toxiq 17.05.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam wszystkich potrzebuje porady odnosnie podlogi. Mieszkam w bloku i chcialbym polorzyc nowa podloge gdyz moja mozaika nie spelnia moich oczekiwan po pierwsze cieplo a po drugie, ze wzgledu ze jest to pokoj rozrywkowy izolacja akustyczna. Mysle o dwoch rozwiazaniach albo o podlodze plywajacej pod panele albo wykladzienie naturalnej, ktore rozwiazanie moze spelnic moje wymagania i ktore nie nadwyrezy mojego budzetu za bardzo. A i jeszcze jedno moze ktos z was z na solidna i TANIA firme z okolic WARSZAWY PRUSZKOWA ktora robi szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 panele. ew. na srodek maly dywanik. Dlaczego ? wykladzia to siedlisko kurzu. Panele latwo utrzymac w czystosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgg0000 23.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Panele , panele i jeszcze raz panele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 26.05.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 To zależy czy masz dzieci lub zwierzęta,jeśli tak to wykładzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.06.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A czemu przy dzieciach wykłądzina? Dzieci rozlewają i roznoszą wszystko po domu. Panele łątwiej utrzymać w czystości. Najważniejsze by ich za bardzo nie nabłyszczać i wyślizgiwać. Przy małych dzieciach można zastosować tanie panele (ewentualne zalania) które po kilku latach wymienimy na docelowe choć po rocznej obserwacji widzę że nawet tanie są całkiem przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.06.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 PANELE Cerna za m2 około 30 zł daje dobra jakość i dobry wyglad PANELE sa funkcjonalne !!! sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 02.06.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Tylko żą brzydkie (panele)... proponuje deskę Barliniecką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.06.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Sznowni Przedmówcy ( Przedpiszący ??) Pragnę zwrócić uwagę, że Toxigowi chodzi o dwa zasadnicze elementy: 1. ciepłą posadzkę 2. akustykę. Powyższe założenia w sposób oczywisty wykluczają panale jako podłogę. Proponuję np. korek zamiast wykładzin dywanowych ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjolaine 29.01.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Post stary, ale treść aktualna. Właśnie kupiłam mieszkanie i szukam solidnej firmy, która wymieniłaby mi drzwi wewnętrzne, być może zewnętrzne też. Problemem jest zrobienie tego tak, żeby nie uszkodzić płytek w łazience, bo poprzedni właściciel bezmyślnie wyremontował łazienkę zostawiając koszmarne PRL-owskie drzwi.Druga sprawa to podłoga - jest tam stara zniszczona mozaika, na której trzeba coś nowego położyć. Ze względu na psa i własne gusty nie chcę żadnych wykładzin, bo to siedlisko kurzu i sierści. Od dwóch lat walczę z sierścią w dywanie tam gzie mieszkam teraz. W grę wchodzą tylko panele. Czytałam opinie, że się tupie, że podłoga zimna, ale to nie prawda. Mieszkałam rok w mieszkaniu wyłożonym panelami i ani nie było zimno w stopy ani się nie tupało. Pewnie kwestia odpowiedniego ułożenia.Tylko pytanie- jakie panele? Układane by były na mozaice bo wygląda solidnie i się trzyma podłoża, ale jakiej firmy panele i co pod spód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts