jamles 16.09.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 i co z t temperaturą Nie wiem , jeszcze nie byłam na budowie tak myślałem, ale chciałem wątek podnieść i licznik nabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.09.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 i co z t temperaturą Nie wiem , jeszcze nie byłam na budowie tak myślałem, ale chciałem wątek podnieść i licznik nabić Też myślałam, że chcesz podnieść "upadły" wątek....ale o licznik Cię nie podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 licznik ostatnio modny temat na forum, a wracając do wody to w sobotę rodzinna kąpiel w ciepłej wodzie podgrzanej za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.09.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 licznik ostatnio modny temat na forum, a wracając do wody to w sobotę rodzinna kąpiel w ciepłej wodzie podgrzanej za darmo O liczniku czytałam A co do sobotniej kąpieli...hmmm... właśnie się zastanawiam, po lekturze artykułu w onecie na temat szkodliwości częstych kąpieli. Nie chcę, żeby czystość mnie zabiła Może tylko samochód gorącą wodą umyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 następna kąpiel za tydzień w sobotę , coby Ilona za długo nie czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.09.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 następna kąpiel za tydzień w sobotę , coby Ilona za długo nie czekała W sobotę i niedzielę na pewno będę na działce, bo w niedzielę impressska się szykuje to w sobotę trzeba dom trochę na zwiedzanie gości przygotować No to żeśmy sobie liczniki nabili, a i nasz wątek na chwilę był w czołowce Ale już zmykam do domku, tzn. na bloki... Życzę skutecznego nabijania licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonifacy 16.09.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Witam po dłuższej przerwie Budowniczych ze Śląska.Proszę o namiary na dobrych wykonawców wylewek, szczególnie interesują mnie wylewki z mikxokreta.Pozdrawiam i z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.09.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 bonifacy - ja niestety jeszcze nie jestem na tym etapie... Edzia - w poniedziałek relacja z imprezki i z kąpieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 17.09.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 bonifacy - namiary poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 EDZIA co z tą temperaturą wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 19.09.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Pilnie poszukuje dobrej (no i taniej) ekipy do wymurowania piwnicy. Bo moja pojechała mi do Francji na roboty - na 3 dni przed wejściem na moja budowę. Można sie pochlastać i tyle. Prosze o kontakt na prive lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.09.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 EDZIA co z tą temperaturą wody Sobota godz. 13-ta. Temp. na górze 83 st. C, na dole 78 st. Kąpieli nie było, bo ciut za zimno, ale samochodzik został gruntownie wyszorowany gorącą wodą. A impreza ... jak zwykle bardzo udana. Kobiety górą w zawodach strzeleckich ...no i nasi mężczyźni nabrali do nas większego respektu w związku z tym. Stan ilości sąsiadów po strzelaniu ...bz pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 21.09.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Bardzo dziękuje Edziu za informacje!!!!! u mnie oczywiscie 10 stopni mniej ale róznica może wynikać z gorszego usytuowania budynku i mniejszej liczby kolektorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.09.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 ilona Twoje kolektory są chyba od płd.-wsch strony, to może jeszcze na drugą połać dachową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 22.09.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Narazie nam to wystarczy ale bardzo poważnie zastanawiamy sie nad dodaniem jeszcze jednego kolektora. Przed nami zima wiec zobaczymy jak działa w niższych temperaturach a na wiosne zadecydujemy co dalej zresztą zeby sprawdzić dokładnie ich funkcjonalnośc musimy tam mieszkać a chyba jeszcze nie tak prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.09.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 ...zeby sprawdzić dokładnie ich funkcjonalnośc musimy tam mieszkać a chyba jeszcze nie tak prędko z drogi wygląda,że to już nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.09.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Jak Wom nie wstyd Ślązoki!!! Gorole po drugiej stronie Brynicy- odwieczni Wasi rywale z Zagłębia Dąbrowskiego dogonili Wos z ilością postów!!! P.S. Pomińmy milczeniem zawartość merytoryczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Jak Wom nie wstyd Ślązoki!!! Gorole po drugiej stronie Brynicy- odwieczni Wasi rywale z Zagłębia Dąbrowskiego dogonili Wos z ilością postów!!! P.S. Pomińmy milczeniem zawartość merytoryczną... na razie stronami, postów Wom jeszcze trocha brakuje ale wiem, że Ty, preev, Krystian i inni zrobicie wszystko coby nos minąć PS. a Zagłębie i tak w II lidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 23.09.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Jak Wom nie wstyd Ślązoki!!! Gorole po drugiej stronie Brynicy- odwieczni Wasi rywale z Zagłębia Dąbrowskiego dogonili Wos z ilością postów!!! P.S. Pomińmy milczeniem zawartość merytoryczną... na razie stronami, postów Wom jeszcze trocha brakuje [...] nie mówiąc o ilości wyświetleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.09.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 ... a ROW Rybnik, GKS Tychy, Szombierki Bytom, GKS Jastrzębie, Polonia Bytom.... gdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts