EDZIA 12.11.2003 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Alis u mnie poditka była w standarcie i szczerze mówiąc nie wiem jaki stanowiła procent w koszcie całego domu. Pomalowana została tekurillą w tym samym kolorze co dom, okna i drzwi. Na pewno o tym wiecie ale tak gwoli przypomnienia, lakier bezbarwny nie zabezpiecza przed działaniem promieni UV i drewno ciemnieje. Gaga2 to niesamowite jeszcze tak niedawno czekałaś na pozwolenie na budowę a teraz już kryjesz dachówką. Jak te domy szybko rosną pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 13.11.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Witajcie Dziewczyny- dzięki za odzew. Gaga2- Wieluń to trochę daleko, a drewna nie potrzebujemy wiele, więc chyba nie byłoby to opłacalne. Rozumie twoją radość z wyglądu dachu, bo sama się tego boję. Siedzę obecnie z maluchami w domu i nie mam możliwości pooglądania zestawień kolorystycznych, więc zawsze pozostaje ta niepewność- czy aby dobrze wybraliśmy? EDZIU-fajnie, że chociaż nie musiałaś się martwić o materiały na dom, to pewnie jedna z zalet domów z bali, i tak w późniejszym czasie jest zbyt wiele decyzji do podjęcia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.11.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Witajcie,Alis masz rację początki były przyjemne i w miarę bezstresowe za to teraz decyzje rosną w ciągu geometrycznym i wierz mi trudne to decyzje bo i rozwiązania nietypowe. Ale cóż trzeba jakoś z głową skończyć co się zaczęło i grunt to się nie załamywać.pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 15.11.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Witam Wszystkich!!!!!!!!Szukam wykaonawcę szamba z kręgów i studni na wode deszczową.Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.11.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Witajcie. Do Edzi.Kochana, jak Cię skasowali gazownicy?Płaciłaś od metra przyłącza?A od skrzynki do budynku kto przyłączał?A pytałaś innych wykonawców i porównywałas ceny? Pytam bo sam załatwiam i został mi już tylko wykonawca do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.11.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Bobiczku, ja pisałam o przyłączu energetycznym. Gazu ci u mnie nie ma i chyba długo jeszcze nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2003 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Witam wszystkich jeszcze budujących !w piątek ukończyliśmy kolejny etap robót tj. instalaja grzejnikowa,podłogówka i wylewki. Teraz kolej na kocoł CO, kominek, ociepleniepoddasza.Ilona w ub tygodniu u kolegi w Książenicach firma robiła szambo z kręgów betonowych. Postaram się o namiar na wykonawcę i wyślę Ci maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 18.11.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Jamles!!! Z góry bardzo dziękuję!!!!Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 18.11.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 a u mnie już po remoncie dachu... wyglada bardzo-bardzo po prostu chce się bez przerwy na dachu siedzieć (choć zimno ) teraz chyba zimowa przerwa remontowa - no chyba zeby jakaś mała partaninka ..... :> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2003 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 ilona 75- wysłałem maila nt. szambapozdrawiam wszystkich przed świtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 20.11.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Witam Wszystkich moze ktoś poleci dobrego stolarza do drzwi wejsciowych nietypowych z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Enzo, przesłałam Ci namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 20.11.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Edzia nic nie ma?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.11.2003 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 witam wszystkich i nie życzę widoku jaki ja zastałem wczoraj rano na budowie , jakiś cieć chciał zwiedzić moją budowę i wyłamał drzwi zewnętrzne do kotłowni i drzwi tarasowe, pooglądał sobie i nic niewziął na pamiątkę, ale zostawił czapkę bejsbolówkę a ja jestem jakieś 4k zł do tyłu . Co będzie dzisiaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 21.11.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Bardzo mi przykro Jamles z powodu tego włamania. Wiem co czujesz bo bo sama to przezyłam wprawdzie nikt nam sie nie włamal jeszcze na budowe ale włamano się i okradzino nam dom. Moja rada: jak najszybciej zrob instaalcję alarmową.Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.11.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 To dziwne, że nic nie było.Wysyłam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 21.11.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Napiszcie, których producentów okien drewnianych - najlepiej nie za daleko - polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 21.11.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Magmi - ja zamawiam Gebauera, do Tarnowa Opolskiego z Gliwic jest jeszcze bliżej niż z Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.11.2003 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 instalacja alarmowa jest zrobiona, ale nie zdążyłem kupić centralki i odpalić alarmu. Najciekawsze jest to, że wg policji to nie było włamanie, tylko zniszczenie mienia,bo nic nie skradziono. Mając czapkę policja nie skorzystała z usług jamnika czy innego psa, bo "my nie jesteśmy FBI". Pozdrawiam płacących na nie-FBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 22.11.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 aaa, zapomiałabym, moja mama zamawia drzwi tarasowe i dodatkową witrynę z Wiktorczyka (Pszczyna), montaż ma być za kilka dni, to się jej zapytam, jakie są jej wrażenia...Jamles, jak się czyta o takim podejściu policji, to ręce opadają...pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts