Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Wysyłam na priv.

Z usług korzystał mój brat, widziałam jakość, pomysłowość i terminowość ok.

Sama u nich zaprojektowałam swoją kuchnie, czekam tylko na odpowiedni moment by zamówić :)

Aha są z Zabrza i TG (w jednym miejscu zakład w drugim miejsce zamieszkania).

Pzdr

Ja też, ja też proszę :) Może prościej będzie napisać chociaż nazwę na stronie to sobie znajdziemy :) A jeśli nie to proszę o namiary na priv

Dzięki

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam , pogoda nie rozpieszcza, ale miejmy nadzieję że niedługo poprawi się i słońce zaświeci nam wszystkim!!!!!!

Proszę o podpowiedź w sprawie wykończenia balkonu. Może już ktoś ten temat przerabiał i ma doświadczenie jak go wykończyć by nie zaciekał ? Mam 2 balkony prostokątne i 2 półokrągłe. Narazie zrobione wylewki i balustrady co dalej???oblachować czy kłaść kafelki???

Witam , pogoda nie rozpieszcza, ale miejmy nadzieję że niedługo poprawi się i słońce zaświeci nam wszystkim!!!!!!

Proszę o podpowiedź w sprawie wykończenia balkonu. Może już ktoś ten temat przerabiał i ma doświadczenie jak go wykończyć by nie zaciekał ? Mam 2 balkony prostokątne i 2 półokrągłe. Narazie zrobione wylewki i balustrady co dalej???oblachować czy kłaść kafelki???

Też przerabiam ten temat.Też mam wylewki i balustrady ;-).Moja ekipa od wykończeniówki radzi aby obić blachą a potem dopiero kafelki kłaść.Właśnie szukam kogoś kto mi to ładnie obije balchą,może macie kogoś sprawdzonego???

Czy możecie mi powiedzieć, gdzie jeździliście oglądać kuchnię. W przyszłym tygodniu chcę się wybrać na "casting" mojej przyszłej kuchni. Znajomi mówili, że duży wybór jest w Kalwarii Zebrzydowskiej. A gdzie jeszcze???

Witam ponownie

Czy możecie mi napisać gdzie szukaliście swoich kuchni? Byłabym OGROMNIE wdzięczna

Wilmax

z tego co wiem to właściciele tej ziemi którą kupowałem mają jeszcze kilka działeczek wydzielonych a nie sprzedanych, mogę zapytać czy będą sprzedawać dalej. :)

Edytowane przez mmmarek
do wilmax

Ja nie ale może się przekonam jak usłyszę lub przeczytam sensowne argumenty ;)

Czym kierujesz się wybierając PC ?

Np. brakiem gazu, który miał być, projekt jest gotowy, gazownia chce budować, ale miasto stawia debilne warunki !!!!!! Pozdr.

Czas na rewizję planów. Ktoś ma pompę 2-3 lata w domu powyżej 200m2? Chętnie poznam doświadczenia.

Też chciałem porozmawiać z użytkownikiem, bo sami wiecie jaki jest super marketing szczególnie w dużych koncernach.

Cena zakupu i instalacji pompy to około dwa razy drożej niż np: zakup kotła gazowego (rozważam taką alternatywę).

Rozmawiałem z 3 firmami i szukałem trochę w internecie i ceny pomp w zależności od producenta różnią się sporo.

Oszczędności kosztó w porównaniu do gazu ziemnego spore (według producentów), a pewnie cent gazu będą rosły...

Gdyby chociaż gminy lub RP coś nam refinansowało ;-) (podobno w Krakowie dopłacali, ale okazoło się, że niezgodnie z prawem:-)

Standardowe dylematy budujących.