Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, przymierzam się do odbioru domu i potrzebuje namiary na geodetę , żeby zrobił dokumentację końcową. Może ktoś polecić i ile to kosztuje?

Okolice Gliwic.

Ja płaciłam teraz 800zł za pomiar powykonawczy,wiem ,że cena zalezy od ilości przyłączy,u nas była woda,prąd,gaz,oczyszczalnia.Ale dośc długo czekałam na te mapki(chyba ok.2 miesięcy) bo geodeta miał dużo zleceń.

Podam namiar może się komuś przyda

WOJTEK ŁOBKO tel.501-433-860

Witam, przymierzam się do odbioru domu i potrzebuje namiary na geodetę , żeby zrobił dokumentację końcową. Może ktoś polecić i ile to kosztuje?

Okolice Gliwic.

w Stanicy jest bodaj trzech, dwóch znam ...... sąsiedzi:cool:

tyle, że cen nie znam, a swojej nie pamiętam :oops:

czy ktoś z was kupował:

- okna oknoplast kraków profil platinium kolor dwustronny. W sumie mam 10 okien - dwa balkonowe, jedno tarasowe, jedno okrągle fi70, w jadalni 2400/1500, w kuchni i w pokoju normalne, w kotłowni 60-tka i w garażu dwa mniejsze. cena za montażem 16 300 zł. Możecie coś powiedzieć w temacie? dużo, mało?

- brama garażowa normshtal, segemntowa sterowana elektrycznie 440/210 - 5960 zł.

Ceny z montażem.

Jakbyście sie podzielili swoimi doświadczeniami w temacie będę wdzieczna. Będę zamawiała niedługo i nie wiem czy jeszcze marudzić z ceną czy już taniej nie kupię.

Pozdrawiam,

Monika

czy ktoś z was kupował:

- okna oknoplast kraków profil platinium kolor dwustronny. W sumie mam 10 okien - dwa balkonowe, jedno tarasowe, jedno okrągle fi70, w jadalni 2400/1500, w kuchni i w pokoju normalne, w kotłowni 60-tka i w garażu dwa mniejsze. cena za montażem 16 300 zł. Możecie coś powiedzieć w temacie? dużo, mało?

- brama garażowa normshtal, segemntowa sterowana elektrycznie 440/210 - 5960 zł.

Ceny z montażem.

Jakbyście sie podzielili swoimi doświadczeniami w temacie będę wdzieczna. Będę zamawiała niedługo i nie wiem czy jeszcze marudzić z ceną czy już taniej nie kupię.

Pozdrawiam,

Monika

wiadomość wysłałam na priva!!!

Okolice Gliwic, w twoim przypadku w rachubę wchodzi wyłącznie Kotlarnia - kopalnia piasku. Do zasypania piasek II gatunek - koszt ok. 12,50 zł T, żwir frakcji dla drenażu ok. 68 zł T. Pozostaje kwestia transportu - z Kotlarni masz ok. 30 KM (jeżeli na trasie do Ciebie nie ma ograniczeń tonażowych). Piasek najlepiej "wanną" - 22 T, szacuje, że powinno to się zmieścić w okolicach 240-260 zł za kurs., mniejsze auta - 15T ok. 170-190 zł. Mam namiary na "wannę" w Gliwicach (ostatnio u mnie zasypywała fundamenty) - mogę podesłać kontakt.

poprosze namiary na ten piach z Kotlarni, jestem z Rybnika i nawet gdyby koszt byłby troche wyższy to jestem zainteresowana