monika i lukasz 15.07.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 (edytowane) Został mi z zabezpieczania fundamentów Izohan Izobud WM. W sumie 10 wiaderek nawet nie otwartych. Gdyby ktoś był zainteresowany to piszcie. Cena 100 zł za opakowanie. http://www.izohan.pl/pl_,oferta_izohanizobudw.php#IZOHAN_IZOBUD_WM Edytowane 15 Lipca 2010 przez monika i lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 15.07.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 W leroy jest parkiet dwuwarstwowy merbau na podłogówke za 99. Cena kusi CZy ktoś z Was ma doświadczenie z tą deską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 15.07.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ja dzisiaj podpisuje umowe z oknoplastem kraków - w przypadku profilu platinium termoramka jest gratis. Ceny warto negocjować pomiędzy poszczególnymi przedstawicielstwami, bo w przypadku zamówienia rzędu 10 tyś, różnice sięgają kilkuset zł. Maksiuliński czy można wiedzieć gdzie podpisujesz tą umowę? Bo mnie właśnie interesują te okna i profil platinum - kolor orzech bądź dąb bagienny. Dałam już je do wyceny w Tarnowskich Górach a teraz czekam na wycenę w Gliwicach i Lublińcu. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 15.07.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 A może okna drewniane? Ja brałem z Sokółki - na razie nie wiem czy jestem zadowolony, bo okna były lekko obite (co podobno bez problemu usuną ale czekam już 2 tydzień) i mam problem z 1 klamką nietypową od zewnątrz okna balkonowego podwójnego (okno zamykane na klucz z dostępem z zewnątrz) - za płytko osadzili okno i roleta nie może się zamknąć ale liczę na znalezienie przez Sokółkę bardziej płaskiej klamki coby roleta się zamykała. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 15.07.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Co do okien też mam Sokółkę i na razie jestem zadowolona baaardzo. Są przepiękne, zwłaszcza fajne są przesuwne tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 15.07.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Co do odwiertów - ja znalazłem poniżej 800 + ewentualnie VAT - teoretycznie mają mi zrobić odwierty w najbliższy wtorek + 5 dni na oddanie papierkowej opinii. Namiary po kontakcie na priv. PZDR Irek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 15.07.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Maksiuliński czy można wiedzieć gdzie podpisujesz tą umowę? Bo mnie właśnie interesują te okna i profil platinum - kolor orzech bądź dąb bagienny. Dałam już je do wyceny w Tarnowskich Górach a teraz czekam na wycenę w Gliwicach i Lublińcu. Dzięki za odpowiedź. Jeśli mogę się wypowiedzieć w temacie: otóż zastanów się 3 razy nad kolorem dąb bagienny. Okna co prawda są przepiękne, ale są problemy np. z dobraniem kolorów bramy garażowej. Tzn. wszystko zależy z jakiej firmy chcesz tę bramę. Kolorystykę dębu bagiennego ma hormann i jeszcze jakaś firma którą kupisz w salonie Oknoplastu. Wiem, co mówię, bo mam właśnie okna w kolorze dębu bagiennego i nie pomyślałam o tym wcześniej. Mam znajomego który jest przedstwicielm Normsthlala i wiedzieliśmy że bramę będziemy mieli z tej firmy. Niestety bramę mamy troszeczkę kolorystycznie różną. Chociaż z perspektywy czasu już się przyzwyczaiłam Teraz z perspektywy czasu zdecydowałabym się na orzecha. Ale to tylko moje luźne opinie. Bo same okna (mam też platinium) wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maksiulinski 16.07.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Sprawdź Kubus w Katowicach, albo Perfekt (najwięcej na Śląsku). W moim przypadku najlepszą cenę ostatecznie dostałem u przedstawiciela, który pierwotnie wycenił najwyżej - bierzesz najlepszą wycenę - idziesz tam gdzie masz najbliżej i odpowiada ci obsługa i dajesz wycenę konkurenta. Różnice w cenach to koszt prowizji, a jak masz do wyboru dostać połowę zakładanej wstępnie prowizji, albo oddać ją konkurencji w całości to idziesz klientowi na rękę. PS. Ja mam orzecha. A jak bedziecie mieli jakieś namiary na instalatorów kotłowni co i wody to podrzućcie coś. Pozdrawiam.Maksiuliński czy można wiedzieć gdzie podpisujesz tą umowę? Bo mnie właśnie interesują te okna i profil platinum - kolor orzech bądź dąb bagienny. Dałam już je do wyceny w Tarnowskich Górach a teraz czekam na wycenę w Gliwicach i Lublińcu. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 16.07.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 ponawiam pytanie/prośbę o namiary na rzetelną firmę wykonująca odwierty pod pomiary geotechniczne... pilne poszło na prv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 16.07.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witajcie, szukam ekipy na ściany i stropy. Roboty ziemne i ławę fund. już zrobiłem. Ale do dalszych prac potrzebuję solidnej ekipy. Robota od zaraz. Może grupowicze, którzy robią już dachy podzielili by się namiarami na sprawdzonych wykonawców od ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 16.07.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Dzięki Dobrusiak i Maksiulinski Brama garażowa ma być również z Normstahla ewentualnie z Hormanna. Jeszcze jest problem z drzwiami zewnętrznymi (wejściowymi) bo też ciężko dobrać kolor. Ale wiem również, że orzech orzechowi też nie jest równy. Hmmmmm i co ja mam począć ciężki to wybór. Ale ten dąb bagienny jest przepiękny!!!!!!! Z drugiej strony będziemy mieszkać jako ostatni, bo za nami na razie nikt się nie buduje, i to na drodze polnej - kurz nieunikniony i ciemne okna wiadomo, ale dalej ten dąb mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 16.07.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witajcie, szukam ekipy na ściany i stropy. Roboty ziemne i ławę fund. już zrobiłem. Ale do dalszych prac potrzebuję solidnej ekipy. Robota od zaraz. Może grupowicze, którzy robią już dachy podzielili by się namiarami na sprawdzonych wykonawców od ścian? Witam my już kończymy dach. Posyłam na priva namiary na naszą firmę budowlaną. My byliśmy bardzo zadowoleni, ale niestety nie wiem, czy mają jeszcze jakieś terminy wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 16.07.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Np. okno (3-szybowe, otwierane) 100x150cm: 785zł netto. Pzdr Dzięki za informacje, okna są ok, no i ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 16.07.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 PILNIE szukam desek. Czy ktoś może mnie poratować? Najchętniej okolica Mikołowa, Rudy Śl., Przyszowic.Dziękuję,Agnieszka [email protected]kom. 609 022 584 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crategus 16.07.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 poszło na prv pozdrawiam serdecznie dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 16.07.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witajcie, szukam ekipy na ściany i stropy. Roboty ziemne i ławę fund. już zrobiłem. Ale do dalszych prac potrzebuję solidnej ekipy. Robota od zaraz. Może grupowicze, którzy robią już dachy podzielili by się namiarami na sprawdzonych wykonawców od ścian? Posłałam na priv na moja ekipę namiar. Spokojnie moge polecić. Pozdrawiam, Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.07.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A jak bedziecie mieli jakieś namiary na instalatorów kotłowni co i wody to podrzućcie coś. Pozdrawiam. Niezawodni, najlepsza ekipa z jaką miałam doczynienia, pełen profesjonalizm, przeciwnicy przewymiarowanych pieców . . Polecani najpierw przez znajomego a teraz i przez mnie: p. Rafał Pustelnik (32) 212-75-72 komórka 509-832-603. Goście z okolic pszczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 16.07.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Niezawodni, najlepsza ekipa z jaką miałam doczynienia, pełen profesjonalizm, przeciwnicy przewymiarowanych pieców . . No no. Nie wiedziałem, że są tacy. Niemal każdy znany mi instalator to "mister 24kw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 18.07.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Ponawiam pytanie czy ktoś kładł już płytkę klinkierową na cokół? Ile biorą za m2???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alioth 18.07.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Czesc!Oddam w dobre rece 550 t mieszanki: glina +piasek. Moze komus sie przyda na podniesienie terenu. Towar zalega w Smolnicy k. Gliwic.Sprawa pilna.PozdrTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts