jamles 29.10.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 czy macie kogoś godnego polecenia do gładzi??????? narazie mam oferty od 8zł/mkw za robociznę do 14zł razem z materiałem. Ceny z Vat-em. Termin do 15 listopada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 30.10.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Szukam solidnej firmy budowlanej do wykonania stanu surowego otwartego - czy ktoś może mi jakąś polecić? Oczywiście dotyczy to Górnego Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.11.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Janewa - słuchaj sie uważnie Jamlesa i Artura 69 i nie bierz firmy do wszystkiego Jamles - a może sam byś spróbował nagiąć krzyża do tej gładzi? U mnie koledzy sami robili i polecają; ja zacznę gdzieś za 2 tygodnie to Ci napisze jak to "łatwo idzie" Na razie to chce kupić (przed końcem roku) glazure ,armature i konfiture-tfu -ceramike sanitarną. Doradzcie , co kupić w przedziale cenowym od 1do10 na poziomie ok. 2-5 , czyli średnio niższy standard ( ale w dobrym stanie technicznym ) Z góry dzięki za wszystkie wnioski i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.11.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Na razie to chce kupić (przed końcem roku) glazure ,armature i konfiture-tfu -ceramike sanitarną. Doradzcie , co kupić w przedziale cenowym od 1do10 na poziomie ok. 2-5 , czyli średnio niższy standard ( ale w dobrym stanie technicznym ) Z góry dzięki za wszystkie wnioski i sugestie. Koło,Cersanit,Roca. Nie polecam "wynalazkow" z Castoramy albo innego Praktikera,tudziez Obi za 199 zlociszy kompakt. Wszystko zalezy co sie komu podoba. Koło nie jest takie idealnie biale.Takie delikatnie wpadajace w kremowe Cersanit jest bielszy. No ale to juz kwestia co kto lubi Poza tym ,jak to mowia "jeden woli córke a drugi teściową" Z armatury to KFA - Krakow.Zielone pudelka w kratke . Grohe - jezeli masz wiecej kasiory. Kludi,Oras Albo jakies inne firmowe sprzety. Nie mowie ze te baterie za 30 zlotych - umywalkowa stojaca to zlo.Ale zalezy jak sie trafi.Moze posluzyc 10 lat albo sie rozleciec po miesiacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 u mnie Koło Aplauz i Impuls, baterie, armatura Kraków seria retro, oceny nie wystawie, bo dopiero się montuje, a jeszczo ktoś mi zawoła sędzia- kalosz bodzio krzyż już wysiada, a do zrobienia jeszcze dużo zostało, a czas goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 02.11.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 pawcio - namiary na cieśli poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 07.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Czy można gdzieś kupić tanie gresy do garażu i kotłowni za mniej niż 19 zł/m2 (Obi, Praktiker) ?? Przy okazji - hoop do góry - bo za chwilę spadniemy do drugiej ligi (na drugą stronę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flesz 08.11.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witam.Czy grupa śląska jeszcze żyje? Czy może juz wszyscy sie wybudowali?Ja zaczynam wiosną 2005 w Szałszy k. Gliwic.Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witaj Flesz - wygląda, że zostało nas dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flesz 08.11.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witaj Artur!Trzeba ich obudzić, do zimy jeszcze troche czasu;)A tak na marginesie to z czego budowałeś? Jak każdy stoję przed tą decyzją. W projekcie mam kratówkę 25cm+ 12 styropian. Nie ukrywam że zamierzam budować systemem bardzo gospodarczym, czyli cena/jakość z naciskiem na cenę. Słyszałem opinie, że warto w zimie zaopatrzyć się w materiały budowlane bo ceny atrakcyjniesze niż na wiosne. Będę wdzięczny za opinie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.11.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Cześć Artur -oferty na priv Flesz - wg. mnie to kupuj po nowym roku (styczen luty), chyba że korzystasz z dużej ulgi bud.. Cena/jakość to dobry pomysł pod warunkiem że niska cena a dobra jakość. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur oglądałeś w Ochojcu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 bodzio_g - oferty z Obi i Praktikera mam - ale dzięki jamles - w którym miejscu w Ochojcu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur myślę, że jamlesowi chodzi o ten nasz rybnicki Ochojec - na trasie do Gliwic.Zaglądnij też do Panela w Golejowie ja tam kupowałam w kwietniu płytki do garażu....o ile dobrze pamiętam po 15zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Edzia aleś Ty domyślna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur myślę, że jamlesowi chodzi o ten nasz rybnicki Ochojec - na trasie do Gliwic. Zaglądnij też do Panela w Golejowie ja tam kupowałam w kwietniu płytki do garażu....o ile dobrze pamiętam po 15zł/m2 OK, tylko gdzie w Ochojcu jest jakiś składzik z płytkami ? Setki razy jeździłem obok Panela (ostatni raz w piątek) i zawsze myslałem, że tam tylko panele podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur w Ochojcu obok smażalni ryb...chyba to miał na myśli jamles.Panel ma jeszcze jeden skład z płytkami i innymi akcesoriami łazienkowymi po drugiej stronie ul. Gliwickiej. Jadąc od Rybnika musisz na światłach obok Panela skręcić w lewo jak na Grabownię i pierwszy budynek po lewej stronie. Zresztą trudno go nie zauważyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Dzięki EDZIA - jutro z rańca wycieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 jadąc od Wilczy przed przystankiem i przed Energotechniką w prawo, sklepjest za smażalnią ryb to w Ochojcu, płytki w Panelu są na światłach w prawo jadąc od Ochojca, a nie w sklepie przy skrzyżowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur sorry... jadąc już w kierunku Grabowni po prawej stronie jest ten sklep. Coś kierunki mi się pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts