EDZIA 23.12.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Serdeczne życzeniapogodnych, spokojnychŚwiąt Bożego Narodzeniaoraz pełnego optymizmu i sukcesówNowego Rokużyczy Edzia z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarck 23.12.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Życzę wszystkim poznanym i Tym jeszcze nieznanym Klubowiczom zdrowych, pogodnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia. Aby spędzili we własnych domach najmilsze Święta. Zaś Tym, którzy realizują te marzenia lub się do nich przymierzają, by się one spełniły jak najprędzej. Niech nic nie zmąci Radości Tych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 23.12.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Dziękuję za życzenia - z wzajemnoscią Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 24.12.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 I oczywiście ja również dołączam się do życzeń !!!! Zdrowych, Spokojnych Świąt, wielu prezentów pod choinką, pysznych smakołyków na stole,(czyt. makówki) i wielu, wielu, sił na nastepny rok zmagań budowlanych!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.12.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Błogosławieństwa Bożego i...kompletnej beztroski na budowach i przy remontach i...bez tąpań życzy bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.12.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 ... dziecko wywiezione na przerwę Świąteczno-noworoczną więc nareszcie dorwałem się do kompa... Teraz to już mogę tylko życzyć WAM Dosiego i dostatniego dwatysiącepiątego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.12.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 a ja dopiero teraz przeczytałem życzenia i dziękuję wszystkim życzącym a ja w życzę Nowym Roku 2005 zł stawki podstawowej + premia+ inne dodatki a jeżeli już tyle macie to życzę jakiejkolwiek podwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.12.2004 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 tzn 2005 stawki podstawowej ? plus reszta ? Dla mnie by stykło , ale dla innych to może nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.12.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 ... pomarzyć można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.12.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witam, Życzę zrealizowania Waszych marzeń... Co tam u Was słychać? Moczka i makówki pozjadane? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 28.12.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witam wszystkich, bardzo mi doskwiera ten utrudniony dostęp do sieci. Za to z wyprzedzeniem uda mi się Wam złożyć życzenia pogody ducha, miłości i ludzkiej dobroci wokół WAS oraz cieprliwości dla naszych Bliskich na ten nowy rok 2005 . Dziękuję za życzenia świąteczne. Edzia, zostało mi jeszcze trochę moczki, i kawałek sernika. Dom czeka na gości, jak trzeba nowe ciasta też się znajdą . W tym roku urządzamy hucznego sylwestra, będzie z 10 par do tego po dwójce dzieci na parę ( tak c.a.) .... ale to i tak nie będzie jak za czasow studenckich, kiedy w chatce w górach moich przyszłych wówczas treściów urządziliśmy sylwestra na 50 osób Psychicznie przygotowuję się już do majówki forumowej, i mam nadzieję że po nowym roku mój kochany J. wreszcie podłączy jakiś modem w domu.... Jeszcze raz serdecznie i poświątecznie pozdrawiam. gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.12.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 makówki jeszcze zostały, a moczki nie jodom wszystko co jest w moczce może być, ale "cuzamen do kupy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.12.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 ... pomarzyć można... a jakby tela w euro a nawet w słabym dolarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.12.2004 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Moczka i makówki pozjadane? Edzia ... Święta były w Ogrodzieńcu więc o makówkach i moczce to sobie mogłem pomarzyć... ... ale za to Sylwester w ,,moich stronach" więc te pyszności będą z lekkim opóźnieniem, ale będą na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.12.2004 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 ... a moczki nie jodom wszystko co jest w moczce może być, ale "cuzamen do kupy" ... jakbym słyszał moją mądrzejszą połowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 30.12.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Wszystkim forumowiczom życzę szampańskiej Zabawy Sylwestrowej, udanego Karnawału , a przede wszystkim realizacji wszystkich celów budowlanych i życiowych w nadchodzącym Nowym Roku 2005. Pozdrawiam serdecznie! Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 31.12.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 A ja Wam życzę aby Wasze domy były zawsze oazą szczęścia i spokoju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 31.12.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka,Mocy Pudziana,Chaty Beckhama,Humoru od rana,Cholesterolu w normie,Świętowania Nowego Roku w dobrej formie wszystkim budującym na Śląsku Artur z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.01.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Nieco spóźnione, ale nie mniej serdeczne życzeniaspełnienia wszystkich marzeń w Nowym Rokuod Edzi z Rodzinką...P.S.W Sylwestra odkryłam wspaniałe miejsce na kulig, niech no tylko śnieg spadnie...I jeszcze.... trzymajcie kciuki za mnie od początku tego roku ....NIE PALĘ / rzuciłam papierochy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 to już 44godz. GRATULUJĘ jak śnieg spadnie to sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts