shooter 19.03.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 a może ktoś z szanownych forumowiczów byłby zainteresowany zakupem nagrzewnicy olejowej.... super sprawa do ogrzewania domu zima podczas prowadzenia prac http://www.allegro.pl/item964786105_nagrzewnica_olejowa_master_b150_ced_okazja.html dostawa gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabloGliwice 19.03.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witajcie, Proszę Was o podanie namiarów na dobrze zaopatrzoną i tanią hurtownie materiałów budowlanych potrzebnych do budowy SSO (porotherm, stal itp) w okolicach Gliwic (nie wiem czy np z Rybnika dowiozą?). Oprócz tego potrzebuje namiarów na ekipę do wybudowania / remontu domku. Z góry dziękuje i pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 19.03.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 a może ktoś z szanownych forumowiczów byłby zainteresowany zakupem nagrzewnicy olejowej.... super sprawa do ogrzewania domu zima podczas prowadzenia prac http://www.allegro.pl/item964786105_nagrzewnica_olejowa_master_b150_ced_okazja.html dostawa gratis Moi tynkarze mieli taką,super sprawa,ciepło że hohohoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 19.03.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witajcie, Proszę Was o podanie namiarów na dobrze zaopatrzoną i tanią hurtownie materiałów budowlanych potrzebnych do budowy SSO (porotherm, stal itp) w okolicach Gliwic (nie wiem czy np z Rybnika dowiozą?). Oprócz tego potrzebuje namiarów na ekipę do wybudowania / remontu domku. Z góry dziękuje i pozdrawiam Paweł Myśmy cały materiał brali w Budozbycie w Rybniku, nie było problemu z dowiezieniem do Knurowa. Namiary na ekipę na priw wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabloGliwice 19.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 sprawdzaliście ceny z innymi hurtowniami w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 19.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam, Gdzie w okolicy Tychów znajde dobrą hurtownie z materiałem do wod-kan. Czy myślicie ze do zrobienia przyłącza wody na działce (doprowadzenie do domu) potrzebna jest wyspecjalizowana ekipa czy posiadając podstawową wiedze można to zrobić samemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 19.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Jakiś czas temu szukałem kogoś/czegoś do mierzenia wilgotności wylewki. Tu nie znalazłem, ale piszę może się komuś przyda. Parkiet Dom, Gliwice, Skowrończa 1, http://www.parkietgliwice.pl Wypożyczenie Hydromatu Gann kosztuje 45 zł. Nie ma problemu, żeby samodzielnie zmierzyć wilgotność - w walizce jest wszystko włacznie z dłutem i młotkiem do wykucia wylewki. Pomiar w 3 miejscach zajął mi około godziny. Szukam kogoś do zaprojektowania (projekt wykonawczy) zagospodarowania działki - ogród, ścieżki, ogrodzenie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 20.03.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 wiem że większosć z was nie na tym etapie ale... jakby kto słyszał i mógł polecić kogoś do wybudowania tarasu drewnianego Taras drewniany piekna sprawa, bardzo mi i mojej żonie się podobają. Jak bedziesz miała namiar na ekipę to bym prosił o tel. kontaktowy. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 21.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam, poszukuję ekipy do ocieplenia poddasza i zabudowy z kartongipsu. Proszę o namiary na sprawdzononą brygadę. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 I tanią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 21.03.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam. Mam do sprzedania stemple budowlane: 182 szt. - długość 2,64m 43 szt. - długość 2,64m (sztukowane) 34 szt. - długość 4,10 - 4,20 (pod balkony) Chętnych zapraszam, odbiór osobisty w Imielinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grenadier 22.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam, mam do oddania duże ilości ziemi w okolicy Piekar Śląskich, ziemia jest mieszana (kamień glina), nadaje się do niwelacji terenu lub jego podwyższenia, wszelkie informacje na priv, jest możliwość transportu płatnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebenzer 22.03.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam, Szukam solidnej / dobrej ekipy do tynków maszynowych i suchej zabudowy. Lokalizacja budowy: okolice Gliwic. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebenzer 22.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam, Sprzedam nadmiarowe:1. 1,5 palety pustaków stropowych Terriva - keramzytowe,2. Stal zbrojeniowa - różne średnice około 30 prętów ( w tym 20 prętów fi 14) o długości 6 metrów,3. Deski szalunkowe - w większości zbite w "blaty" 3 - 4 m3,4. Stęple drewniane (długość 3m - 3,5m) 150 sztuk,5. Bloczki Isomur PLUS 20-24 (szerokość 24cm, długość 60cm) 10 sztuk,6. Styropian EPS70 100mm FS15 / Termoorganika Gold Fasada - 70 płyt 10cm czyli 3,5 m3. Odbiór osobisty - dobre ceny. Lokalizacja budowy: Knurów - okolice Gliwic Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 23.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam,Aktualnie poszukiwani przeze mnie są następujący fachowcy: 1) projektant instalacji C.O (układ mieszany grzejniki ścienne i podłogówka)2) projektant instalacji gazowej B.proszę o namiary na sprawdzonych projektantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomik2874 25.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam, Gdzie w okolicy Tychów znajde dobrą hurtownie z materiałem do wod-kan. Czy myślicie ze do zrobienia przyłącza wody na działce (doprowadzenie do domu) potrzebna jest wyspecjalizowana ekipa czy posiadając podstawową wiedze można to zrobić samemu? Pozdrawiam Instalbud ma wszystko co potrzeba do wod-kan ale trzeba ostro negocjowac. Zrobienie przylacza we wlasnym zakresie to zaden problem, cyrki zaczynaja sie przy odbiorze przez wodociagi. Z wlasnego doswiadczenia polecam zrobic wszystko za "pomoca" wodociagow. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 25.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam serdecznie mam pytanko gdzie najtaniej i w jakich cenach obecnie dostanę beton z gruchy na ławy budowa okolice Gliwic z jakiej betoniarni mogą dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 25.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 WitamPoszukuję stali w rozsądnej cenie, może ktoś ma aktualne namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomik2874 25.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam Poszukuję stali w rozsądnej cenie, może ktoś ma aktualne namiary? "Barwa" w Tychach; hurtownia przy drodze na Oswiecim Pozdro T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 25.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam serdecznie Poszukuję dobrego i sprawdzonego parkieciarza. Miałam super sprawdzonego, ale zanim ja się wyrobiłam z kolejnymi etapami to w międzyczasie dałam jego nr tel do tylu osób, że dla mnie nie ma już czasu Byłabym więc ogromnie wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts