Gość 03.03.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 prosze o odpowiedz uzytkownikow kominkow z rozprowadzeneim ciepla: czy macie rozprowadzenie takze w kuchni i lazience?Podobno nie instaluje sie tam kanalow ze wzgledu na rozprowadzanie "swiezego" powietrza z tych pomieszczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregg 03.03.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Mój instalator DGP przekonał mnie, że rozprowadzenie ciepłego powietrza powinno również objąć łazienkę / mniej problemów z wilgocią/ i przedsionek,............i tak zrobię,pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kawa 04.03.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 nasz instalator zdziwil sie, ze chcemy doprowadzac przewody do lazienki. Szczerze mowiac nie wyobrazam sobie nie ogrzewanej lazienki zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kawa 04.03.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 nasz instalator zdziwil sie, ze chcemy doprowadzac przewody do lazienki. Szczerze mowiac nie wyobrazam sobie nie ogrzewanej lazienki zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.03.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Moj instalator powiedział ze mozna ciagnąc rozprowadzenie do łazienki...warunek...anemoztat nie moze znajdowac sie w poblizu prysznica , wanny...poniewaz moze ciagnac wilgoc z łazienki...Najlepszym punktem dla anemostatu sa drzwi..powinien on znajdowac sie koło drzwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 04.03.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Mam u siebie rozprowadzenie powietrza do łazienki, mogę powiedzieć, że sprawdza mi sie to w 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noga 18.03.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Doprowadzenie ciepła jak najbardziej, ale wylot anemostatu po przeciwległej stronie otworu wentylacyjnego.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts