ANECZKA Ł. 02.06.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, zależy jak masz podpisaną umowę przedwstępną i czy jest w niej mowa o tym co piszesz. Jeśli jest to sprzedający musi spełnić warunki. I jeszcze jedno sprawdź czego jeszcze nie dopowiedział. Miałem taki przykład i okazało się że teren podmokły i wogóle same problemy, a wychwalał po niebiosa. Najlepiej porozmawiać z sąsiadami lub miejscowymi. Ale bym się kiedyś naciął działka piękna w cichym miejscu, droga aswaltowa i wogóle w okolicach Będzina. Po wywiadzie ( przyznam że przypadkowym) otworzyły mi się oczy. Do tej pory stoją działki i nikt ich nie łapieeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!! a kształt był też idealny bo 50x30. Pomyśl Powodzenia Dzięki za rade, z woda czy bez napewno ją kupię. A w umowie nie pisze nic o mediach. Na szczęsię dzialka po ulewach nie okazała się wielkim jeziorem. Wielkie dzięki Edytowane 2 Czerwca 2010 przez ANECZKA Ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 02.06.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Cześć kupię skrzynkę elektryczną (rozdzielka budowlana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 02.06.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Cześć kupię skrzynkę elektryczną (rozdzielka budowlana) Jeśli nie znajdziesz taniej to kup za pośrednictwem Allegro (przykładowe aukcje). Powinieneś się zmieścić w 500-600zł z kompletem części, kablem zasilającym i uziomem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.06.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 szukam kogoś kto jedzie busem pusty z Wa-wy na sląsk (chodzi o przywiezienie darów dla powodzian - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161403-Pomagamy-powodzianom-z-Bierunia&p=4148011#post4148011 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 02.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jeśli nie znajdziesz taniej to kup za pośrednictwem Allegro (przykładowe aukcje). Powinieneś się zmieścić w 500-600zł z kompletem części, kablem zasilającym i uziomem. Dzięki za podpowiedź, czy taka skrzynka musi mieć licznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 03.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 licznik musi być, ale to sam montuje dostawca energii - na południu ENION / TAURON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 04.06.2010 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzięki za podpowiedź, czy taka skrzynka musi mieć licznik? Sprawdź w Warunkach Technicznych Przyłączenia (WTP) jakie wydała Energetyka. Na 99% nie musisz kupować i montować licznika. Skrzynka będzie podłączona do złącza kablowego lub napowietrznego. Z kolei wybudowanie złącza leży w gestii Energetyki. W WTP masz napisane co i jak, jeśli masz problem ze zrozumieniem tego dokumentu to napisz do mnie na priv, postaram Ci się to przetłumaczyć na język polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 04.06.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam.Pilnie poszukuje fachowca od murownia klinkieru na kominie. Budowę mam w Imielinie więc najlepiej z tych okolic.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilmax 05.06.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 (edytowane) Witam wszystkich Na wiosnę a jak się uda to już na jesień,zamierzam rozpocząć budowę w Przyszowicach pod Gliwicami i z tego powodu ogromna prośba do Was : Prosiłbym o namiary na sprawdzone ekipy od budowy,dachów,tynków,wylewek,instalacji itp. Już na tym etapie chciałbym zaklepać sobie ciągłość prac. Ekipa może być przyjezdna z gór,dolin itp,zakwaterowanie się skombinuje Dziękuję serdecznie i pozdrawiam. Edytowane 5 Czerwca 2010 przez wilmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJM1719507078 06.06.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witaj,Teraz już niewiele możesz zrobić. Ogłoszenie nie jest ofertą w rozumieniu KC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJM1719507078 06.06.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Hej,Jak do prowizorki budowlanej to pisz bo będę miał do sprzedania za ok 2 tyg [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 szukam kogoś kto jedzie busem pusty z Wa-wy na sląsk (chodzi o przywiezienie darów dla powodzian - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161403-Pomagamy-powodzianom-z-Bierunia&p=4148011#post4148011 ) temat nieaktualny, ale pomoc dalej aktualna http://forum.muratordom.pl/showthrea...11#post4148011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 czy zna ktoś dobrą ekipe od ogrodzenia? szukam jakiegoś speca od klinkieru i kogoś od bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 06.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 czy zna ktoś dobrą ekipe od ogrodzenia? szukam jakiegoś speca od klinkieru i kogoś od bramy. A brama jaka ma być?kuta???jak tak to mogę polecić ekipę co mi robiła balustrady balkonowe kute i teraz będą robić bramę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 07.06.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam wszystkich Na wiosnę a jak się uda to już na jesień,zamierzam rozpocząć budowę w Przyszowicach pod Gliwicami i z tego powodu ogromna prośba do Was : Prosiłbym o namiary na sprawdzone ekipy od budowy,dachów,tynków,wylewek,instalacji itp. Już na tym etapie chciałbym zaklepać sobie ciągłość prac. Ekipa może być przyjezdna z gór,dolin itp,zakwaterowanie się skombinuje Dziękuję serdecznie i pozdrawiam. Witam serdecznie, namiary posyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LENkka 07.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam serdeczniejeśli chcesz ekipę z gór to polecam z czystym sumieniem tych co robili u mnie instalacje wod-kan i ogrzewanie,ekipa jest solidna,nie drinkująca.Ja budowę mam już za sobą od ok 2 lat ale wiem na bierząco co dzieje się z tą firmą bo krązy cały czas wsród moich znajomych,którzy się budują więc mogę się dowiedzieć więcej szczegółówna ich temat i zdobyć kontakt bo ja już nie posiadam żadnego namiaru aktualnie na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LENkka 07.06.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 witammy zamówiliśmy kuchnie u gościa z Kalwarii , czekało się długo ale warto było polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LENkka 07.06.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześć, czy ktoś planuje ogrzewanie pompą ciepła? mój teść ma takie i jest bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LENkka 07.06.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam. Poszukuję fachowca do wykonania instalacji wod - kan. Budowa w Imielinie. Jeżeli ktoś ma namiary na dobrego i niedrogiego fachowca, to poproszę o namiary. Z góry serdecznie dziękuję. PS. Przepraszam tych którzy pisali na priv nt. stempli. Nie odpisałem bo coś nie działa w prywatnych wiadomościach. W ogóle gubię się trochę w tym nowym forum. Temat stempli nieaktualny. Witam znam dobrą firmę jeśli chodzi o instalacje wod-kan i ogrzewanie robili u mnie i u teściów i jeszce u innych znanych mi osób (poczta pantoflowa) nie znam do nich kontaktu ale mogę dopytać bo niedawno robili u mojej siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.06.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 A brama jaka ma być?kuta???jak tak to mogę polecić ekipę co mi robiła balustrady balkonowe kute i teraz będą robić bramę też To ja się chętnie załapię na ten kontakt. Z góry dzięki. Szukam też fachowca do podbitki, jeśli ktoś ma ciekawy namiar, bo coś do tej pory się nie składa... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts