mainesia 17.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam wszystkich po raz pierwszy, i mam nadzieję, że nie ostatni. Mam na początek krótkie pytanko - czy ktoś z Was buduje dom z bali lub "szkielet" ? Szukałam na forum, ale nie mogę znaleźć nic w tym temacie. Będę wdzięczna za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mainesia 17.05.2006 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 no proszę, a jednak znalazłam coś na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 17.05.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Szukałam na forum, ale nie mogę znaleźć nic w tym temacie Rozumiem, to był żart, czy brak instrukcji obsługi ? Chociażby 1689 wpisów.... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=504 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mainesia 18.05.2006 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 To nie był żart, tylko moje roztrzepanie raczej Oczywiście kilka sekund po wysłaniu mojej pierwszej wiadomości znalazłam całą pełną cennych rad i doświadczeń dyskusję, którą "chłonęłam" do 2.30 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremiasz 18.05.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witaj!To jak już "ochłonęłaś" po tej nocy napisz proszę, czy dla Ciebie nie ma różnicy między domem z bali a "szkieletem"?. Bo wg mnie to dwie różne technologie (mimo, że drewniane). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 18.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 własnie niedawno zakończyłem prace w domku z bala, efekty do obejrzenia na www w dziale foto.A tak przy okazji to jest to dom nie do końca z bala, ale technologia ciekawa - więcej na www.Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mainesia 18.05.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Jeremiaszu, ja dopiero"raczkuję" w tym temacie, ale jest taka strona ( wg mnie skarbnica wiedzy na temat szkieletów i bali ), na której napewno znajdziesz odpowiedź http://www.szkielet.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremiasz 18.05.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Wiem, Wojciech Zone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emek 27.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich po raz pierwszy, i mam nadzieję, że nie ostatni. Mam na początek krótkie pytanko - czy ktoś z Was buduje dom z bali lub "szkielet" ? Szukałam na forum, ale nie mogę znaleźć nic w tym temacie. Będę wdzięczna za każdą pomoc W temacie bala mogę pomóc właśnie zakończyłem budowę.Bal 21 cm średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts