monika i lukasz 10.06.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam, a gdzie budujecie. Pozdrawiam W Bujakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 10.06.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 W Bujakowie Witam, daleko ja w okolicach Tarnowskich Gór raczej transport nie będzie wchodził w gre za frrrrrrrryyyyyyy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 10.06.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Podane ceny mam z tansportem już policzone. I tak kombinuje czy gdzieś jeszcze można taniej. i do głowy mi przyszło, że moze tutaj ktoś ma pochytane taniej i mógłby posłać kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 10.06.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Podane ceny mam z tansportem już policzone. a tą stal to gdzie tak tanio kupiliście ? cena rewelacyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.06.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 a tą stal to gdzie tak tanio kupiliście ? cena rewelacyjna... wysłałam namiar na prv pozdraiwam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 11.06.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Macie może namiary na koparkę ale taką małą, pilnie potrzebuję. Proszę o jakieś telefony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.06.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 mam od nich zestawienie zakupów na kwotę 10 000 rurki do ogrzewania , spinki tasmę z rastrem rurki miedziane, redukcje szafkę i rozdzielacz tylko problem w tym ze muszę sprawdzic te ceny bo wiadomo ze wykonawca che doliczyc sobie cos do materiałów a umowa ustna oczywiscie była ze materiał jest ich a płacę za robociznę za cały dom w granicach 7 k. bede u nich kupowal jeszcze piec i zasobnik kolektory wiec cena ogolnie mnie troszke zaskoczyła zwazywszy ze siedzieli ze 4 dni Mamy tu w Tychach problem z wykonawcami jak dzwonilem do paru od co to zrobią chętnie ale w 2011 dlatego brałem ich od ręki ze tak to okreslę. czytalem gdzies ze przyjmuje sie cenę za metr podłogowki a ja sobie to jakos usrednię Ja mam ekipę z Tychów. Podłogówka wszędzie (ok 130 m) plus trzy ściany z ogrzewaniem ściennym. Materiały: Kan-therm, dwa rozdzielacze, termostaty w każdym pomieszczeniu, styropian 3 cm sytemowy - ok 10 tyś plus robocizna 3 tyś. (plus 7% vat). Na górze sami rozkładali sobie folię pod styropian, na dole my sami (bo dawaliśmy papę i nasz styropian oprócz ich systemowego). Powiem tak, byłąm na nich zdecydowana bo byli szczerze polecani, świadomie nie szukałam najtańszych. Do innych robót na budowie brałam najtańszych i ... się nie chcę denerwować. A ekipa od ogrzewania od początku do końca spisała się na piątkę. Gdyby wszyskie ekipy takie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.06.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Możecie polecić mi jakieś okna? na które firmy warto zwrócić uwagę? Nie znam się zupełnie. Zależy mi, żeby byly w miarę ciepłe i cena mnie nie zabiła. Raczej PCV niż drewno. DziękiMonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 11.06.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Myśmy kupowali okna PCV Veka Perfectline w Gierałtowicach, cena przystępna, okna bardzo fajne, jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 11.06.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 okna Irplast w pyskowicach mają sklep tam złoty dąb naprawde ładny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.06.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 My mamy z Gealana orzech dwustronny,6-cio komorowe.Bardzo fajne,gruby profil.Kupowalismy w ELIT SALON w Rudzie Śląskiej.Zdjęcia okien w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Madzia__ 11.06.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witajcie, poszukuję garażu blaszanego na budowę w Tarnowskich Górach. Może ktoś z okolic ma na zbyciu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.06.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witam,pilnie poszukuję do odkupienia stemple budowlane?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 12.06.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam!Czy zna ktoś stolarza robiącego drzwi wewnętrzne z mdf z okolic Gliwic. Chodzi mi o sprawdzonego i niezbyt drogiego fachowca.Dzięki wielkie z góry za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shooter 12.06.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 jakie sa sensowne rozwiazania aby miec doby i tani internet w domku oraz TV ? sprawdzalem na stronie NETI - nistety na boowej wsi nie ma warunkow tecnicznych TV - to chyba Polsat lub n (C+ troche drogo wychodzi) czy bede skazany na TePse ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.06.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Podpisz umowę na rok . A potem kabel do domu już będzie to i operatora można zmienić , tak mi się wydaje przynajmniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 13.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Czyli co , nikt nie ma kompleksowej ekipy do elewacji (ocieplenie + tynk) za mniej niż 85zł/metr ? U nas od jutra ocieplamy z zewnątrz .Ocieplenie+tynk 45zł/m2 .Robią nam to górale którzy robią nam całą wykończeniówkę wewnątrz,jestem bardzo zadowolona z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.06.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ale to sama robocizna jest , tak ? bo to co ja podaje to już z materiałem (rzekomo) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 13.06.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ale to sama robocizna jest , tak ? bo to co ja podaje to już z materiałem (rzekomo) . Yhyyy,no u mnie sama robocizna.Ale jak dodam materiał do tego to wychodzi mi za m2 76zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts