Dobrusiak 18.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam. Wysyłam na priv. Z usług korzystał mój brat, widziałam jakość, pomysłowość i terminowość ok. Sama u nich zaprojektowałam swoją kuchnie, czekam tylko na odpowiedni moment by zamówić Aha są z Zabrza i TG (w jednym miejscu zakład w drugim miejsce zamieszkania). Pzdr Ja też, ja też proszę Może prościej będzie napisać chociaż nazwę na stronie to sobie znajdziemy A jeśli nie to proszę o namiary na priv Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 18.05.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Kurcze...oglądam te Wasze zdjęcia...masakra... Współczuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 19.05.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam , pogoda nie rozpieszcza, ale miejmy nadzieję że niedługo poprawi się i słońce zaświeci nam wszystkim!!!!!!Proszę o podpowiedź w sprawie wykończenia balkonu. Może już ktoś ten temat przerabiał i ma doświadczenie jak go wykończyć by nie zaciekał ? Mam 2 balkony prostokątne i 2 półokrągłe. Narazie zrobione wylewki i balustrady co dalej???oblachować czy kłaść kafelki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 19.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam , pogoda nie rozpieszcza, ale miejmy nadzieję że niedługo poprawi się i słońce zaświeci nam wszystkim!!!!!! Proszę o podpowiedź w sprawie wykończenia balkonu. Może już ktoś ten temat przerabiał i ma doświadczenie jak go wykończyć by nie zaciekał ? Mam 2 balkony prostokątne i 2 półokrągłe. Narazie zrobione wylewki i balustrady co dalej???oblachować czy kłaść kafelki??? Też przerabiam ten temat.Też mam wylewki i balustrady .Moja ekipa od wykończeniówki radzi aby obić blachą a potem dopiero kafelki kłaść.Właśnie szukam kogoś kto mi to ładnie obije balchą,może macie kogoś sprawdzonego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.05.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Basen gratis u mnie zapraszam na kajaki.było http://images45.fotosik.pl/296/2b9c65f44b2ef2c7med.jpg jest http://images46.fotosik.pl/295/4574e5be7307876cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 19.05.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Czy możecie mi powiedzieć, gdzie jeździliście oglądać kuchnię. W przyszłym tygodniu chcę się wybrać na "casting" mojej przyszłej kuchni. Znajomi mówili, że duży wybór jest w Kalwarii Zebrzydowskiej. A gdzie jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 19.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 W maju .Zapraszam Czy coś robicie z podbitką, z powodu deszczów chyba nie. Pamiętaj, że chciałem ją podglądnąć. U mnie ocieplanie miało się rozpocząć od jutra, ale się troszkę przeciągnie z wiadomych powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 19.05.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Czy coś robicie z podbitką Deski leżą w garażu.... i dosychają.... ?!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilmax 20.05.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam wszystkich,jeśli by ktoś miał namiary na fajną,niedużą i w miarę tanią działeczkę w okolicach Gliwic to będę wdzięczny za informację Może gdzieś obok Was jest wolne miejsce do przygarnięcia Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarek 20.05.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 WitamJa kupiłem za Gliwicami w Ziemięcicach fajna cicha i spokojna okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilmax 20.05.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam Ja kupiłem za Gliwicami w Ziemięcicach fajna cicha i spokojna okolica. Okolica idealna,czy coś jeszcze tam jest do kupienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.05.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Czy coś robicie z podbitką, z powodu deszczów chyba nie. Pamiętaj, że chciałem ją podglądnąć. U mnie ocieplanie miało się rozpocząć od jutra, ale się troszkę przeciągnie z wiadomych powodów. Pamiętam,pamiętam,ale z racji pogody narazie nie robimy,wrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 21.05.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Czy możecie mi powiedzieć, gdzie jeździliście oglądać kuchnię. W przyszłym tygodniu chcę się wybrać na "casting" mojej przyszłej kuchni. Znajomi mówili, że duży wybór jest w Kalwarii Zebrzydowskiej. A gdzie jeszcze??? Witam ponownie Czy możecie mi napisać gdzie szukaliście swoich kuchni? Byłabym OGROMNIE wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarek 21.05.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 (edytowane) Wilmax z tego co wiem to właściciele tej ziemi którą kupowałem mają jeszcze kilka działeczek wydzielonych a nie sprzedanych, mogę zapytać czy będą sprzedawać dalej. Edytowane 21 Maja 2010 przez mmmarek do wilmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasmyk 21.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam Jestem z Nakła Śląskiego i tam buduję Potrzebuję namiary na dobre drzwi zewnętrzne (wewnętrzne też mogą być ). Nowoczesne, minimalistyczne, proste, pełne drzwi. Gdzie kupowaliście? Czy polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 21.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć, czy ktoś planuje ogrzewanie pompą ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilmax 21.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Wilmax z tego co wiem to właściciele tej ziemi którą kupowałem mają jeszcze kilka działeczek wydzielonych a nie sprzedanych, mogę zapytać czy będą sprzedawać dalej. Byłbym bardzo wdzięczny za takie info Prosiłbym o ewentualne info na PW. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 21.05.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć, czy ktoś planuje ogrzewanie pompą ciepła? Ja nie ale może się przekonam jak usłyszę lub przeczytam sensowne argumenty Czym kierujesz się wybierając PC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 21.05.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja nie ale może się przekonam jak usłyszę lub przeczytam sensowne argumenty Czym kierujesz się wybierając PC ? Np. brakiem gazu, który miał być, projekt jest gotowy, gazownia chce budować, ale miasto stawia debilne warunki !!!!!! Pozdr. Czas na rewizję planów. Ktoś ma pompę 2-3 lata w domu powyżej 200m2? Chętnie poznam doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 22.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Też chciałem porozmawiać z użytkownikiem, bo sami wiecie jaki jest super marketing szczególnie w dużych koncernach. Cena zakupu i instalacji pompy to około dwa razy drożej niż np: zakup kotła gazowego (rozważam taką alternatywę). Rozmawiałem z 3 firmami i szukałem trochę w internecie i ceny pomp w zależności od producenta różnią się sporo. Oszczędności kosztó w porównaniu do gazu ziemnego spore (według producentów), a pewnie cent gazu będą rosły... Gdyby chociaż gminy lub RP coś nam refinansowało (podobno w Krakowie dopłacali, ale okazoło się, że niezgodnie z prawem:-) Standardowe dylematy budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts