Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Targi w Poznaniu:

9-12 INSTALACJE

technika ciepłownicza i grzewcza

technika wentylacyjna i klimatyzacyjna

technika gazownicza

pompy

armatura

urządzenia regulacyjne i kontrolno-pomiarowe

sieci, rurociągi i osprzęt

instalacje elektryczne i energetyczne

usługi i wykonawstwo

doradztwo

prasa fachowa.

9-12 SECUREX

mechaniczne i elektroniczne systemy zabezpieczeń

kontrola dostępu i nadzoru

systemy antynapadowe i antywłamaniowe

elektroniczne systemy zabezpieczania budynków

ochrona informacji i danych

zabezpieczenie transportu, pojazdy specjalne

sprzęt i środki do samoobrony

systemy wykrywania i zwalczania przestępczości

usługi w zakresie ochrony i nadzoru

instytucje i wydawnictwa branżowe.

GIEŁDA DOM w Rybniku 5-7 kwiecień

W dniach od 5 do 7 kwietnia w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych przy ul. Św. Józefa, odbędzie się siódma edycja Giełdy Budownictwa i Wyposażenia "Dom", organizowana jak co roku przez Urząd Miasta Rybnika oraz Izbę Przemysłowo-Handlową Rybnickiego Okręgu Przemysłowego.

Do Poznania w tym roku nie jadę, w Rybniku będę na pewno!

hej tu Gliwice zaczołem kopać fundamenty w rozbudowie domu o 70m.kw. ,ale szukam szczegółów co do wodnego ogrzewania podłogowego.Więc jak coś macie to dajcie znać . Ja narazie mogę polecić projektanta Który może być odrazu kierownikiem budowy co znacznie ułatwia sprawy.Da sie z nim dogadać.

hej tu Gliwice zaczołem kopać fundamenty w rozbudowie domu o 70m.kw. ,ale szukam szczegółów co do wodnego ogrzewania podłogowego.Więc jak coś macie to dajcie znać . Ja narazie mogę polecić projektanta Który może być odrazu kierownikiem budowy co znacznie ułatwia sprawy.Da sie z nim dogadać.

Witajcie

Byłem w Rybniku - nawet ciekawa impreza...ale najbardziej zaimponowała mi sala gimnastyczna szkoły gdzie były targi.. gdyby tak w wszystkich szkołach...

Wśród ciekawych ofert była m.i.. kompletna oczyszczalnia ściaków (zbiornik, układ rozsączający itp) z 2890 netto (7%) toż to taniej niż plastykowe szambo.

Ja mam przerwę na budowie - czekam na okna - a co tam u was ślązacy..

Aha..

Ostrzeżanie - jak będziecie budować domek z poddaszem i zechce się wam podnieś parter (wysokość) o np. jeden pustak - to pamiętajcie o schodach - może okazać się że wyjdą bardzo niewygodne.. ja na szczęście przy pomocy Brata (architekt) mam już problem z głowy - ale ile się strachu najadłem..

BUILDER ma jeszcze przecena na POROTHERAM 30% - przy durzych zakupach - tak mi powiedzieli na targach w Rybniku.

Mirzaw

Witajcie

Umowę owszem spisałem. Zawsze lepiej miec wsio na piśmie.

Ja wyznaję zasady wedle przysłowia:

Kochajmy się jak bracia liczmy się jak żydzi...

Firma jest O'K ale jakby co...

Zresztą raz im się jeden wymiar pomylił i nawet nie spoględając na umowę dogadaliśmy się w sprawie reklamacji..

Mirzaw

Uwaga na Dalmatyńca!!!

Pomimo że jest psem krótkowłosym jak mało który, w okresie "linienia" gubi sierść jak żadna inna rasa.

Potrafi dosłownie w domu zrobić dywan z sierści.

A przecież czasem do domu wejdzie - nie ma siły.

Ja mam sznaucera i mimo że musi chodzić się strzyc czasami, to nie gubi nawet włoska w żadnej porze roku.

Polecam, choć nie bardzo kochają się pieścić(odpada wskakiwanie na fotele - też plus, nie?)

A co w temacie stempli i desek?