raf06 13.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Cześć, możecie mi podpowiedzeić skąd można wziąć słup pod tymczasowe przyłącze elektryczne?Okolice Będzina, Bytomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.06.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Można u nas gdzieś "od ręki" kupić folie firmy Lenko vel Marma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 13.06.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Cześć, możecie mi podpowiedzeić skąd można wziąć słup pod tymczasowe przyłącze elektryczne? Okolice Będzina, Bytomia. a po co ci słup ja zbiłem ze sobą 2 grube stemple 4m, jak sie okazało i tak było za wysoko.. spokojnie tak 5m wystarczy tylko trzeba wkopać w ziemie, tak z 1metr. przyjechali z Enionu, podciągneli kabel i ... jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 13.06.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 My mamy z Gealana orzech dwustronny,6-cio komorowe.Bardzo fajne,gruby profil.Kupowalismy w ELIT SALON w Rudzie Śląskiej.Zdjęcia okien w moim dzienniku. hej .. a więcej info o tych oknach, jakie mają U dla całego i dla szyby ? no i cena.. ile liczą za 1 mb ... ogólnie wyglądają solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 13.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Cześć, możecie mi podpowiedzeić skąd można wziąć słup pod tymczasowe przyłącze elektryczne? Okolice Będzina, Bytomia. Czy kabel będzie przechodził nad drogą? Jeśli nie to spokojnie możesz zrobić "słup" z dwóch kantówek, dwóch stempli, albo kawałka drzewa rosnącego nieopodal na Twojej działce. Jeśli tak to albo konstrukcje wzmocnisz "A" albo dasz jednak fachowy słup np. z demobilu. W obu przypadkach pogadaj z elektrykiem, który będzie ten przyłącz robił. Skorzystaj z jego doświadczenia i znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 13.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 A ja ciągle nie mam chętnego do położenia podbitki, więc jeśli możecie kogoś polecić - bedę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 14.06.2010 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A ja ciągle nie mam chętnego do położenia podbitki, więc jeśli możecie kogoś polecić - bedę wdzięczny. A z tymi moimi góralami rozmawiałeś Wirecki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 14.06.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A z tymi moimi góralami rozmawiałeś Wirecki??? Tak, z jednym z nich. Termin na wrzesień i też nie na pewno. Szczera rozmowa, ale efektów póki co brak. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 14.06.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam Wszystkich, czy możecie podać namiary na dobry piasek do murowania w dobrej cenie w okolicy Tarnowskich Gór. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 14.06.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Górale co nam budowali, robili też podbitkę nam, ale czy robią samą podbitkę to nie wiem, zawsze można zapytać , namiary posyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 14.06.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 witam was ciągle szukam ekipe Górali do zrobienia ław, fundamentów sciany więzby macie sprawdzonych to prosze o numer ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 14.06.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A ja ciągle nie mam chętnego do położenia podbitki, więc jeśli możecie kogoś polecić - bedę wdzięczny. Wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 14.06.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 jakie sa sensowne rozwiazania aby miec doby i tani internet w domku oraz TV ? sprawdzalem na stronie NETI - nistety na boowej wsi nie ma warunkow tecnicznych TV - to chyba Polsat lub n (C+ troche drogo wychodzi) czy bede skazany na TePse ? Nie wiem jak na borowej wsi, ale ja bede budować w Bujakowie i tam jest Internet radiowy. Na bardzo dobrym poziomie, wszystko fajnie śmiga. A jeżeli chodzi o telewizje to w necie możesz poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 14.06.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam sprawdzoną ekipę górali, których mogę polecić, namiary posyłam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 14.06.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Czy kabel będzie przechodził nad drogą? Jeśli nie to spokojnie możesz zrobić "słup" z dwóch kantówek, dwóch stempli, albo kawałka drzewa rosnącego nieopodal na Twojej działce. Jeśli tak to albo konstrukcje wzmocnisz "A" albo dasz jednak fachowy słup np. z demobilu. W obu przypadkach pogadaj z elektrykiem, który będzie ten przyłącz robił. Skorzystaj z jego doświadczenia i znajomości. u mnie jest przez drogę, i mam ze stempli, panowie z elektrowni nie mieli problemów, nie protestowali ale fakt lepiej podpytać ich albo elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola3 14.06.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Macie może namiary na koparkę ale taką małą, pilnie potrzebuję. Proszę o jakieś telefony. Pozdrawiam koparka Bobkat. tel. 606839191 Ruda śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 14.06.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 mam do sprzedania stemple dł.290,okolice oświęcimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Radek 14.06.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam do sprzedania palete cementu (56worków) w cenie 7zł/worek. Odbiór osobisty w Karchowicach k. Pyskowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOL28 14.06.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 WitamJa miałem rozpocząc budowę w maju ale firma na razie mnie zbywa wysokością wód gruntowych na mojej działce/mam w planie piwnice/pomalutku tracę cierpliwośc, i szukam innego wykonawcy bo zdaje się ten obecny nie zagości na moim placu budowy.może ktoś jest chętny do podjęcia wyzwania.teren imielina.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 15.06.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe, jeśli ktoś ma namiar na piasek do murowania w dobrej cenie w okolicy Tarnowskich Gór, proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts