monieq 17.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam wszystkich moich dalszych i bliższych Sąsiadów.Sratuję z budową w okolicach wrzesnia. Żurawka. Bardzo bede wdzieczna za namiary na ekipe budowlana i kierownika. Co do ekipy to moje wymagania są następujące:- proste ściany,- niepijący,- sprzatjący po sobie,- rozumiejący co sie do nich mówi.Szukam też kierownika, ktory bedzie się znal na rzeczy i potrafil z ekipą porozumieć. Bedę wdzięczna za informację i polecenia, choć wiem, że wymagania mogą okazać się zbyt wygórowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 17.05.2006 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 O pardon, cos mi sie pomylilo. Mój poprzedni post mial byc do budujących w Sulejówku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts