barto307cc 07.06.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 To ja się chętnie załapię na ten kontakt. Z góry dzięki. Szukam też fachowca do podbitki, jeśli ktoś ma ciekawy namiar, bo coś do tej pory się nie składa... . Proszę bardzo Tel.602-740-895 Pan Wilhelm,nazwiska nie pamiętam.Dzwoń dopiero w piątek przyszły bo ja dziś do niego dzwoniłam i jest na wczasach . A podbitkę u mnie robią górale,tzn za 2 tyg dopiero bo łazienkę narazie kafelkują .30zł/m2 z ociepleniem części nad podbitką.Jak chcesz namiar to daj znać ,ale nie wiem czy samą podbitkę będą chcieć zrobić bo mają dość dużo pracy i przeważnie robią to z ociepleniem odrazu.ale spróbować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LENkka 08.06.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam serdecznie jeśli chcesz ekipę z gór to polecam z czystym sumieniem tych co robili u mnie instalacje wod-kan i ogrzewanie,ekipa jest solidna,nie drinkująca.Ja budowę mam już za sobą od ok 2 lat ale wiem na bierząco co dzieje się z tą firmą bo krązy cały czas wsród moich znajomych,którzy się budują więc mogę się dowiedzieć więcej szczegółów na ich temat i zdobyć kontakt bo ja już nie posiadam żadnego namiaru aktualnie na nich. Nie działa mi wysyłanie prywatnych wiadomości więc odpisuję na pytania publicznie.Firma ma swoją stronę internetową- http://www.lexbud.com u mnie robili instalację ale robią wszystko oprócz dachu,elektryki,ocieplenia tyle co ja wiem to napewno są uczciwi,solidni i godni polecenia nie wiem jak z ceną bo jak u mnie robili instalacje to cenę mieli taką średnią ale też nie warto brać taniej firmy bo wiadomo jak to się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilmax 08.06.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nie działa mi wysyłanie prywatnych wiadomości więc odpisuję na pytania publicznie.Firma ma swoją stronę internetową- http://www.lexbud.com u mnie robili instalację ale robią wszystko oprócz dachu,elektryki,ocieplenia tyle co ja wiem to napewno są uczciwi,solidni i godni polecenia nie wiem jak z ceną bo jak u mnie robili instalacje to cenę mieli taką średnią ale też nie warto brać taniej firmy bo wiadomo jak to się kończy. Dziękuję bardzo za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 08.06.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Przyszedł czas na rozliczenie sie z ekipą od podłogowki.ile Waszym zdanie powinien kosztowac ten etap prac: -140 m2 rurek kładzionych co 10 cm-rozdzielacz viessmanna na 10 obwodow 2000zl ????-szfka viessmann-miedziane rury pod kolektor słoneczny jakies 25 m -układnie styro na 220 m2 na chudziaku bylo 9 cm roznicy poziomu wiec trzeba bylo podsypac piaskiem i tak jest styro 9cm do 15 cm grubosci. wyceniono mi to na 13 kpln.jak to widzicie??? http://images46.fotosik.pl/301/b6fb605663fd4227m.jpghttp://images42.fotosik.pl/214/451a5ca301393edam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 08.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Sprzedam rurę drenarską fi100 z nawiniętym już włóknem syntetycznym do filtracji wody gruntowej, dłg. ok. 6m oraz kolanka do drenów, ok. 5 szt. Zostało mi na budowie. Odbiór osobisty - Ornontowice, pow. mikołowski.Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na PW lub GG 9935202; zmierzę i policzę dokładnie. Mogę też przesłać zdjęcia. Ceny do uzgodnienia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 08.06.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 08.06.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nam zostały tylko kantówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.06.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe proszę o namiary. Tomaszek a jaki wymiar mają mieć te płyty osb??bo mi zostały jakieś kawałki mniejsze i większe .Jak będę na budowie to sprawdzę jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 08.06.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Przyszedł czas na rozliczenie sie z ekipą od podłogowki. ile Waszym zdanie powinien kosztowac ten etap prac A na ile sie umówiłeś? To właśnie tyle.... Dla mnie to sporo, ale może się nie znam.... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 08.06.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 A na ile sie umówiłeś? To właśnie tyle.... Dla mnie to sporo, ale może się nie znam.... Pozdr. Nie umawiałem się. to ekipa polecana robila u kolegi obok i generlnie jestem zadowolony ze zawitali do mnie (takie czasy). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 09.06.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nie umawiałem się. to ekipa polecana robila u kolegi obok i generlnie jestem zadowolony ze zawitali do mnie (takie czasy). pozdrawiam Fakt, że tu pytasz dowodzi, że cena lekko cię zaskoczyła... Pozostaje tylko się potargować albo od razu zapłacić. Oni mówią 13, Ty powiedz 9. Skoro oni się nie umówili, to też niech to będzie ich problem. Zobaczysz co oni na to. Jeśli to ostatnia ich robota u Ciebie - powinno być łatwiej. A czasy? Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 09.06.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) mam od nich zestawienie zakupów na kwotę 10 000 rurki do ogrzewania , spinki tasmę z rastrem rurki miedziane, redukcje szafkę i rozdzielacz tylko problem w tym ze muszę sprawdzic te ceny bo wiadomo ze wykonawca che doliczyc sobie cos do materiałów a umowa ustna oczywiscie była ze materiał jest ich a płacę za robociznę za cały dom w granicach 7 k. bede u nich kupowal jeszcze piec i zasobnik kolektory wiec cena ogolnie mnie troszke zaskoczyła zwazywszy ze siedzieli ze 4 dni Mamy tu w Tychach problem z wykonawcami jak dzwonilem do paru od co to zrobią chętnie ale w 2011 dlatego brałem ich od ręki ze tak to okreslę. czytalem gdzies ze przyjmuje sie cenę za metr podłogowki a ja sobie to jakos usrednię Edytowane 9 Czerwca 2010 przez f.5 edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 09.06.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam wszystkich, czy ktoś miał już do czynienia z firmą Majster-Gliwice z Gliwic oczywiście? Oferują szeroką gamę usług od fundamentów po sam dach ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii na ich temat. Proszę o wrażenia jeżeli ktoś już coś tam zlecał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 09.06.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Cześć, U mnie dach się kryje, dzisiaj przyjechały okna połaciowe olbrzymy 78x160. Mogę polecać:- murarzy, - kier. buda,- okna dewnianeJakby co prosze o PW. POSZUKUJĘ - palety porothermu/uniporu etc. nie ważne jakiej firmy, grubość - może być 24 lub 25 cm. P+W - Muszę domurować małą ściankę na poddaszu. Może komuś coś zostało po budowie i chciałby się pozbyć?Jakby co to tel. 509631262Ocbiorę osobiście. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 09.06.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam Wszystkich Budujących. Chętnie przyłącze sie do tematu i powymieniam doświadczeniami, choc moje narazie niewielkie... Ruszamy ok 21 czerwca z budową. narazie się rozglądamy robimy zakupy. To co już wymarudziłam:- stal - 2,10 zł z kg- protherm 25 wienerbergera - 5,15 zł za szt- bloczek fundamentowy 12 - 2,4 zł / szt Wszystko z transportem.Gdyby ktoś miał namiar na w/w towar w niższej cenie chętnie skorzystam. Będę też szukać betonu, więc jakby ktoś miał jakieś ciekawe namiar to również będa wdzięczna. Pozdraiwam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 10.06.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam Wszystkich Budujących. Chętnie przyłącze sie do tematu i powymieniam doświadczeniami, choc moje narazie niewielkie... Ruszamy ok 21 czerwca z budową. narazie się rozglądamy robimy zakupy. To co już wymarudziłam: - stal - 2,10 zł z kg - protherm 25 wienerbergera - 5,15 zł za szt - bloczek fundamentowy 12 - 2,4 zł / szt Wszystko z transportem. Gdyby ktoś miał namiar na w/w towar w niższej cenie chętnie skorzystam. Będę też szukać betonu, więc jakby ktoś miał jakieś ciekawe namiar to również będa wdzięczna. Pozdraiwam, Monika Witam, a gdzie budujecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 10.06.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Cześć, Poszukuję też:- trochę cegły pełnej,- gazobeton grubości 12cm. na ścianki działowe. Z góry dzięki jeśli ktoś chce sie pozbyć - odbiorę osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 10.06.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 10.06.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Pilnie odkupię stemple budowlane .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMdzieci 10.06.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam. Może ma ktoś do odstąpienia/odsprzedania zbiornik na wodę dla celów budowalnych? PzdrJola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts