Joasiamik 23.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 szukam ekipy do wykończenia użytkowego poddasza - ściany kartonowo gipsowe, ocieplanie itd. budowa w Mikołowie, preferuje sprawdzone ekipy z okolicy, jeśli ktoś zna solidną firmę to będę wdzięcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 23.07.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 szukam ekipy do wykończenia użytkowego poddasza - ściany kartonowo gipsowe, ocieplanie itd. budowa w Mikołowie, preferuje sprawdzone ekipy z okolicy, jeśli ktoś zna solidną firmę to będę wdzięcza Namiar wysłałam na priv . Jakby co to zapraszam na oględziny sprawdzić efekt pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusyitrole 24.07.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Namiar wysłałam na priv . Jakby co to zapraszam na oględziny sprawdzić efekt pracy To ja też proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 24.07.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 To ja też proszę o namiar Posłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 24.07.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Czy ktos może mi powiedzieć cos na temat firmy PHU STYL-BUD Łukasz Seredyński Zabrzeg? Czy godna polecenia? Jakieś opinie bo nie mogę nic znaleźć a zastanawiam sie czy by im nie zlecić wybudowania SSO. Witam U mnie robił wylewki anhydrytowe, nie mam uwag. Brakło wylewki na kotłownie to przyjechał drugi raz i skasował mnie tylko za robotę, przynajmniej tak to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 24.07.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 WitamMa ktoś namiary na sprawdzoną firmę od ogrodzenia.Te firmy do których dzwoniłem zwalają mnie ceną z nóg.Na dzień dzisiejszy zostaje mi tylko Leroy Melin, brama i panele ogrodzeniowe bez montażu w przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 24.07.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 barto 307cc Jesli mozna to ja sie tez podpisuje pod ta prosba pozdrawiam:) prosze o namiar na priva thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 24.07.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 ..... Byłem w ubiegłą sobotę w Kalwarii Zebrzydowskiej zamaiwac meble. Robią praktycznie wszystko. Trochę podobne do znanych marek , za pół ceny. Może nie drzwi, ale już na większe zakupy wyposażeniowe - warto! ...... Ja też w Kalwarii zamawiałam meble kuchenne. Będą mi montować w przyszłym tygodniu to się wypowiem co do wykonania, ale faktycznie jeśli chodzi o cenę jestem ogromnie zadowolona, bo z litego drewna wykonają mi za prawie połowę mniej niż podawali w katowickich firmach. Natomiast mam pytanko, czy macie może namiary na sprawdzonego stolarza ze śląska do zrobienia drobnych pierdółek (np. półeczek na książki - ale to wszystko pod wymiar). Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 24.07.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam Ma ktoś namiary na sprawdzoną firmę od ogrodzenia. Te firmy do których dzwoniłem zwalają mnie ceną z nóg. Na dzień dzisiejszy zostaje mi tylko Leroy Melin, brama i panele ogrodzeniowe bez montażu w przystępnej cenie. My też mieliśmy wyceny z kilku firm robiących ogrodzenia i ceny zwaliły mnie z nóg - dlatego wybraliśmy ogrodzenie systemowe z firmy Drewbet. - dokładnie takie: http://ogrodzenia.drewbet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=10 (jeśli mi nie wolno pokazywać reklamy firmy to ją skasuję ) Cena u nas wyszła ok. 8,5 tys. z montażem (mamy 25 m szerokości). Jest to cena ogrodzenia bez wypełnienia w środku (panela). Firmy z klinkieru liczyły sobie najmniej 20 tys więc różnica jest znaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krixor 24.07.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam , jestem z okolic tarnowskich gór potrzebuje szybkiej pomocy .. jestem początkujący ... Chciałbym się dowiedzieć czy moge bezpośrednio na płytę osb położyć gładź szpachlowa .. proszę o poradę co z tym zrobić z góry dziękuje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 24.07.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 A ku czemu to ma służyć? Gdzie masz te płyty osb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krixor 24.07.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 poprostu dziewczyna chce zebym jej pomalowal pokoj , w pokoju sa tapety , trzy sciany sa z płyt gibsowych a sciana pomiedzy pokojami jest osb poprostu zarzucic i pomalowac niewiem czy tak moge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krixor 24.07.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 wiec udzielisz mi pomocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 24.07.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Jaka jest kolejnosc? pierw ocieplenie domu potem balustrada na balkonie czy odwrotnie.Przykręcamy balustradę do ocieplenia czy do muru a potem obrabiamy to wełną bądz styropianem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 24.07.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 tak na logikę to najlepiej byłoby wypuscić jakies zaczepy/zamocowania, ocieplić, i dokręcić balustradę - jeśli się da. Musi być do muru, trudno mocowac w wełnie. Jeśli balustrada "wjednymkawałku" to mocowałbym przed i zabezpieczyłbym jakąś folią budowlaną przed pochlapaniem tynkiem. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 24.07.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Znajomy ma mocowaną w paru miejscach do lica balkonu a końce balustrady dochodzą do ocieplenia lecz chyba nie są przykręcone. Takie pseudomocowanie. Wiadomo mając działkę nikt nie będzie wychodził na balkon Moj problem w tym ze mam 2 balkony i 2 balustrady A jedno wyjscie na balkon z łazienki ot taki rarytas. Macie kogoś do zabudowy poddasza ???? ale kogos komu mozna zaufac i dac mu wolną rękę???? 100 m2 poddasza 2 lukarny zabudowa paru rur do reku moze ze 2 okna dachowe wyłaz na strych. pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 25.07.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Widziałem płyty osb zaciągnięte gładzią i od bidy może być, ale po coś się w końcu przykręca płyty gipsowe na płyty osb. Jak już tak będziesz robić to wtop flizelinkę na łączenia. Płyta drewniana może barwić gładź na kolor drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 25.07.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Jaka jest kolejnosc? pierw ocieplenie domu potem balustrada na balkonie czy odwrotnie. Przykręcamy balustradę do ocieplenia czy do muru a potem obrabiamy to wełną bądz styropianem ??? Ja umówiłem się z wykonawcą balustrad na pomiar przed ociepleniem, potem wykonano ocieplenie i na koniec balustrady. Balustrady wystarczy mocować do stropu, chyba że masz tak jak ja w stropie beton ocieplony styropianem i w tym przypadku dodatkowo zakotwiliśmy balustrady z boku (mocowanie jest do muru pod styropianem i założono takie zaślepki maskujące). Tak czy inaczej to wychodzi na końcu, bo sam decydujesz jak daleko od końca balkonu chcesz balustradę, mając styropian możesz się przesunąć wgłąb ( u mnie trzeba by na 15cm) i wtedy do boków nie trzeba się łapać. Moim zdaniem to nic nie szpeci, a jest na 100% pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 25.07.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 witam sprzedam stemple o dł 220-225 ok 30-40 szt i 275-280 ok 130-140 szt cena do uzgodnienia czekam na propozycje odbiór w Mikołowie 503-874-559 Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 25.07.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Czy ktoś z Was kupował może okna u Grzomby. Bardzo proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts