tomaszekSL 12.05.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam barto307cc, jak przykro z tymi dziennikami budowy, że ich już nie bardzo można tu zamieszczać. Przynajmniej mi się nie udaje.Ale Ty walczysz i idziesz jak ,,Burza". Super to wygląda. Gratulację.Ja mam jak na razie fundamenty.Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to rzuć jeszcze parę fotek na priv lub mojego maila.Szczególnie widok zabudowanych okien.Miłego dnia i tak trzymaj.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 12.05.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam raz jeszcze Wszystkich, mam na zbyciu ziemię z wykopu nadającą się do wyrównania działki lub utwardzenia drogi.Jest w niej sporo kamienia wapiennego np. na skalniaki, podmórówki.Proszę o kontakt na priv. Budowa w Świerklańcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.05.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam barto307cc, jak przykro z tymi dziennikami budowy, że ich już nie bardzo można tu zamieszczać. Przynajmniej mi się nie udaje. Ale Ty walczysz i idziesz jak ,,Burza". Super to wygląda. Gratulację. Ja mam jak na razie fundamenty. Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to rzuć jeszcze parę fotek na priv lub mojego maila. Szczególnie widok zabudowanych okien. Miłego dnia i tak trzymaj. Pozdrawiam Hmm coś tam za link w mojej stopce do dziennika jest,tylko nie umię zmienić żeby go ładnie nazwać,tylko cały link mi wyskakuje,wrrrr.A komentarzy to nawet nie wiem gdzie odszukać mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 12.05.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Odkupię stemple budowlane budowa Ruda Śląska.Poproszę o namiary na sprawdzoną ekipę do wykonania dachu.Gdzie zamawialiście okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 12.05.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Nam dach robiła ekipa która budowała dom od fundamentów, ale same dachy też robią. Mogę spokojnie polecić bo ekipa naprawdę solidna. Namiary wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 12.05.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam, buduję w Świerklańcu projekt Grażyna. Dzięki za życzenia i Wam również równości przy wykonach. Pozdrawiam Grażyna piękny dom bardzo duży... o połowę większy od naszego ..u nas pną się bloczki pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 12.05.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 grażyna piękny dom bardzo duży... O połowę większy od naszego ..u nas pną się bloczki pozdrawiam i życzę wytrwałości hejka, ja leję jeszcze płytę a potem zaraz bloczki również powodzenia p.s. Gdzie kupowaliście piasek do zasypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tymbark311 12.05.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Poproszę namiary na firmę od wylewek . pan Janek 509422912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 12.05.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Poszło na priv Ja też poproszę o namiary na kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 12.05.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 hejka, ja leję jeszcze płytę a potem zaraz bloczki również powodzenia p.s. Gdzie kupowaliście piasek do zasypki witaj Jeszcze nie kupowaliśmy piasku do zasypki..najpierw murują ścianki fundamentowe :].. jak masz jakieś dobre namiary to chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nougatina 12.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam Czy ma ktoś z was wentylację mechaniczną którą mógłby mi pokazać? Pod tym linkiem jest zdjęcie (trzecie od dołu) naszego rekuperatora, a tutajzdjęcia rur. To jakiś holenderski system, dokładne info mogę podać, kiedy odgrzebię stosowne papiórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrshark 12.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Dzięki za infoIle Cię za to skasowali jeśli można spytać? (rząd wielkości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiaof 12.05.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 1). No to stemple już mamy B-) > 2). teraz jeszcze tylko DESKI SZALUNKOWE pliiiisss dajcie znać jak ma ktoś na zbyciu... 3). Widzę, że Nas sporo TU z Rudy Śląskiej Poooozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 13.05.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witaj, prosę przypomnij się w poniedziałek lub wtoreknie mam przy sobie nr tel a jutro mnie nie magość bierze ode mnie 400 stówki za 20t z transportemPozdrawoiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 13.05.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 3). Widzę, że Nas sporo TU z Rudy Śląskiej Poooozdrawiam No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 13.05.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dla Zainteresowanych - szkody górnicze Mikołów. Pozdr.http://www.wnp.pl/wiadomosci/109632.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 13.05.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witaj, prosę przypomnij się w poniedziałek lub wtorek nie mam przy sobie nr tel a jutro mnie nie ma gość bierze ode mnie 400 stówki za 20t z transportem Pozdrawoiam ..dobra cena napewno się przypomnę .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 13.05.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 1). No to stemple już mamy B-) > 2). teraz jeszcze tylko DESKI SZALUNKOWE pliiiisss dajcie znać jak ma ktoś na zbyciu... 3). Widzę, że Nas sporo TU z Rudy Śląskiej Poooozdrawiam ..agusia deski szalunkowe musisz sobie chyba kupić w tartaku, takie deski są wykorzystywane w późniejszych etapach budowy, więc nikt się ich nie pozbywa.. ..z jakiej Rudy jesteś ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 13.05.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Stemple sprzedam mam ok. 150 sztuk z tego co najmniej 100 sztuk po 2,8m długości, reszta może 2,65m. Do odbioru w Bytomiu-Stolarzowicach. 509631262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 13.05.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 TomaszekSL - piasek do zasypki możesz dostać tanio w Stolarzowicach - robią nam kanalizę i handlują czym się da. Tylko nie wiem, czy do Swierklańca by dojechali. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts