Wowka 09.04.2002 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Było kilka wypowiedzi dot. ewentualnego spotkania się.Jest świetna okazja od 18 do 21 kwietnia TARGBUD na Bytkowskiej w Katowicach.Termin pod rozwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 09.04.2002 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Co Wy na to??Termin odpowiedni i temat odpowiedni. Teraz jeszcze pozostali muszą wyrazic chęć przybycia. W razie nudnej rozmowy zawsze można pooglądać wystawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 09.04.2002 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Ja się wybieram, ale trudno mi jest określić kiedy.Co do spotkania na targach - dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 09.04.2002 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Jestem za BytkowemMoże jekiś wstępny trening w POZNANIU na INSTALACJACH. Ja jadę w piątekRENA - no żeczywiście sam się zdziwiłem że tak późno pisałem tego posta. Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 10.04.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 To ja się też piszę na spotkanie w Bytkowie. W końcu też zaczynam się budować. Co prawda na razie własnoręczne wykopałem tylko dół pod podłączenie do wodociągu, ale za to jaki . To nic, że od narysowanej na mapie kreski wA110 dzieli rurę lekko licząc 4 metry, to nic, że przez 4 dni kopania słuchałem uwag połowy wsi w stylu: tu nie, w prawo, w lewo, głębiej, nie ma? to może jeszcze z pół metra w prawo (w lewo, 20 cm niżej)? To nic, że dwa ostatnie dni to była mordęga po łydki w plastelinowej mieszance gliny z wodą na głębokości 190 cm. Najważniejsze, że już tą rurę znalazłem, a kto się teraz przejmuje, że wykop ma 7,5 metra długości ? W piątek wjeżdza na działkę Fadroma wykopać dół pod undamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELKA 10.04.2002 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ELKA dnia 2002-04-10 20:26 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 11.04.2002 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Wowka podaj dokładne namiary na TARGBUD /adres dokładny poproszę/ mam zamiar uczestniczyć w tych targach tylko jeszcze na dziś nie wiem w którym terminie.Tylko jak my sie tam poznamy - propozycje poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.04.2002 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Adres Katowice, Bytkowska 1b. (w pobliżu budynku TVKatowice)termin 18-21 kwietnia Więcej na http://www.mtk.katowice.plPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELKA 11.04.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 witam Renę i wszystkich, którzy budują lub będą budować. My startujemy z murami w przyszłym tygodniu. Budujemy z Porothermu 44, w okolicach Mikołowa - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANGA 13.04.2002 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2002 Są, są panie. Forum odwiedzam od wielu miesięcy, niestety nieregularnie. Przypomnę-budujemy w Żorach, dzisiaj kończą wstawiać nam okna.Co do spotkania-popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 14.04.2002 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2002 WitajcieNa targi do POZNANIA nie dojechałemNiestetyAle mam już technologię instalacji i projekt (C.O.)Będę robić z rur TECE czy jakoś tak.Pierw zrobili mi bezpłatnie projekt instalacji, potem odwiedził przedstawiciel firmy budowę, obiecał przeszkolić ekipę wykonawczą - nawet da im certyfikat, wypożyczą bezpłatnie narzędzie itp..Może powoli ustalimy termin spotkania w BytkowieProponuję SOBOTA godz. 13:00 przy wejściu do Hali głównej (tym ze szkła zaokrąglonym) Znak rozpoznawczy - w lewej ręce czerwona cegła ? - ktoś komu nie chce się nosić niech w prawej ręce ma nożyczki - lub zdjęcie swej budowy - obojętne w jakim stanie ona obecnie jest.CO WY NA TOMirek [ Ta Wiadomość była edytowana przez: mirzaw dnia 2002-04-14 22:41 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 15.04.2002 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2002 Mirzaw ja jestem delikatną kobietą i cegły sa dla mnie za cięzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 16.04.2002 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 WitajcieAle ktoZ tego co ostatnio widzę to na naszej grópie nie ma zbyt wielu ludzi - rozumiem BUDUJECIE i nie macie czasu..No ja na razie czekam na okna - jutro mam mieć informacje czy będą w sobotę ?W czwartek przychodzi znów ekipa...A co z spotkaniem na tergach.Ja będę tylko jak widze tak wielkie zainteresowanie ślązaków naszym spotkaniem - to chyba się z Tobą RENA umówie telefonicznie bo widze że będziemy ? sami na tych targach.A swoją drogą jak mało ludzi (budujących) ma internet i zna strone formu.W końcu w hurtowni BUILDER gdzie dziś zamawiałem płyty gipsowe na ściany mówili mi że mają bardzo ruch...Więc ja się pytam kto to taki buduje..Może tylko jakieś firmy ?No nicRena jak masz ochotę się wybrać na targi a onadto spotkać się w BYtkowie to daj znać na priva. PozdrawiamMirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 17.04.2002 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Witajcie,Ja na pewno wybieram sie do Bytkowa, ale trudno mi określić dzień (sobota czy niedziela). Po prostu w sobotę przywożą mi bloczki na ściany i muszę być na miejscu - jak skończą o przyzwoitej porze to przyjadę, jak nie to będę w niedzielę.Kiedy Wy się wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.04.2002 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Jadę w sobotę do południa , bo o 16.00 idziemy na "Abrahama"do kumpla, więc w niedzielę pewno będę trafiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss 17.04.2002 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Witam wszystkich! Na zaproszenie Reny pojawiam się w tej grupie. Jestem "wielkim budowniczym" w Szałszy k/ Gliwic. Czy jest jeszcze ktoś budujący w tej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.04.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2002 Masz najbliżej do Buildera z nas wszystkich.Mnie w Szałszy podoba się najbardziej tam przy tym malutkim stawie.Coś extra taki stawik przy domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 19.04.2002 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Targi TARGBUD już się zaczęły ale jest taka dobra pogoda na budowanie, że nie wiem czy dojadę do Katowic. Jeżeli jednak na skutek załamania / zapowiadanego /pogody dojadę na targi / sobota lub niedziela /to moim znakiem rozpoznawczym będą włosy czarne długie do pasa. Proszę o śmiałe ujawnianie sie gdy już mnie zobaczycie.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss 19.04.2002 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Bobiczek, może się zdziwisz, ale nie byłem tam jeszcze. Czy ty się też w tamtych okolicach budujesz ?Co do Buildera, to fakt, jest blisko. Nie rozmawiałem tam jeszcze na temat materiałów, zresztą mam jeszcze czas, chyba w tym roku nie zacznę. Ostatnio gmina oprotestowała całej mojej grupie projekt wodociągu. Nie wiem co kombinują, ale nie podoba mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss 19.04.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Jpawl, Rafaelo. Działka może być ujęta w planie zagospodarowania terenu pod budownicwto jednorodzinne, ale do czasu, kiedy się na niej nic nie dzieje, pozostaje działką rolną. Dopiero przy pierwszym pozwoleniu na budowę załatwia się jej odrolnienieJa jak załatwiałem pozwolenie na budowę, to miałem papier z urzędu Gminy, że ziemia jest IV klasy i nie wymaga odrolnienia. Strasznie mi to uprościło sprawę. Może się zdziwicie, że opowiadam o rzeczach z lutego ale co wiem to powiem, może to komuś pomoże [ Ta Wiadomość była edytowana przez: boss dnia 2002-04-19 10:18 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts