogrzewania domu zima podczas prowadzenia prac

http://www.allegro.pl/item964786105_nagrzewnica_olejowa_master_b150_ced_okazja.html

dostawa gratis :)

Moi tynkarze mieli taką,super sprawa,ciepło że hohohoh :lol:

Witajcie,

Proszę Was o podanie namiarów na dobrze zaopatrzoną i tanią hurtownie materiałów budowlanych potrzebnych do budowy SSO (porotherm, stal itp) w okolicach Gliwic (nie wiem czy np z Rybnika dowiozą?).

Oprócz tego potrzebuje namiarów na ekipę do wybudowania / remontu domku.

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Paweł

Myśmy cały materiał brali w Budozbycie w Rybniku, nie było problemu z dowiezieniem do Knurowa. Namiary na ekipę na priw wysyłam

Jakiś czas temu szukałem kogoś/czegoś do mierzenia wilgotności wylewki. Tu nie znalazłem, ale piszę może się komuś przyda.

Parkiet Dom, Gliwice, Skowrończa 1, http://www.parkietgliwice.pl

Wypożyczenie Hydromatu Gann kosztuje 45 zł. Nie ma problemu, żeby samodzielnie zmierzyć wilgotność - w walizce jest wszystko włacznie z dłutem i młotkiem do wykucia wylewki. Pomiar w 3 miejscach zajął mi około godziny.

Szukam kogoś do zaprojektowania (projekt wykonawczy) zagospodarowania działki - ogród, ścieżki, ogrodzenie.

Pozdr.

Witam,

Sprzedam nadmiarowe:

1. 1,5 palety pustaków stropowych Terriva - keramzytowe,

2. Stal zbrojeniowa - różne średnice około 30 prętów ( w tym 20 prętów fi 14) o długości 6 metrów,

3. Deski szalunkowe - w większości zbite w "blaty" 3 - 4 m3,

4. Stęple drewniane (długość 3m - 3,5m) 150 sztuk,

5. Bloczki Isomur PLUS 20-24 (szerokość 24cm, długość 60cm) 10 sztuk,

6. Styropian EPS70 100mm FS15 / Termoorganika Gold Fasada - 70 płyt 10cm czyli 3,5 m3.

Odbiór osobisty - dobre ceny.

Lokalizacja budowy: Knurów - okolice Gliwic

Dziękuję i pozdrawiam.

Witam,

Gdzie w okolicy Tychów znajde dobrą hurtownie z materiałem do wod-kan.

Czy myślicie ze do zrobienia przyłącza wody na działce (doprowadzenie do domu) potrzebna jest wyspecjalizowana ekipa czy posiadając podstawową wiedze można to zrobić samemu?

Pozdrawiam

Instalbud ma wszystko co potrzeba do wod-kan ale trzeba ostro negocjowac.

Zrobienie przylacza we wlasnym zakresie to zaden problem, cyrki zaczynaja sie przy odbiorze przez wodociagi. Z wlasnego doswiadczenia polecam zrobic wszystko za "pomoca" wodociagow.

Pozdrawiam

Tomek