lakub 23.06.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Mam do sprzedania kontener biurowo-socjalny (taki, jakich używają firmy na budowach), o wymiarach 2,5x6m (bez problemu, w razie potrzeby, mieści się taczka, mała betoniarka i inne niezbędne na budowie narzędzia). Kontener do odbioru w Przyszowicach k. Gliwic . Tel. 504 754 479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 23.06.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 w dalszym ciagu nie mam nawet projektu, az mi wstyd, barto kochana znajdziesz czas na kawe ? Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajakontenery0000000 24.06.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Opis wymogów dla podwykonawcy ław i płyt fundamentowych.Firma Kaja Systemy Kontenerowe wynajmie podwykonawcę do prac ziemnych – wykopy, zbrojenie, szalunek, bloczki fundamentowe wraz z zalaniem płyty, czyli fundamenty kompletne (przygotowane fundamenty do ciągnięcia ścian w późniejszym etapie w górę) przy nowopowstającym osiedlu mieszkaniowym w Tychach przy ulicy Oświemcijskiej. Inwestorem jest firma System400 http://www.system400.pl.Ogólna specyfikacja robót:• Czas trwania budowy 3 lata.• Do wykonania 25 fundamenty w 7 układach (dostępne na stronie www inwestora i w siedzibie firmy)• Ławyo Stal A – IIo Beton B-25o Wysokość ław 30 cm.o Głęb. posad. Min. 100 cm.Pełna dokumentacja projektu budynków mieszkalnych (jednorodzinnych) znajduję się w siedzibie firmy z możliwością wglądu.Dane kontaktoweKaja Bogdan Bańczyk43-190 MikołówUl. Pokoju 2http://www.kaja.info.plOsoba kontaktowa: Bogdan Bańczyk (właściciel) 607 035 321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 24.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ja tez prosze o namiar na stal!!!!!!!!!!!! Proszę o namiary na stal od moniki i lukasza... była mowa parę postów wcześniej o taniej stali z okolicy Gliwic pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 24.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Spróbuj w tej hurtowni, zajmują się ogrodzeniami. Dirox - Ogrodzenia ul. Kozielska 14 44-153 Sośnicowice k/Gliwic tel. +48 880 494 634 Sprzedają też przez Allegro - http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3961267 Ale akurat mi się udało taniej kupić słupki ogrodzeniowe bezpośrednio u nich niż przez Internet dzieki dobry czlowieku sluchajcie, jak sie dogadujecie w sprawie wspolnego plotu z sasiadem ? umawiacie sie na koszty na pol, czy olewacie sprawe ? czy ewentualnie taki sasiad moze mnie zmusic, abym sie dolozyla do jego wymyslnego plotu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 24.06.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 lakub a kibelka moze nie masz odsprzedać? poblisku mam, to bym chętnie wzięła. bo kontener mi nie potrzebny. Wiem, że marudzę i że Panowie podobno sami sobie zbiją jak im deski i gwoździe dać, ale gdyby jednak ktoś miał odsprzedać "wychodek" to dajcie znać. Pozdrawiam, Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawmk 24.06.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) ok dzieki Edytowane 24 Czerwca 2010 przez sawmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 24.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 sluchajcie, jak sie dogadujecie w sprawie wspolnego plotu z sasiadem ? umawiacie sie na koszty na pol, czy olewacie sprawe ? czy ewentualnie taki sasiad moze mnie zmusic, abym sie dolozyla do jego wymyslnego plotu ? temat dla mnie świeży tylko na razie tymczasowe .. sąsiad .. jeszcze nie wiem .. hmmm. . więc poinformowałem, że będę robił tymczasowe na własny koszt i robię w granicy na co się zgodził zmusić do zapłaty nie ma możliwości i jeśli nie chcesz ogrodzenia to możesz się nie zgodzić na wykonanie w granicy i wtedy powinno być odsunięte na tyle, aby przy wykonywaniu i konserwacji później nie wchodził na Twoją działkę .. czyli ok. 0,5m (zwyczajowo) nie ma na to chyba jakiegoś dokładnego przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 25.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Kochani doradźcie!!!!!!!! Umówiłam się z ekipą do ociepleń budynku na robociznę z materiałem (materiał konkretnych firm), ale poprzywozili inne (czyt. innych firm), nie wiem czy lepsze czy gorsze, doradźcie czy styropian Polstyr lub Styropian Fasada 040 Kępno może być czy to są jakieś badziewie ?????????????? (umawialiśmy się na Arsanit). Czekam na szybką odpowiedź. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 25.06.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 halo czy ktos moze powiedziec jakie drzewo jest lepsze na dach ,sosna czy swierk a moze jeszcze jakies inne ,dzieki z gory pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 25.06.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 halo czy ktos moze powiedziec jakie drzewo jest lepsze na dach ,sosna czy swierk a moze jeszcze jakies inne ,dzieki z gory pozdrawiam Witaj, z pewnością świerk lub jodła. Zależy to również od samego drewna czy nie zbutwiałe lub przy ścinaniu było such czyli od jego stanu technicznego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 25.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam, gdzie najtaniej kupię styro fs 15 fs 20Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierbud 25.06.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Kochani doradźcie!!!!!!!! Umówiłam się z ekipą do ociepleń budynku na robociznę z materiałem (materiał konkretnych firm), ale poprzywozili inne (czyt. innych firm), nie wiem czy lepsze czy gorsze, doradźcie czy styropian Polstyr lub Styropian Fasada 040 Kępno może być czy to są jakieś badziewie ?????????????? (umawialiśmy się na Arsanit). Czekam na szybką odpowiedź. Dzięki Obydwaj producenci deklarują tą samą jakość wyrobów, te same parametry i zgodność z normami. Z tego co się oriętuję, to Polstyr 040 fasada jest nieco tańszy od Arsanit Thermo Fasada15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 25.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Witam.Szukam inspiracji muszę kupic drzwi zewnętrzne garazowe.Moje wymagania- kolor złoty dąb- drzwi muszą byc ciepłemozecie doradzic gdzie w okolicach Tychow Mikołowa dokonam własciwego zakupu.Supermarkety odpadają raz kupilem drzwi i cała okleina odpadła. Edytowane 25 Czerwca 2010 przez f.5 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 26.06.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 deski szalunkowe zbite w blaty,200zl/m3, pzdrmarekpyskowice k/gliwic605091369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.06.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Szukam firmy ktora zajmie sie moim ogrodem.Mozecie kogos polecic kto ma w niedalekiej przyszłosci czas.trza spulchnic trawe glebogryzarką , wypielic chwasty i zasiac trawę.2000 m2 jaka jest cena w tej chwili za taka usługę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Wirecki - pytanko polecwac ją wodą czy nie ?? Faktycznie są conajmniej dwie szkoły. Ja raz zrosiłem wodą z węża i przykryłem folią malarską 4x5m. Ta najcieńsza nie jest najlepsza, bo trudno ją rozłożyć samodzielnie. Faktycznie, tak jak mówili inni folia przykleiła się po jakimś czasie, tj. osadziła sie na niej parująca woda. Janzar sugerował, żeby zdjąć folię po (chyba) 5 dniach, żeby nie rozwijały się glony i tak też zrobiłem. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.06.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Kochani doradźcie!!!!!!!! Umówiłam się z ekipą do ociepleń budynku na robociznę z materiałem (materiał konkretnych firm), ale poprzywozili inne (czyt. innych firm), nie wiem czy lepsze czy gorsze, doradźcie czy styropian Polstyr lub Styropian Fasada 040 Kępno może być czy to są jakieś badziewie ?????????????? (umawialiśmy się na Arsanit). Czekam na szybką odpowiedź. Dzięki Zawsze możesz zapytać ile będzie taniej skoro używali tańszego styropianu (musi być taniej). Poza tym jeśli nic nie mówili to moje zaufanie do takiej ekipy na pewno by spadło. Sprawdzałbym ich na pewno częściej. ile potrzebowalabym stempli, aby te siatke przytwierdzic ? co ile sie daje co 2 m ? mozecie poradzic kochani ? Co 2 m to zdecydowanie za dużo. 4 m bedzie ok. Siatka to tylko ogrodzenie tymczasowe, żeby się nikt nie kręcił. Jak ktoś będzie chciał wejść - i tak wejdzie. lakub a kibelka moze nie masz odsprzedać? Wiem, że marudzę i że Panowie podobno sami sobie zbiją jak im deski i gwoździe dać, ale gdyby jednak ktoś miał odsprzedać "wychodek" to dajcie znać. To naprawdę, żadna filozofia, ale jeśli chcesz to w Mikołowie stoi coś takiego jak niżej i mogę się tego pozbyć. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 26.06.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 szkoda, że tak późno z tym kibelkiem bo już kupiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.06.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Faktycznie są conajmniej dwie szkoły. Ja raz zrosiłem wodą z węża i przykryłem folią malarską 4x5m. Ta najcieńsza nie jest najlepsza, bo trudno ją rozłożyć samodzielnie. 3 godziny do 2 w nocy rozkładałęm tę folię na całej powierzchni 220m. 2 x podlewałem zastosowałęm 2 szkoły ale ręce mnie bolały 2 dni i zuzyłem chyba z 8 foli za 100zl. no nic lecimy dalej z tym koksem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts