jamles 17.08.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Witajcie po urlopie Mam już tynki !!!! piekne, równe jak lustro. A za kilka dni - mają montować okna - i moja sympatia do domu w budowie rośnie..... ) Pozdrowienia, gaga2 i oby było tak dobrze i radośnie do przeprowadzki, jakie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.08.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Co tu takie pustki ? Czyżby wszyscy na urlopie? a może sie budujecie A może olimpiada ? Ślązaczki górą i tak trzymać. GAGA 2- odpisz na priv gdzie budujesz, bo czasami bywam w Imieliniu, a chętnie popatrze w realu, jak inni sie męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_misio 24.08.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wylewam dziś strop monolityczny z betonu B15. Szałsza k. Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.08.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Hej Misio - pogoda Ci dopisała. Teraz tylko dobrze polewaj ( beton i nie tylko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 a u mnie DGP rozprowadzone, działa, mimo dość wysokiej temp.próba ognia się odbyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Dzisiaj i w piątek muszę trochę uporządkować budowę i okolice.... Czekam na WAS w sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_misio 26.08.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Strop wylany, godzina później potop z nieba, stres, odstresowywacz... Następnego dnia na budowę i ....Nie jest źle, trochę wypłukało, ale minimalnie da się żyć, tylko kac męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 26.08.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Witam wszystkich po urlopie życie jest piękne, a budowa to najprzyjemniejsza rzecz pod słońcem )) jestem pełna optymizmu, pomimo tego, że bardzo poważna firma od okien opóźnia się tak c.a. o 3 - 4 tygodnie z montażem okien. Ale teraz najważniejsze jest to, że budowa przechpodzi pod moje skrzydła - uzgadniam sposoby kładzenia kafelek w łazienkach, szczegóły wykonania belkowania sufitu w kuchni, dyskutuję ze stolarzem o wyglądzie szafek kuchennych, dobieram klamki do drzwi wewnętrznych itp. Ale mi to sprawa frajdę, że hej! Szkoda tylko, że jak J. miał pod swoją opieką sprawy budowy, to jeszcze wtedy nie bardzo liczył się z kosztami, a teraz ja muszę szukać oszczędności . I cieszę się, że zobaczę wielu z Was w Ogrodzieńcu. Jutro zakupy składników do sałatek.... Pozdrowienia, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.08.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Witajcie Pierwszy raz na tej stronie Jako ze do Ogrodzienca jade w dwie osoby - razem z Grzegorz63 - to moge zabrac 2-3 osoby Coby powietrza nie wozic Kontakt na priva,emila albo fona 609 044-026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanka1719499585 27.08.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Witam wszystkich - kolejna Rybniczanka. Buduję na wsi (okolice Lysek) - droga Rybnik-Racibórz.Wczoraj przywieźli nam więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Witam wszystkich - kolejna Rybniczanka. Buduję na wsi (okolice Lysek) - droga Rybnik-Racibórz. Wczoraj przywieźli nam więźbę. witaj, mój kolega będzie się żenił na początku września w Lyskach, instalator CO też jest z Lysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.08.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Witam wszystkich - kolejna Rybniczanka. Buduję na wsi (okolice Lysek) - droga Rybnik-Racibórz. Wczoraj przywieźli nam więźbę. Joanko witaj sąsiadko...do Lysek to kiedyś chodziłam piechotą do kościoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Joanko witaj sąsiadko...do Lysek to kiedyś chodziłam piechotą do kościoła. podobno teraz farorz tam jest "superowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.08.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Joanko witaj sąsiadko...do Lysek to kiedyś chodziłam piechotą do kościoła. podobno teraz farorz tam jest "superowy" A coś mi się obiło o uszy . Czy masz na myśli tego co kiedyś był tam "kapelonkiem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 chyba tak, ale ja tylko słyszałem o Nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.08.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 WITOJCIE Byłech wczora u Krystka na bibie w ogrodziyńcu. Jako to beła balanga !!!! Zołujcie wsziscy, coście niy byli. Wszystkigo beło pod dostatkim. Piwa , wusztu i wszelakigo miynsiwa. Kołocz i inne maszkiety( ino krupnioków brakło). A frele co jedna , to gryfniyjszo , a same łosiemniostki( i młodsze). Chopy- stawiejcie se te chałpy, bo do niczygo wiyncyj sie nie nadowocie . Nara , bo rano ida na szychta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.08.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 ... a wjela tego dobra wszelakigo łostało... ...chyba wjyncyj jak żech mjoł przed bibom... Pjykńe podźynkowoł, żech sfami balowoł, jakby Wom było jeszcze mało to kupa wszyskigo łostało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 29.08.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Witam wszystkich-wykańczam budowe w Gliwicach(ona nas wykańcza).trochę doświadczenia,trochę sparzenia się podłapało.kredyt się spłaca kasy i tak brakujezeby to szybko skończyć i mieszkać nie w bloku. Pozdrowionka,czasami mysl:a może przenieś sie na wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 ... a wjela tego dobra wszelakigo łostało... trzimej to łodgrzywane je lepszejsze ale piwo do lodowki i nie podpijej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Pozdrowionka,czasami mysl:a może przenieś sie na wieś ja się przenoszę z jednej wsi na inną wieś, chociaż mieszkałem prawie 40 lat w Knurowie z czego tylko 10 w bloku na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts