Krystian 08.10.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 ...dzisiaj jeszcze całkiem spokojnie wypiję trzecie piwo przed snem, ale od jutra KONIEC Z TYM(trzecim)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.10.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 jeszcze lepiej zaczynać zmiany od poniedziałku ... na piwo może to być dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 EDZIA - i TO jest myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.10.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Nic tylko realizować Witam w paskudny, deszczowy ranek... czy jest gdzieś na Śląsku miejsce gdzie nie pada Jak sobie radzicie z samopoczuciem w taki czas... pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Przejechałem właśnie z pracy do domu i we wszystkich czterech miastach po drodze LEJE...buuuuuuuu A na taką pogodę to szkoda zabierać się do czegoś przyjemnego , po prostu wezmę się do roboty ( nie mylić z ,,normalną" pracą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.10.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Krystian Oczekiwałam czegoś pocieszającego ...a Ty co ...leje, i leje wszędzie Ciekawe co z resztą ludzi z naszej grupy, bo od jakiegoś czasu tylko my tu się udzielamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 09.10.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Hej kochani! Pogoda jest paskudna, ale nic to Baśka - dzisiaj wylewają nam ławy! Nie macie pojęcia (albo raczej macie ), jaki mam szampański humor z tego powodu. Buduje się! Buduje się NASZ DOM! Hip hip hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.10.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 No Magdo to już ruszyłaś pełną parą- MOJE GRATULACJE Oby wszystko dalej przebiegało zgodnie z planem i bez stresów pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 09.10.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Dzięki, Ewa... Kciuki trzymam cały czas ściśnięte i przez to w ogóle nie mogę pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.10.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Magdo no to teraz trzymam kciuki jednej ręki za Twoje ławy a drugiej za koniecówkę prac "mszeniowych" mojej ...przy dzisiejszym nawale pracy trzymam kciuki tak w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 cześć magmi!!! Kciuki ściskaj trzema poluszkami to Ci po jednym zostanie do klikania... ...coś pocieszającego - proszę - przestało padać ... i kawki zaczęły wesoło krakać wśród bloków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 09.10.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Magmi, do budujących świat należy!Powodzenia, 3mam kciuki za Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.10.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 U mnie słoneczko nieśmiało wygląda ...na szczęście, bo zaraz jadę na budowę zobaczyć co moi "giganci" zrobili, jutro mam nadzieję odbiór tego etapu i przyjdzie mi stawić czoła wykończeniówce. Tak a propos co planujecie na podłogę w salonie ? U mnie ciągle równowaga plusów i minusów płytki kontra deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 EDZIA - u mnie w planach perkiecik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Witam wszystkich pogodnie bo: za oknem słoneczko, za 6 godzin zaczynam łikend i dziś zmienia się status mojego domu ze stanu surowego otwartego na zamknięty - montują mi drzwi wejściowe Kurcze wczoraj byłam po raz pierwszy na budowie wieczorem i pierwszy raz miałam okazję zobaczyć światło / narazie "pożyczone"/ w oknach mojego domu... to takie wspaniałe. Chyba dziś zrobie awanturę w ZE za nie przestrzeganie terminów umowy. Krystian w moim specyficznym domu parkiecik nie bardzo pasuje Magda jak tam ławy ... nie śniły Ci się w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.10.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 EDZIA - jakie okna wstawiłaś i czy możesz polecić ekipę montującą... a może zdradzisz (na priva) ceny jakie Ci się udało wynegocjować... ...i dlaczego Twój dom jest ,,nietypowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 10.10.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Hej hej! Same powody do radości: nasze ŁAWY WYLANE , pogoda się poprawia i jest piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 10.10.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Krystian, dom EDZI jest nietypowy, bo to DOM Z BALI - nie wiedziałeś? Przecież Edzia jest powszechnie znanym na forum ekspertem od takich domów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Krystian mój dom jest nietypowy, bo z bala z mszeniem, od wew. też bale -i chcę go utrzymać w takim wiejskim klimacie dlatego na podłoge w grę wchodzą dechy lub płytki.Firma z którą podpisałam umowę na postawienie domu oferowała stan surowy zamknięty. W ofercie nie było specyfikacji ile za postawienie domu a ile np. za okna. Są też trochę nietypowe wymiarami /mniejsze/, za to kolor identyczny z kolorem ścian.Parametry okien wg. speca od okien, który kiedyś aktywnie udzielał się na Forum też były o.k. zatem nie bawiłam się w szczególy a montowała mi je ekipa stawiająca dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Krystian, dom EDZI jest nietypowy, bo to DOM Z BALI - nie wiedziałeś? Przecież Edzia jest powszechnie znanym na forum ekspertem od takich domów... Magdo opinia trochę na wyrost, bez przesady ... , są lepsi... Jeszcze się pochwalę, że za 2 tygodnie bedzie kominek i jak już Twoją budowę przysypie biały puch to myślę, że mnie odwiedzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts