jamles 08.11.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Edzia piszesz o 4 min szybciej odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 jadąc od Wilczy przed przystankiem i przed Energotechniką w prawo, sklep jest za smażalnią ryb to w Ochojcu, płytki w Panelu są na światłach w prawo jadąc od Ochojca, a nie w sklepie przy skrzyżowaniu Jamlesku drogi przeczytaj dokładnie moją odpowiedź...napisałam na światłach obok panela głownego skręcić w lewo...i poprawiłam, ze po prawej stronie. A Artur pewnie od Rybnika pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 dzięki Wam za dokładne instrukcje - teraz na pewno trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 dzięki Wam za dokładne instrukcje - teraz na pewno trafię No namieszaliśmy Ci trochę...to wszystko, że mieszkamy z jamlesem w przeciwnych kierunkach... Ale co do świateł to jesteśmy zgodni... I na tych światłach musisz skręcić albo w lewo /jadąc od Rybnika/ albo w prawo jadąc od strony Gliwic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Edziu ja najpierw napisałem a potem przeczytałem co napisałaś, gdybym przeczytał wcześniej to bym nie stukał w klawisze, a ja myślałem, że Artur pojedzie przez Szczygłowice i Wilczę, albo przez las z Książenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 [...] Artur pojedzie przez Szczygłowice i Wilczę [...] bo tamtędy chyba najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 na dziś chyba wystarczy budowania i jeżdżenia za kafelkami idę do Kurnika na skata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 09.11.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Witam. Czy grupa śląska jeszcze żyje? Czy może juz wszyscy sie wybudowali? Ja zaczynam wiosną 2005 w Szałszy k. Gliwic. Pzd Grupa Śląska cały czas na forum! Myślę, że Ci, którzy już wybudowali będą służyć pomocą innym. Ja mam zamiar budować w Bytomiu w 2006r. I już szukam firmy budowlanej. Może możesz mi jakąś polecić. W końcu Gliwice to niedaleko Bytomia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Melduję, że płytki zakupione (w Ochojcu) i położone (na razie tylko w kotłowni).A w PANELu tez byłem. Oprócz paneli podłogowych jest tam mnóstwo innych "dobroci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 a cena wg. życzenia???????? na smażoną rybkę zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 10.11.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 to ja sie melduje w grupie - nie buduje ale projektuje, wiec sie moze czasem przydam.witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Cena jak w marketach (18PLN/m2), ale gres z NowejGali już zaimpregnowany, no i bliżej niż Obi czy Praktiker. A na rybkę nie było czasu - bez przerwy "w biegu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 A dobre tam te rybki ?? Co polecasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 A na rybkę nie było czasu - bez przerwy "w biegu" to u mnie teraz podobnie, obiad tylko w niedziele, a reszta dni "suchy prowiant" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 jeszcze nie byłem ale ewentualnie w "Delfinie" przed Skoczowem sandacz lub pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witaj Robert - na pewno Cię "wykorzystamy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 jeszcze nie byłem ale ewentualnie w "Delfinie" przed Skoczowem sandacz lub pstrąg "Delfina" kiedyś zaliczyłem Nie mogłem się oprzeć hasłu - "DELFIN - SMARZALNIA RYB" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 10.11.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witaj Robert - na pewno Cię "wykorzystamy" byle nie w sposób jak w cudzysłowiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witaj Robert - na pewno Cię "wykorzystamy" byle nie w sposób jak w cudzysłowiu :) na pewno nie jak kierowca autobusu hipisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.11.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witam silną grupę... Wy to macie silną wolę...mnie żadna siła nie powstrzyma przed wejściem do tej smażalni A pstragi ...pyyyycha... Robercie witamy w Grupie Długo nas szukałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts