mirzaw 04.04.2002 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Jestem za RENAW maju robimy majówkę - tylko gdzieEwentualnie możemy zrobić w czerwcu czerwcówkę - co wy na to ?Jadę na INSTALACJE do Poznania czy ktoś też ?Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 04.04.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Przyłączam się do majówko/czerwcówki. Gdzie: Rena jest z okolic Częstochowy, część ludzi z okolic Gliwic i dalej, my (MirZaw i ja) z TG - czyli w srodku Tak na prawdę miejsce zalezy od "zakresu" spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek p. 04.04.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Mirzaw,Kiedy jest ta impreza w Poznaniu? Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 05.04.2002 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Targi w Poznaniu: 9-12 INSTALACJEtechnika ciepłownicza i grzewcza technika wentylacyjna i klimatyzacyjna technika gazownicza pompy armatura urządzenia regulacyjne i kontrolno-pomiarowe sieci, rurociągi i osprzęt instalacje elektryczne i energetyczne usługi i wykonawstwo doradztwo prasa fachowa. 9-12 SECUREXmechaniczne i elektroniczne systemy zabezpieczeń kontrola dostępu i nadzoru systemy antynapadowe i antywłamaniowe elektroniczne systemy zabezpieczania budynków ochrona informacji i danych zabezpieczenie transportu, pojazdy specjalne sprzęt i środki do samoobrony systemy wykrywania i zwalczania przestępczości usługi w zakresie ochrony i nadzoru instytucje i wydawnictwa branżowe. GIEŁDA DOM w Rybniku 5-7 kwiecień W dniach od 5 do 7 kwietnia w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych przy ul. Św. Józefa, odbędzie się siódma edycja Giełdy Budownictwa i Wyposażenia "Dom", organizowana jak co roku przez Urząd Miasta Rybnika oraz Izbę Przemysłowo-Handlową Rybnickiego Okręgu Przemysłowego. Do Poznania w tym roku nie jadę, w Rybniku będę na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 05.04.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Uciekły mi wsystkie pomysły na zorganizowanie majówki - jestem chora. Odezwę się gdy mi przejdzie. A może Wy panowie coś zaproponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 05.04.2002 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Panowie, jedziemy odwiedzić chorą Renę! Jest powód. Jest miejsce. Jest termin (bo jeszcze nam wyzdrowieje!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 05.04.2002 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Jak miło, panowie.Tomek czy to Ty budujesz w Tarnowskich Górach i pisałeś swego czasu wątki na http://www.gazeta.pl/forum/dom???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 06.04.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2002 WitajcieRENA - ZDROWIEJ !!!Z tak swoją drogą, patrząc przez okno - to lepeij teraz chorować niż jak będzie pogoda (?)Rybnik - a jest to duże ?Może jednak pojadę?HMMMA jadę CześćJak ktoś z formum tam się dziś pojawi to ja mam tel. 0501411860 tylko na czas trwania targów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz 06.04.2002 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2002 hej tu Gliwice zaczołem kopać fundamenty w rozbudowie domu o 70m.kw. ,ale szukam szczegółów co do wodnego ogrzewania podłogowego.Więc jak coś macie to dajcie znać . Ja narazie mogę polecić projektanta Który może być odrazu kierownikiem budowy co znacznie ułatwia sprawy.Da sie z nim dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz 06.04.2002 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2002 hej tu Gliwice zaczołem kopać fundamenty w rozbudowie domu o 70m.kw. ,ale szukam szczegółów co do wodnego ogrzewania podłogowego.Więc jak coś macie to dajcie znać . Ja narazie mogę polecić projektanta Który może być odrazu kierownikiem budowy co znacznie ułatwia sprawy.Da sie z nim dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.04.2002 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2002 Witajcie.Nie zostało Wam coś ze stempli?Trochę stempli i desek szalunkowych.Oczywiście jeżeli są wam zbędne.Odkupię od Was jeśli takowe macie.Mirzaw i Tomek - mamdo was najbliżej (Zabrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 07.04.2002 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2002 Witajcie Byłem w Rybniku - nawet ciekawa impreza...ale najbardziej zaimponowała mi sala gimnastyczna szkoły gdzie były targi.. gdyby tak w wszystkich szkołach...Wśród ciekawych ofert była m.i.. kompletna oczyszczalnia ściaków (zbiornik, układ rozsączający itp) z 2890 netto (7%) toż to taniej niż plastykowe szambo.Ja mam przerwę na budowie - czekam na okna - a co tam u was ślązacy..Aha..Ostrzeżanie - jak będziecie budować domek z poddaszem i zechce się wam podnieś parter (wysokość) o np. jeden pustak - to pamiętajcie o schodach - może okazać się że wyjdą bardzo niewygodne.. ja na szczęście przy pomocy Brata (architekt) mam już problem z głowy - ale ile się strachu najadłem..BUILDER ma jeszcze przecena na POROTHERAM 30% - przy durzych zakupach - tak mi powiedzieli na targach w Rybniku.Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 08.04.2002 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 Rena - tak to ja. Wyzdrowiałaś?Mirzaw - spisywałeś umowę z twoim wykonawcą czy dałeś mu spokój? Za 2 tygodnie zaczynają u mnie i nie wiem czy bawić sie z umową (z drugiej strony - chyba lepiej ją mieć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 08.04.2002 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 Wyzdrowiałam!!I co dalej nie wiem, nadal czekam na odgórne decyzje w sprawie mojego prądu.A teraz mam nowy problem - chcę sobie i dzieciom kupić psa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 08.04.2002 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 Jakiego psiaczka chcecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 08.04.2002 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 Chcemy owczarka niemieckiego lub dalmatyńczyka lub setera lub dobermana. Ale mieszkamy jeszcze przez co najmniej rok w bloku i mamy dzieci 11 i 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 08.04.2002 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 Owczarek MUSI duzo biegać, seter chyba też. Dalmatyńczki są bardzo trudne w hodowli. Dobermany - nie wiem. My się decydyjemy na amstaffa - wbrew pozorom i wyglądowi są to psy przylepy. Byliśmy wczoraj na wystawie - z każdym się zapoznałam i wszystkie od razu dawały radośnie buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 08.04.2002 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 WitajcieUmowę owszem spisałem. Zawsze lepiej miec wsio na piśmie.Ja wyznaję zasady wedle przysłowia:Kochajmy się jak bracia liczmy się jak żydzi...Firma jest O'K ale jakby co...Zresztą raz im się jeden wymiar pomylił i nawet nie spoględając na umowę dogadaliśmy się w sprawie reklamacji..Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 09.04.2002 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Mirek - spać nie możesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.04.2002 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Uwaga na Dalmatyńca!!!Pomimo że jest psem krótkowłosym jak mało który, w okresie "linienia" gubi sierść jak żadna inna rasa.Potrafi dosłownie w domu zrobić dywan z sierści.A przecież czasem do domu wejdzie - nie ma siły.Ja mam sznaucera i mimo że musi chodzić się strzyc czasami, to nie gubi nawet włoska w żadnej porze roku.Polecam, choć nie bardzo kochają się pieścić(odpada wskakiwanie na fotele - też plus, nie?)A co w temacie stempli i desek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts