Leszek 19.11.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam, Gdzie kupowaliście siatkę ogrodzeniową? I ... odwieczne pytanie - powlekaną czy ocynk Dzięki za wszelkie informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 19.11.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 loop - Opoczno ma takie płytki Gres Panama wym39,6x9,8 lub gres Fornir o wymiarach 39.6 x 39,6 - fajnie wyglada. ilona75 dzięki - gres panama na www wygląda na taki o jaki mi chodzi - muszę go tylko jeszcze w naturze zobaczyć i obczaić ile można urwać z ceny katalogowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 19.11.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Loop! Zadzwoń do mojego klienta, który ma sklep i hurtownię Możesz powołać się na p. Anitę od ogrodów. Dzięki Enya - tak zrobiłem, umówiłem się - dzisiaj postaram się tam jechać. Oczywiście mówiłem o Tobie. Nie wiem czy uda się dziś, bo właśnie się dowiedziałem że mi kominek podłączają. Kurcze zawsze wszystko na raz się zwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 19.11.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Gdzie kupowaliście siatkę ogrodzeniową? Ja kupowałem u producenta w Nakle Śląskim. 4 lata temu chyba kupiłem powlekaną, na razie nie mam uwag. Jeszcze będę dokupował, bo to mam tylko 30 metrów z tyłu działki, a boki mam jakieś stare sztachytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 19.11.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witaj Loop, nie ma sprawy, tylko zadzwoń do Findlinga, że będziesz jutro, on jest bardzo konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam, Gdzie kupowaliście siatkę ogrodzeniową? I ... odwieczne pytanie - powlekaną czy ocynk Dzięki za wszelkie informacje Pozdrawiam jeżeli chcesz z Beakerta, to kolega handluje tą siatką na pewno taniej niż w Metallco i innych okolicznych składach i z przywozem na budowę,on mieszka w Rudach . Kiedyś taniej była w OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam SWOJĄ Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu P.S...No kurka wodna...nie dajcie się tak prosić http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.11.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Cześć!Problem jak w tytule. Do postawienia w 2005 jest podpiwniczony stan surowy z dachem, dom 10x12 metrów z przyklejonym garażem 6x6. Budowa jest w Radlinie, w połowie drogi między Rybnikiem a Wodzisławiem.Poszukuję ekipy która mogłaby to wykonać w całości ale dopuszczam również inne opcje. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Ekipę Ilony75 już sondowałem ale wyszło za drogo (poza tym dla nich jest to trochę za daleko). Czy na forum jest ktoś z okolic Radlina?PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 22.11.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 piejar - wysyłam Ci na priva namiary na "mojego" majstra. Ekipa jest co prawda z Czerwionki, ale w zeszłym roku budowali w Katowicach więc może do Radlina nie będzie im za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.11.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Witam wieczorową porą Ale dzis pogoda paskudna. Wracałam dziś po 17-tej i atmosfera jak w dobrym thrillerze...Śnieżyca, niemożliwie silny wiatr..dychać nie szło, no i burza z piorunami...Koniec Świata, czy co? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.11.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 a może te wiatry to cracktest dla naszych domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.11.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 a może te wiatry to cracktest dla naszych domów No i jak Twój domek przechodzi ten"wietrzny test"? Mój po ostatniej wichurze ostał bez strat, teraz mam nadzieję, że też jeszcze stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 a może te wiatry to cracktest dla naszych domów No i jak Twój domek przechodzi ten"wietrzny test"? Mój po ostatniej wichurze ostał bez strat, teraz mam nadzieję, że też jeszcze stoi STOI, może dzięki zasypanym już drenom z oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 24.11.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Ja swój "dociążyłem" wczoraj grzejnikami i kociołkiem na groszek - zawsze to kilkaset kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 25.11.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Gorące grzejniki i ciepła podłoga w domu to WSPANIAŁE uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.11.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Gorące grzejniki i ciepła podłoga w domu to WSPANIAŁE uczucie Artur gratulacje ...tak gorące grzejniki, ciepła woda w domu i szalejąca za oknem śnieżyca..to naprawdę wspaniałe uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Gorące grzejniki i ciepła podłoga w domu to WSPANIAŁE uczucie i już nie są potrzebne lacie albo papucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 26.11.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Gorące grzejniki i ciepła podłoga w domu to WSPANIAŁE uczucie i już nie są potrzebne lacie albo papucie do chodzenia bez laci albo papuciów jeszcze trochę brakuje (przede wszystkim kasiorki) ale już teraz jest zupełnie inne odczucie ciepła w pokojach z ciepłą podłogą w porównaniu pokojami z grzejnikami. Podłogówka TO JEST TO - SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 ja mam na razie nastawione na +6st coby nie zamarzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.11.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 A jo ino popatrza na grzejniki i... już mi ciepło ( na razie stoją w kącie i czekają do wiosny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts