mirela99 21.04.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Poszukuję kogoś do wykończeniówki (płyty, kafelki itp) ale takiego w 100% polecanego, dokładnego. Budowa w Pszczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 21.04.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Potrzebuję ok 60t ziemi do podniesienia terenu, może być lekko zmieszana z piaskiem. Będzie to warstawa pod siatką na kreta także jakościowo nie musi być EXTRA Robert TYCHY Hej! Będę miał jeszcze tyle ziemi tylko nie super czystej, z zawałkami cegieł kamieni, czarnoziem to nie jest Zostało mi po wykopie pod płytę fundamentową. Teren Sosnowiec.. jak jesteś zainteresowany to pisz. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabloGliwice 21.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam, Rozpoczynam budowę w Gliwicach i potrzebuję na początek desek i stempli- może komuś zostało po budowie? Zastanawiam się również co zrobić z ziemią- mam ze 30 ton na początek? Może macie jakiś pomysł? Pozdrawiam Paweł Bogacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 21.04.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam, Rozpoczynam budowę w Gliwicach i potrzebuję na początek desek i stempli- może komuś zostało po budowie? Zastanawiam się również co zrobić z ziemią- mam ze 30 ton na początek? Może macie jakiś pomysł? Pozdrawiam Paweł Bogacz Ziemia napewno Ci się do czegoś później przyda,ja bym zostawiła .A jak nie to z pewnością będzie dużo chętnych na nią,bo tu raczej każdy poszukuje niż się jej zbywa ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 21.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witajcie,Jesteśmy tu nowi, budujemy od września. Mamy pytanie odnośnie okien. Czy ktoś ma okna z firmy Grzomba z Żor? Możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 22.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 hej po dlugiej przerwie,potrzebuje ogrodzic moja dzialke, wstepnie mysle o plocie prowizorycznym, czyli siatka lesna i wlasnie co ? stemple ? ktos podpowie ? poleci moze kogos, kto mi to wykona ? gdzie szukac namiarow na projektanta przylacza wod-kan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 22.04.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 hej po dlugiej przerwie, potrzebuje ogrodzic moja dzialke, wstepnie mysle o plocie prowizorycznym, czyli siatka lesna i wlasnie co ? stemple ? ktos podpowie ? poleci moze kogos, kto mi to wykona ? gdzie szukac namiarow na projektanta przylacza wod-kan ? Ja znalazłem u siebie w wodociągach pania co po godzinach dorabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 22.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam, mam pytanie skąd będziesz brał materiały, masz jakieś dobre wyceny.Może się powymieniamy wiadomościami.PozdrawiamP.S.Buduję, a raczej zaczynam w okolicy Piekar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 22.04.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam budującego Buduję w Kamieniu na ulicy Skłodowskiej. Obecnie szukam kogoś do robót ziemnych, kolejny wykonawca nawala.... Myślę też o wykonaniu drenażu przy fundamencie. Szukam ekipy do tego. Służę swoimi doświadczeniami. Witam, mam pytanie skąd będziesz brał materiały, masz jakieś dobre wyceny. Może się powymieniamy wiadomościami. Pozdrawiam P.S. Buduję, a raczej zaczynam w okolicy Piekar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werka 82 22.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 czesc jestem tu nowa chciałam zapytać czy ktoś wie coś więcej o firmie Wojtke trachy jestesmy zinteresowani kupnem dumu z drewna moze ktos ma taki domek z ich firmy prosze piszcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 22.04.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam, mam pytanie skąd będziesz brał materiały, masz jakieś dobre wyceny. Może się powymieniamy wiadomościami. Pozdrawiam P.S. Buduję, a raczej zaczynam w okolicy Piekar polecam anitex w wojkowicach sa ugodowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 22.04.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam, Buduje w Dobieszowicach (powiat bedziński - najbliższa okolica: Wojkowice, Piekar Śl., Radzionków) poszukuje firmy do wyceny stropu Teriva oraz kier.buda, pewnie przydadzą się namiary na jakieś hurtownie budowlane czy betoniarnie. Proszę o kontakt.Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karollo32 22.04.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! Ja też jestem tu nowy. Mieszkam w Katowicach i obecnie poszukuję działki gdzieś w okolicy. Planujemy z żoną wybudować jakiś nieduży domek gdzieś pod miastem. Oboje póki co nie mamy pojęcia o budowaniu, ale mam nadzieję, że dzięki temu forum i Wam to się wkrótce zmieni. Też planuję się wybrać na targi w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom75 22.04.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witaj !Spróbuj w Lubarze na konarskiego w Rybnik Niewiadom, mają rózne kruszywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 22.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witaj ! Spróbuj w Lubarze na konarskiego w Rybnik Niewiadom, mają rózne kruszywa Jeśli potrzebujesz namiar, dajemy Ci naszego handlowca z Lubaru, u którego zamawiamy: Marcin Andrejczuk 607-993-375. Mają najlepsze ceny, powołaj się na nas. Zapraszamy na bloga z naszej budowy: http://www.poludniowa.blog.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom75 22.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 zadzwoń pod nr 691301710 pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 22.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich! Też planuję się wybrać na targi w weekend. na targi plan w sobotę fajnie bo to w sumie 3y targi XXV Targi Budownictwa Mieszkaniowego, Modernizacji i Wykończenia Wnętrz TARGBUD, XXI Międzynarodowe Targi Technologii Ekologicznych, Pomiaru i Oszczędności Ciepła oraz Źródeł Energii INTERECO - ECODOM, XXXI Targi Roślin Ozdobnych i Architektury Ogrodów FLOWERTARG. Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez petervdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 22.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ...z Lubaru... Mają najlepsze ceny, ... Z tym byłbym ostrożny i sprawdził dokładnie. Rok temu nie mieli.... No, może na b.ograniczony asortyment. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 22.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dobre ceny ma Giebel w Ornontowicach.... ale warto sprawdzić w paru miejscach bo ceny i "promocje" się zmieniają co jakiś czas.... no i oczywiście negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 22.04.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Z tym byłbym ostrożny i sprawdził dokładnie. Rok temu nie mieli.... No, może na b.ograniczony asortyment. Pozdr. wysłałem wiadomosc na priv czy doszłą bo kuleje dzis forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts