magmi 25.09.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Nam też bardziej odpowiada 10.00 (z tego samego powodu ). Niech będzie Centrum Klinkieru - właściwie to nawet przyda nam się tam zajrzeć, może coś ciekawszego znajdziemy? Do zobaczenia w sobotę (mam nadzieję)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.09.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam, Fajnie, że uda się kilku osobom z naszej grupy spotkać. Bardzo żałuję ale niestety nie pasuje mi ten termin. Obserwujcie uważnie i podzielcie się z tymi, których nie będzie pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.09.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Jeszcze tylko jakiś znak rozpoznawczy forumowicza musimy ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 25.09.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 To może ja wezmę swój muratorowy parasol? Tylko to trochę uciążliwe, zwłaszcza przy obecnej pogodzie, targać ze sobą taki "sprzęt". Swoją drogą to na takich targach zazwyczaj wydawnictwo Murator ma swoje stoisko.Jakieś inne pomysły?gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.09.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Murator z października na przedniej szybie... Centrum klinkieru łatwo znaleźć, jadąc ulicą DĘBOWĄ od Chorzowskiej ( to ta od RONDA do Chorzowa , albo na odwrót ) w stronę Bytkowa, trzeba uważnie potrzeć na zjazdy w prawo... , jest oznakowane, a na symbolu mają zdaje się dinozaura... na żółtym tle... To wstępnie umawiamy się na 10.00 ! Ciekawy, czy dobudzę dziewczyny, czy będę musiał jechać sam ? A swoją drogą słabo reklamują te targi budownictwa...na pewno są w najbliższą sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 25.09.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam wszystkich. Właśnie zaczynam budowę, na razie tylko fundamenty i wod.-kan. a w przyszłym roku na wiosnę reszta. Przy fundamentach testuję kierownika budowy i jego ekipę. Na razie twierdzą, że fundamenty najlepiej z cegły białej. Co to jest cegła biała? I czy faktycznie najlepiej? Na dodatek teren jest trochę mokry i boję się że nie zrobią porządnej izolacji. Zupełnie się nie znam i boję się, że czegoś nie dopilnuję odpowiednio. Będę bardzo wdzięczna za każdą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.09.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 mww - o rany, fundamenty z silikatów!!! W ŻADNYM RAZIE, na podmokłym terenie fundament tylko z lanego betonu...no chyba, że masz na myśli ścianki fundamentowe, ale w tym przypadku też polecam kostkę betonową, a wszystko powyżej może bez problemu z silikatów, to bardzo dobry materiał na ściany nośne, ale tylko dwu-, lub trójwarstwowe, czyli ocieplone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Krystian - znaczy sugerujesz spotkanie na parkingu przy Centrum Klinkieru? Murator na przedniej szybie będzie OK! Parasol - mogę wiąć też, ale Gaga, mam obawy że chyba nie potraktują nas poważnie jak będziemy chodzić po hali targowej z parasolami nad głową... A swoją drogą, jakaś plakietka Forum Muratora by się przydała - szanowna Redakcja mogłaby o tym pomyśleć, niekoniecznie od razu gotowa do noszenia, mógłby być to plik graficzny do ściągnięcia i wydrukowania obrazka do przypięcia do kurtki na przykład - za każdym razem przy jakichś umawianych spotkaniach jest ten sam problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.09.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 W CENTRUM KLINKIERU o 10.00 , na parkingu przed MTK odnalezienie się jest bez szans... Wjeżdża sie do tego Centrum ok. 30m od ul Dębowej na placyk do parkowania pomiędzy takimi dużymi drzewami...chyba, że je ścięli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 25.09.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Magmi - niewątpliwie masz rację Parking przy Centrum Klinkieru - potwierdzam. Krystian - masz rację z tą reklamą. Trochę mnie to martwi, bo może to oznaczać mały udział wystawców. Ja tylko pamiętałam, że zwykle we wrześniu są te targi, szukałam informacji w Muratorze - nic nie było. Dopiero zajrzałam na stronę mtk - i stąd wiem o dacie targów. Mimo wszystko jestem zdecydowana i jadę. Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.09.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam, Fajnie, że uda się kilku osobom z naszej grupy spotkać. Bardzo żałuję ale niestety nie pasuje mi ten termin. Obserwujcie uważnie i podzielcie się z tymi, których nie będzie pozdrawiam Ewa EDZIA - ale szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.09.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Krystian a wiesz jak ja żałuję I Targów i spotkania z Wami... nie wiem czego bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.09.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Ale się wszyscy wypłoszyli... Sprawdzałem, jutro Centrum klinkieru czynne od 9.00, więc na 10.00 można śmiało podjechać... na razie tylko ,,3" chętnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 26.09.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Bo te targi w ostatnich latach coraz marniejsze były i chyba zwolna wszyscy je sobie odpuszczają. Ale my będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.09.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 29.09.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 No i już po targach. Z wystawcami marniutko, ale za to poznałam osobiście Krystiana i Gagę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr224 29.09.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Zgadza się!Targi marniutkie. Jedyne co zwracało uwagę to "daszek" Jopka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.09.2003 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Zgadza się! Targi marniutkie. Jedyne co zwracało uwagę to "daszek" Jopka. ... jak ktoś lubi karpiówkę... piotr224 TY TAM BYŁEŚ I SIĘ NIE UJAWNIŁEŚ... Twoja strata, nie poznałeś osobiście: gagi , magmi , jej męża .... o mnie nie wspomnę Co do targów byłem zawiedziony brakiem ,,wiodących" firm produkujących okna PVC na naszym terenie... Pozdrawiam uczestników!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr224 30.09.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Nie chodzi mi o dachówkę, ale o sam pomysł postawienia dachu na ...... parkingu. Byłem na targach w sobotę bardzo króciutko.Myślę że co się odwlecze to ... nie uciecze, wieć kiedyś się pewnie spotkamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.10.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 No mam nadzieję... W końcu to nasze Śląskie takie malutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts