BK 15.02.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witajcie, Ślązacy wpadłam z wizytą gościnną - chciałabym was ostrzec przed firmą DEKS z Mikołowa. Firma niesolidna, ale lista zarzutów wobec nich jest dużo poważniejsza. Informacje na priva. Zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakt z tą firmą. Budują , wykańczają domy i mieszkania, sprzedają okna i drzwi, projekty, wiem że kiedyś bawili się też w leasing samochodów. Ostrzegam przed panem Krzyszytofem G. oraz Leszkiem Z. RObią dobre, solidne wrażenie, i to ludzi zwodzi. Niesolidni, nieterminowi, niekompetentni, nieuczciwi. Są przeciw nim poważne zarzuty - info na priva. Nie dajcie się nabrać. Mikołów, Krakowska 2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 16.02.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Mam pytanie do grupowiczów, czy przypadkiem nie zetkęliście się z firmą "GIPSAR" z Chorzowa. Firma ta reklamuje się na forum i zastanawiam się czy nawiązać z nią kontakt. Poszę o opinie, jeżeli ktoś już z tą firmą współpracował. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witam! Jestem na etapie poszukiwania atrakcyjnych ofert na zakup dachówki. W grę wchodzi Wiekor Romańska lub Rupp Sirius. Zapraszam do podzielenia się ofertami cenowymi (na forum lub na priv) które ostatnio uzyskaliście od handlowców. Ja podzielę się moimi na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 18.02.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Dziękuję BK za bardzo cenne uwagi dotyczące firmy DEKS. Brałam tę firmę pod uwagę, ale teraz wyrzuciłam ją nawet z "ulubionych". Myślę, że najwyższy czas pomyśleć o firmie górali. Tak chyba zrobię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.02.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Z góralami też bywa różnie. Znałem takich co mówili "że nie po to na Śląsk jadą żeby robić tanio. Tanio to se robią u siebie"A jak mi spaprali dach. Ech..., szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Penejos 20.02.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witajcie, wieeeki mnie juz tu nie bylo. Musze rozliczyc ostatnie rachunki z duzej ulgi budowlanej za poprzedni rok i nie pamietam, czy okna tez mozna odliczyc. Mozecie mi pomoc ? Moze jest ktos, kto jeszcze tak jak ja mial do rozliczenia duza ulge budowlana i pamieta .. Pozdrawiam Penejos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 20.02.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 [...] czy okna tez mozna odliczyc. Mozecie mi pomoc ? Moze jest ktos, kto jeszcze tak jak ja mial do rozliczenia duza ulge budowlana i pamieta .. Pozdrawiam Penejos Możesz na pewno, mi US sprawdzał rachunki (były wśród nich też za okna) i do niczego się nie czepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 20.02.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Zainteresowanym przypominam o pierwszej imprezie targowej w tym roku TARGI BUDOWNICTWA W piątek, 25 lutego, rozpoczną się VI Gliwickie Targi Budownictwa, Ogrzewania i Wyposażenia Wnętrz. Impreza potrwa do niedzieli, 27 lutego. Miejscem prezentacji będzie hala sportowa Politechniki Śląskiej przy ul. Kaszubskiej 28. Swoją ofertę przedstawi około 90 firm z całego Śląska. Ekspozycja będzie czynna w godz. od 9.00 do 17.00. http://www.um.gliwice.pl/index.php?id=8908/1&bium=582#588 Jak nazwa wskazuje większość wystawców oferuje mat. wykończeniowe (drzwi, ceramikę, trochę ogerzwania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.02.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 zaczynamy budować od wiosny/jak przyjdzie/co powiecie o Dekorgips,chcemy się tam zaopatrzyć w przeważającą część produktów do budowy.Szukamy tez innych hurt.o podobnym asortymencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 21.02.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Jak w temacie. Poszukuję dobrego wykonawcy hydrauliki w Gliwicach. Może macie kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.02.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Proponuję moich.Już pisałem że akurat ekipa od hydrauliki i CO to mi się udała.Są z Zabrza.Robią solidnie i bez gorzały.Polecam.Patrz mój post wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Penejos 21.02.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Dzieki Artur. To dla mnie wazne. W koncu odliczyc 13 tys albo ich nie odliczyc, to cos znaczy nawet, jesli zobacze je dopiero w przyszlym roku.Na targi do GLiwic tez sie wybiore, chyba w sobote.Jak juz piszecie o hydraulice i ogrzewaniu, to moze ktos by polecil jakas ekipe z trojkata Tychy-Pszczyna-Bielsko ? Przymierzam sie do zaproszenia ekipy, albo jeszcze nie znalazlem dobrej, niedrogiej i odpowiedzialnej ...PozdrawiamPenejos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 21.02.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Jak juz piszecie o hydraulice i ogrzewaniu, to moze ktos by polecil jakas ekipe z trojkata Tychy-Pszczyna-Bielsko ? Przymierzam sie do zaproszenia ekipy, albo jeszcze nie znalazlem dobrej, niedrogiej i odpowiedzialnej ... Pozdrawiam Penejos Chyba moge polecić ekipę która mi robiła całość instalacji wod-kan i CO (podłogówka, grzejniki, kotłownia). Fakturę dostałem na materiały i robociznę na 7% Namiary wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 22.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Witam Szanownych Forumowiczów, Poniewaz stałem sie posiadaczem domku do remontu w Zabrzu, to szukam pilnie architekta z Gliwic, Zabrza, Tarnowskich Gór, Rybnika lub okolic, który zrobiłby: - ocenę stanu technicznego budynku (domek leciwy ale sprawia solidne wrazenie)- inwentaryzacje (nie ma jakiegokolwiek planu tego budynku) - oraz projekt przebudowy (domek około 100 metrowy, potrzebuje rady jak go przerobic aby był jak najbardziej funkcjonalny). Z góry dziekuje za polecenie sprawdzonych i solidnych architektów. pozdrawiamPiotrek[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qstemp 22.02.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Murarza z pomocnikiem, Łaziska. Pomóżcie. Szukam jw.Będę wdzięczny za każdy telefon. [email protected] Pozdrawiam Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 23.02.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam! Już kiedyś "rzuciłem" ten temat. Czy ktoś może polecić tartak (najlepiej w okolicach Mikołowa), który z dobrego drewna robi więźbę? A jak to jest waszym zdaniem z sezonowaniem więźby? Są tacy, którzy mówią, że powinno się sezonować kilka miesięcy, są i tacy (i to w tartaku), którzy mówią, że wystarczy miesiąc? Pozdrawiam czekających jak ja na wiosnę z rozpoczęciem prac budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom317 23.02.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hej Czy nie ma żadnych budowniczych z rejony Śląska Górnego, czyli Katowice i okolice, niewierzę !!!! Jako pierwszy (tak mi sie wydaje) przyłanczam sie z rejonu Jastrzębia Zdrój. Niedawno zamknałem stan surowy i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Większość materiałów kupiłem w Bilderze - Rybnik, polecam. Są otwarci na klienta, można z nim ponegocjować. Przestrzegam przed firmą Sprintbud - Wodzisław. Niejeden siwy włos zdobyłem przez nich. Niesłowni, nieterminowi.........i wiele jeszcze negatywów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam! Już kiedyś "rzuciłem" ten temat. Czy ktoś może polecić tartak (najlepiej w okolicach Mikołowa), który z dobrego drewna robi więźbę? A jak to jest waszym zdaniem z sezonowaniem więźby? Są tacy, którzy mówią, że powinno się sezonować kilka miesięcy, są i tacy (i to w tartaku), którzy mówią, że wystarczy miesiąc? za miesiąc to drzewo napewno nie wyschnie, moja więźba "leżała" półtora roku, ale można kupić suszoną komorowo. Czy pytałeś w Kobiórze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotkon 24.02.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam jamles! Nie pytałem. A jakieś konkretne namiary możesz podać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 nie stety konkretów nie znam, ale tam robią ( robili ) okna drewniane, a poza tym Kobiór to jeden wielki las to i jakiś tartak tam musi być Ja więźbę przywoziłem z Ostrowca Świętokrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts