Hal 25.08.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 muszę wykopać ok 250m3 ziemi pod rurowy GWC. Zna się ktoś na koparkach? Jakiej powinienem szukać? Taka "mała" to chyba z tydzień będzie machała łychą, czy się mylę? U mnie jakieś 35 m3 taka mała zgrabna kopareczka kopała 50 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 http://www.kotlarnia.com.pl/html/prod_piaski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 jamles to znalazłam, chodzi mi o kompleksową usługe z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.08.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Mam namiar na super gościa od barierek z nierdzewki. Nie dość, że bardzo sumienny i szybki (w piątek go znalazłam a wczoraj już miałam śliczny balkonik) to w dodatku baaardzo przystępny cenowo (miałam trzy wyceny - 3200, 2800 i 2000). Oczywiście ten sam materiał i ten sam kształt barierki. Jak ktoś jest zainteresowany to służę pomocą.Aha - dzięki za namiar na caparola. Tutaj znowu wielkie różnice cenowe za ten sam kolor wraz z gruntem: 6300 i 4530. Niezłe mają narzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 26.08.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 kupię deski ..gr.2 cm minimum okolice Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 jamles to znalazłam, chodzi mi o kompleksową usługe z dowozem ja mam dostęp tylko do 8 tonowego( z hakiem ) transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiekcz 26.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Szukam "dobrego" wykonawcy ogrodzenia i bramy ogrodzeniowej (najlepiej wisniowski). prosze o jakies info o solidnych wykonawcach z okolic Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 kto mi zrobi ogrodzenie - front z klinkieru plus kute , reszta panele? Z góry dzięki za dobre namiary.Szukam też fachowców od kostki granitowej. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 27.08.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 w tej chwilina na naszej ulicy robia sie 3 ploty z klinieru 1 firma to 2 panow 2 firma to 1 pan (starszy ) 3 firma to hmmm wieksza firma paręludzi w dodatku widac roznice pomiedzy nimi mowie o jakosci - rownosci kładzenia klinkieru. terminy niestety przyszły rok porobię fotki i podesle Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolibal 27.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam, czy macie namiary na sprawdzonego stolarza drzwi wewnętrznych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 27.08.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ja też chętnie skorzystam. i to najchętniej na takiego co nie bierze za drzwi 5000..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 27.08.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czy ma ktos moze namiary na sprawdzona ekipe do tynkow ? Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 28.08.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witajcie, potrzebuję namiary na firmę od wentylacji. Chcę zrobic nawiewno-wywiewną z reku, dostałem 2 oferty, ale ceny troszkę wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lemik 28.08.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 WitamJesli bedziecie szukac ekipy do ocieplania budynku to oszczedzicie sobie mnóstwo kłopotów jesli ominiecie szerokim łukiem "firmę" MagMar-bud z Mikołowa.Mogłbym napisac cała opowiesc o wybrykach tej ekipy ,ale nie chce zanudzac i spisze pokrótce ich winy.Ich szef gdy tylko otwiera usta to kłamie,niestety przez to wpadłem bo uległem jego opowiesciom jaka to wspaniała i fachowa ekipą dysponuje.Ekipa miała byc niepijaca okazało sie ,ze chłopaki balansuja na rusztowaniach z potezna dawka promili we krwi.Robota miała trwac 2-3 tyg. ,a trwała 5 tylko dlatego ,ze sie wsciekłem i postawiłem im ultimatum.Najlepsze było przy rozliczaniu okazało sie ,ze ich szefunio to prymitywny oszust ,który kantuje na czym sie da .Nie chce sie rzetelnie rozliczac z cen materiałow ,pobiera zaliczki niby na zakup materiałow ,ale potem nie potrafi tego udowodnic.Masakra!!!Szczescie w nieszczesciu ze robota jest jako tako zrobiona ,ale nerwow mnóstwo.Omijajcie z daleka.Jesli ktos miał z nimi do czynienia i tez został,oszukany to prosba o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 29.08.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 mam do sprzedania stemple budowlane około 150 szt. wysokość około 275 cm cena 4 zł za sztukę. odbiór własny w Pyskowicach tel 793669569 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.08.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ja tez mam stęple ale około 2,20 cm (z piwnicy), sporo pociętych, dla zaintersowanych zdjęcia, odbiór własny w Rybniku cena...hmm...niech bedzie 2,20 za sztukę dla równego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 29.08.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam Jesli bedziecie szukac ekipy do ocieplania budynku to oszczedzicie sobie mnóstwo kłopotów jesli ominiecie szerokim łukiem "firmę" MagMar-bud z Mikołowa. Mogłbym napisac cała opowiesc o wybrykach tej ekipy ,ale nie chce zanudzac i spisze pokrótce ich winy.Ich szef gdy tylko otwiera usta to kłamie,niestety przez to wpadłem bo uległem jego opowiesciom jaka to wspaniała i fachowa ekipą dysponuje.Ekipa miała byc niepijaca okazało sie ,ze chłopaki balansuja na rusztowaniach z potezna dawka promili we krwi.Robota miała trwac 2-3 tyg. ,a trwała 5 tylko dlatego ,ze sie wsciekłem i postawiłem im ultimatum.Najlepsze było przy rozliczaniu okazało sie ,ze ich szefunio to prymitywny oszust ,który kantuje na czym sie da .Nie chce sie rzetelnie rozliczac z cen materiałow ,pobiera zaliczki niby na zakup materiałow ,ale potem nie potrafi tego udowodnic.Masakra!!!Szczescie w nieszczesciu ze robota jest jako tako zrobiona ,ale nerwow mnóstwo.Omijajcie z daleka.Jesli ktos miał z nimi do czynienia i tez został,oszukany to prosba o info Dziwny ten Twój post.... Po pierwsze dlatego, że pierwszy... A dalej.. Umowa była? Termin przekroczony to i taniej pewnie było albo coś gratis zrobili... Jeśli przy tym dobrze... Nie bardzo rozumiem gdzie zostałeś oszukany - z tym terminem, z kasą? Więcej dałeś niż się umówiłeś? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakuan 30.08.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Cześć kaczki,na priv wysłałam namiary na moją ekipę od wykończeniówki pozdrawiam Również prosze o namiar na ta ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolibal 30.08.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, Mam do sprzedania garaż blaszany i zbiornik na wodę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 30.08.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam może ktoś z was dysponuje wzorem umowy z firmą budowlaną na wykonanie fundamentów ,stropu i wieńców do złożenia na zwrot ze szkód górniczych bardzo mi na tym zależy więc proszę o pomoc a wiadomo jak dużo i dobrze napisać to więcej zwrócą pilne z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts